Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez krzyżaka to nawet bezawaryjnie wróciłeś :fireman2: co silver wing to jednak to,a parasol by się przydał :)

Opublikowano

Limmp1 - wiem wiem, SilverWing jest bezawaryjny jak nigdzie nie wyjeżdża, z tym się na pewno zgodzę.

Suzuki nawet jak jeździ jest bezawaryjne ha ha.

Dla twardzieli na !scooter parasole nie są potrzebne.

Wczorajszy wyjazd był samą przyjemnością, upał, słońce, dobry uczynek, burza, ulewa, nocny powrót !!!

Opublikowano

Tak Bogdan, masz rację, tylko nam się humory popsuły jak się dowiedzieliśmy na stacji paliw, że 1:0 :):fireman2: , i dalsza droga z bananem na twarzy, ale odwróconym. (:

Opublikowano

Bogdan przelatali 100km i zaraz twardziele :clapping:

Opublikowano
  W dniu 17.06.2012 o 09:52, bogdan201 napisał(a):

Limmp1 - wiem wiem, SilverWing jest bezawaryjny jak nigdzie nie wyjeżdża, z tym się na pewno zgodzę.

Suzuki nawet jak jeździ jest bezawaryjne ha ha.

Dla twardzieli na !scooter parasole nie są potrzebne.

Wczorajszy wyjazd był samą przyjemnością, upał, słońce, dobry uczynek, burza, ulewa, nocny powrót !!!

P.S .

Boguś ja tu zaglądam :wink32: .

A tak z innej beczki to pogoda wczoraj z lekka nie sprzyjała śmiganiu .

Arku czy Ty czytasz co tu piszą :clapping: . Czepia się ten Gość od tego tam ten teges .

Pozdrawiam serdecznie .

Opublikowano

Upiorku. Poprawiam się natychmiast, moja wcześniejsza wypowiedź tyczyła się jednego SilverWinga, który wcale nie wyjeżdża z garażu. Inne Hondy faktycznie są bezawaryjne zresztą co tu pisać Ty to wiesz, ja to wiem, Arek to wie i inni także :clapping:

Opublikowano
  W dniu 17.06.2012 o 19:39, bogdan201 napisał(a):

moja wcześniejsza wypowiedź tyczyła się jednego SilverWinga, który wcale nie wyjeżdża z garażu.

Po prostu "YETI" 1 nic dodać, nic ująć. ei24hahaha.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Wiara w istnienie yeti jest dość powszechna wśród tubylców.

Opublikowano

bo ten silver to wersja kolekcjonerska :clapping:

Opublikowano

Michał nie obrażaj hobbystów TO JEST PO PROSTU YETI. Zawala takie coś w garażu jak go nie możesz odpalić :evil: to go przerób na napęd mięśniowy np. Hulajnogę i zacznij w końcu jeździć

albo kup konia ten to tylko nawali w ten sposób :ninja:

Opublikowano

Klimek, ale Michał ma uczulenie na sierść i musiał by konia golić, wiesz ile by mu czasu to zajmowało :evil::ninja:

A może by go jeszcze napastować chciał ?

Opublikowano

na koniu to rycerz krzyżacki pomyka :evil: a silverek stoi w garażu i jest jego ozdobą :ninja: ale zmienia miejsce garażowania aby nie złapał wirusa od konia krzyżaka ,lata są a tu nic serwisu Klimek nie robi u weterynarza

Opublikowano

Witam Panów .

Ale Wy tu macie wesoły temat .

To że Kolega ma ZACNĄ kolekcjonerską to i Jego szczęście , ale jak Arek powiada śmigać trzeba , i nie czas aby sprzęty po garażach stały . Wszak w ZACNYCH oleju nie musowo sprawdzać trzeba tylko lać i w drogę .

Boguś zostało Ci odpuszczone :msn-cry: .

Stęskniłem się za wami B) .

Opublikowano

tak Upiorek to jest zacna kolekcjonerska :msn-cry:

Opublikowano
  W dniu 18.06.2012 o 19:17, limmp1 napisał(a):

to jest zacna kolekcjonerska :msn-cry:

Jak nie wyjedziesz tym Yeti w końcu to zacny to Ty będziesz,

Jak słowo daję, Michał obciążasz Zacne grono, albo nie masz czasu, albo Ci braknie prądu, weź sobie kup Burgmana, wtedy będzie mógł sobie stać w garażu nawet do emerytury B);)

Opublikowano

miałem burgmana400cm,podjąłem świadomie decyzję o kupnie zacnej,trzeba dbać o sprzęt :msn-cry:

Arek a ty w pracy jesteś jeszcze B)

Opublikowano

Ja oczywiście, pracuję dla RP, a nie jak niektórzy, leżą, piwo piją, itd. itd.

Ty zacny? a Ty myślisz, że ja mam tylko w pracy internet ?

W domu jestem, Zacna mnie z pracy przywiozła, piwo kupiła i się żyje !!!

Mecz sobie obejrzałem Hiszpania & Chorwacją, a zapomniałem, że niektórzy abonamentu nie płacą :msn-cry:

Opublikowano

no masz internet w pracy i tylko w necie sympatia albo burgmania :clapping:

Opublikowano

No i jak dziewczynki, śmigamy, tak pięknie pada, ja uwielbiam jeździć w deszcze :helpsmilie:

aaaa zapomniałem, że przy Yeti może farba spłynąć, takaemotka.gif

Ps. Od pewnego czasu skończyły się u mnie problemy finansowe 32.jpg

Opublikowano

nic nie spłynie to zacna jest :clapping:

Opublikowano

witam koledzy

Nowego z płocka przyimiecie do grona ? , sprawialem sobie niedawno s.b. 250 z 2002 i z checia bym z wami posmigal, co prawda doswiadczenie u mnie nie za duze ale checi wielkie :helpsmilie:, pozdrawiam

Opublikowano

Witaj !!!

Pewnie, że przyjmiemy, nie ma sprawy, jak coś zorganizujemy jakieś spotkanie zapoznawcze. Ustalimy jakiś termin któregoś popołudnia.

Opublikowano

Siemanko , może jutro tzn. niedzielę trochę zrobimy kilometrów ........?

Opublikowano

Jutro mam akurat zaplanowany dzień, ale Wy możecie się spotkać NO PROLEM !!!

Opublikowano

ja tez dzisiaj mam rodzinne spotkania, a wpo niedzialek wyjazd do szczecina na tydzien (moze motorem ? :clapping:)

Opublikowano

..........więc zrobiłem 120km na swoim "BURKU" i 5km na Yamaszce Bulldogu koleżki , fajna odmiana :clap: