Arkadiusz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 i 5km na Yamaszce Bulldogu koleżki , fajna odmiana Ja tam swojej Zacnej nie pożyczam, tak samo jak żony!!! Ps. Kiedy robimy spota w Płocku ? Czekam na propozycję !!! Może sobota, tak po 17 tej ?
FiołekPłock Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 mam wesele u kolegi może niedziela po 17ej ? mam nadzieję że dojadę hahahaha dojadę!!!
Arkadiusz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 W niedzielę po 17 tej mnie pasuj, trzeba się w końcu poznać. Klimka nie ma, Yeti, mam nadzieję, że będziesz obecny, Bogdan podejmuj temat. Wypowiadać się tu, ale raz !!! Ps. Michał dzięki za gościnę dziś !!!
EMIL B Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 wita ja jestem za tylko gdzie się spotkamu? !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Myślę, że stacja paliw Bliska w Radziwiu, tak po 17:30 będzie OK!!! Niedziela.
bogdan201 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 No niby mam wolne w niedzielę, niby, jeżeli to się utrzyma choć mam słabe nadzieje to na pewno się zamelduje.
FiołekPłock Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Myślę, że stacja paliw Bliska w Radziwiu, tak po 17:30 będzie OK!!! Niedziela. posuje posuje niedziela 17.30
Arkadiusz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 No to pasuje, do meczu, finałowego polatamy, pogadamy itd. Limmpuś, raz, raz, raz, próba mikrofonu, zgłoś się !!! Dawaj tym swoim, no tego, no Yyyy. coś tam !!!! Dwaj, dawaj, bo Klimek gdyby nie "Wyspy Kanaryjskie" by nie zawiódł.
master Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 wlasnie wrocilem ze szczecina, a widze ze juz sie umawiacie, szkoda ze w niedziele raniutko jade na chorwacje ale 4oo
KLIMEK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 bo Klimek gdyby nie "Wyspy Kanaryjskie" by nie zawiódł. No pewnie że tak ale jak chcecie mi pomachać na odjazd do Barcelony to zapraszam pod płockie ZOO na parking .Odjeżdżam o 17. 00 . Arek Na Yeti bym chyba nie liczył bo do odpalenia potrzebny jest samochód i 2 ludzi inaczej nie da rady , po za tym właściciel zmienił branże teraz robi w ziemi i ni jak nie mogłem go wyciągnąć na jeżdżenie
limmp1 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 nie w ziemi tylko na działce trawę uprawiam
Arkadiusz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 To zakładasz farmę z krowami ? To co nie przyjedziesz? Pewnie akurat pora dojenia będzie ? Oj, Michał, Michał !!! Dobra to ja dziś jestem na Bliskiej, w Radziwu, około 17:20 Klimek, być może podjadę Ci pomachać, upss Wam pomachać.
bogdan201 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 No to sobie pojeździliśmy wczoraj. Zebrały się 4 skutery: trzy Burgmany i jedna Honda. Miło było poznać nowych kolegów z sąsiedztwa. Płocka i okoliczna grupa maxi rośnie w siłę ! Dzięki za wspólne śmiganko dla: EMIL B, FiołekPłock i Arkadiusza.
upiór Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 No to sobie pojeździliśmy wczoraj. Zebrały się 4 skutery: trzy Burgmany i jedna Honda. Miło było poznać nowych kolegów z sąsiedztwa. Płocka i okoliczna grupa maxi rośnie w siłę ! Dzięki za wspólne śmiganko dla: EMIL B, FiołekPłock i Arkadiusza. No Bogdan no to fajnie ,mogłeś tylko napisać . Jedna Zacna i trzy ten tego :) . Pozdrawiam z sąsiedztwa Kolegów a co tam ! .
Arkadiusz Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Sorki, sorki, że tak późno, ale również dziękuję za śmiganko w niedzielne popołudnie!!! Pogoda piękna, ba piękna, zacna pogoda, a koledzy no cóż, na Bur............., ale porządne chłopaki, można na nich liczyć !!! Będzie z kim śmigać, oj będzie !!! Kurcze, trawa jakaś mi na działce wyrosła? Chyba sobie krowę kupię, ...... albo lepiej, pożyczę od kolegi? Tylko czy ją na skuterze przewiozę ? Ps. Klimek wyjechał, osobiście im pomachałem.
limmp1 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 to musisz mieć kolegę co ma krowę ale znam rycerza co ma konia krzyżackiego i skuter zabytkowy
Arkadiusz Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 No dziś WIELKIE ZASKOCZENIE !!! Kolega Limmp1 zajechał do mnie swoją zacną, normalnie przecierałem oczy i nie wierzyłem, szczypałem się, ciągałem za włosy, powtarzałem w kółko, to nie możliwe, to nie możliwe, ale to była prawda, ujrzałem Yeti na własne oczy. Żarty, żartami, Michał dzięki, że zajrzałeś, ale widziałeś, nie zawsze mam czas.
limmp1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 e tam nie masz czasu to kawka to ciasteczko to internet żartuję oczywiscie masz prze....bane taka praca podlecę innym razem jak będziesz wolniejszy
KLIMEK Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Cześć chłopaki u mnie ochłodzenie z 44 stopni C na 38stopni lekki wiaterek chmurek nie ma czasami oprócz morza tyram ciężko na basenie ale większość czasu spędzamy tak Pozdrówka Ze słonecznej Hiszpani
Arkadiusz Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Klimek, młego wypoczynku, szkoda, że Helixa nie zabrałeś ze sobą!!!
limmp1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 nic nie widać na zdjeciach fotomontaż chyba a inni cieżko pracują coby inni mogli leżeć
bogdan201 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Pozdrowienia dla Was, ładnej pogody chyba nie trzeba życzyć ?
Arkadiusz Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Klimek, zrób rozdzielczość 800 po literce "s" w linku. Będą duże!!! Tylko tam się nie utop, by Pani nie musiała sama wracać, no i pilnuj jej tam!!! hi hi hi U nas po staremu, śmigamy od czasu do czasu, a Michał wiadomo, dojenie, dojenie i dojenie, nie ma czasu na śmiganie , ale jeździ "Yeti", krowy przepolować !!! i licznik mu rośnie jak trawa !!!
Rekomendowane odpowiedzi