limmp1 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 bez krzyżaka to nawet bezawaryjnie wróciłeś co silver wing to jednak to,a parasol by się przydał
bogdan201 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Limmp1 - wiem wiem, SilverWing jest bezawaryjny jak nigdzie nie wyjeżdża, z tym się na pewno zgodzę. Suzuki nawet jak jeździ jest bezawaryjne ha ha. Dla twardzieli na !scooter parasole nie są potrzebne. Wczorajszy wyjazd był samą przyjemnością, upał, słońce, dobry uczynek, burza, ulewa, nocny powrót !!!
Arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Tak Bogdan, masz rację, tylko nam się humory popsuły jak się dowiedzieliśmy na stacji paliw, że 1:0 , i dalsza droga z bananem na twarzy, ale odwróconym. (:
limmp1 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bogdan przelatali 100km i zaraz twardziele
upiór Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 W dniu 17.06.2012 o 09:52, bogdan201 napisał(a): Limmp1 - wiem wiem, SilverWing jest bezawaryjny jak nigdzie nie wyjeżdża, z tym się na pewno zgodzę. Suzuki nawet jak jeździ jest bezawaryjne ha ha. Dla twardzieli na !scooter parasole nie są potrzebne. Wczorajszy wyjazd był samą przyjemnością, upał, słońce, dobry uczynek, burza, ulewa, nocny powrót !!! P.S . Boguś ja tu zaglądam . A tak z innej beczki to pogoda wczoraj z lekka nie sprzyjała śmiganiu . Arku czy Ty czytasz co tu piszą . Czepia się ten Gość od tego tam ten teges . Pozdrawiam serdecznie .
bogdan201 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Upiorku. Poprawiam się natychmiast, moja wcześniejsza wypowiedź tyczyła się jednego SilverWinga, który wcale nie wyjeżdża z garażu. Inne Hondy faktycznie są bezawaryjne zresztą co tu pisać Ty to wiesz, ja to wiem, Arek to wie i inni także
Arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 W dniu 17.06.2012 o 19:39, bogdan201 napisał(a): moja wcześniejsza wypowiedź tyczyła się jednego SilverWinga, który wcale nie wyjeżdża z garażu. Po prostu "YETI" 1 nic dodać, nic ująć. -------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Wiara w istnienie yeti jest dość powszechna wśród tubylców.
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 bo ten silver to wersja kolekcjonerska
KLIMEK Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Michał nie obrażaj hobbystów TO JEST PO PROSTU YETI. Zawala takie coś w garażu jak go nie możesz odpalić to go przerób na napęd mięśniowy np. Hulajnogę i zacznij w końcu jeździć albo kup konia ten to tylko nawali w ten sposób
Arkadiusz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Klimek, ale Michał ma uczulenie na sierść i musiał by konia golić, wiesz ile by mu czasu to zajmowało A może by go jeszcze napastować chciał ?
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 na koniu to rycerz krzyżacki pomyka a silverek stoi w garażu i jest jego ozdobą ale zmienia miejsce garażowania aby nie złapał wirusa od konia krzyżaka ,lata są a tu nic serwisu Klimek nie robi u weterynarza
upiór Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam Panów . Ale Wy tu macie wesoły temat . To że Kolega ma ZACNĄ kolekcjonerską to i Jego szczęście , ale jak Arek powiada śmigać trzeba , i nie czas aby sprzęty po garażach stały . Wszak w ZACNYCH oleju nie musowo sprawdzać trzeba tylko lać i w drogę . Boguś zostało Ci odpuszczone . Stęskniłem się za wami .
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 tak Upiorek to jest zacna kolekcjonerska
Arkadiusz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 W dniu 18.06.2012 o 19:17, limmp1 napisał(a): to jest zacna kolekcjonerska Jak nie wyjedziesz tym Yeti w końcu to zacny to Ty będziesz, Jak słowo daję, Michał obciążasz Zacne grono, albo nie masz czasu, albo Ci braknie prądu, weź sobie kup Burgmana, wtedy będzie mógł sobie stać w garażu nawet do emerytury
limmp1 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 miałem burgmana400cm,podjąłem świadomie decyzję o kupnie zacnej,trzeba dbać o sprzęt Arek a ty w pracy jesteś jeszcze
Arkadiusz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja oczywiście, pracuję dla RP, a nie jak niektórzy, leżą, piwo piją, itd. itd. Ty zacny? a Ty myślisz, że ja mam tylko w pracy internet ? W domu jestem, Zacna mnie z pracy przywiozła, piwo kupiła i się żyje !!! Mecz sobie obejrzałem Hiszpania & Chorwacją, a zapomniałem, że niektórzy abonamentu nie płacą
limmp1 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 no masz internet w pracy i tylko w necie sympatia albo burgmania
Arkadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 No i jak dziewczynki, śmigamy, tak pięknie pada, ja uwielbiam jeździć w deszcze aaaa zapomniałem, że przy Yeti może farba spłynąć, Ps. Od pewnego czasu skończyły się u mnie problemy finansowe
master Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 witam koledzy Nowego z płocka przyimiecie do grona ? , sprawialem sobie niedawno s.b. 250 z 2002 i z checia bym z wami posmigal, co prawda doswiadczenie u mnie nie za duze ale checi wielkie , pozdrawiam
Arkadiusz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witaj !!! Pewnie, że przyjmiemy, nie ma sprawy, jak coś zorganizujemy jakieś spotkanie zapoznawcze. Ustalimy jakiś termin któregoś popołudnia.
FiołekPłock Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siemanko , może jutro tzn. niedzielę trochę zrobimy kilometrów ........?
Arkadiusz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jutro mam akurat zaplanowany dzień, ale Wy możecie się spotkać NO PROLEM !!!
master Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ja tez dzisiaj mam rodzinne spotkania, a wpo niedzialek wyjazd do szczecina na tydzien (moze motorem ? )
FiołekPłock Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ..........więc zrobiłem 120km na swoim "BURKU" i 5km na Yamaszce Bulldogu koleżki , fajna odmiana
Rekomendowane odpowiedzi