Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michał, przestań beczeć, tylko zacznij w końcu jeździć, jak nie będziesz z nami jeździł to będziesz pił, ale wodę z kałuży, zauważ, że dawno nie padało !!!

Opublikowano

Aruś nie beczę,pojezdzic mogę ale lubię jasne sytuacje i nie lubię być strofowany bez powodu albo wiedzieć przyczynę zachowania Biga ,wiesz że zawsze są telefony,a ja nie muszę byc na siłę na burgmanii którą lubię,a jak moderatorowi nie pasuję moja osoba to zawsze może mnie wyrzucić lub zbanować bo takie ma prawo i nikt nad nim nie ma kontroli :clapping: piszę szybko bo może znowu będę miał przerwę w pisaniu niewiadomo ile :clapping: to tylko telefon,wróci Robert to znowu mam wczasy pewnie :wink1:

a tak wogóle to mam hondę silver wing a nie żadne yeti :clapping:

Opublikowano

A jednak beczysz !!!, złap się za jaj......... i pisz w temacie Płockim na temat, masz problem do admina to pisz do niego :clapping: na PM.

Nie dość, że w robocie mam przefajdane, i nie mam ochoty słuchać i czytać beku na forum !!! Sorry, wyłączam się !!!

Opublikowano

nie denerwuj się komendante bo podwyżki nie dostaniesz nie odzywam już się :clapping:

Opublikowano

jak narazie pada deszczyk jest więc czas na czyszczenie sprzętu (YETI) z kurzu CO do pytania to jak najbardziej chodzi :clapping: :clapping: nie wiem tylko czy ty znajdziesz czas bo ostatnie nie odwiedzasz przyjacielu a robię właśnie miętówkę. Arek czysta też jest dokładnie 1 L mrozi się i czeka. Poprzedni to T-CUŚ obecny to YETI.

Mamy nowego kolegę w Płocku narazie się nie ujawnia ale jest na forum sam znam kolegę o podobnym nicku (Fiołek )ale nie wiem czy to ten sam

Opublikowano

Witam , witam :)

Opublikowano

Fiołek, dajesz z nami do Łodzi na paradę?

Opublikowano

Siemanko ! dzięki za pamięć ale po wczorajszym 1-1 z Rosją (byłem na meczu!!!!!) wybieram się do strefy kibica do Wrocławia z paczką zdrowo walniętych kibiców piłkarskich , bo "gała" to moje drugie imię !!!!!!!!!!! ale jestem wdzięczny za pamięć , szkoda że do Wawy jedziecie w tygodniu i pewnie też nie dam rady bo mam jescze bilety na półfinał i finał Euro1012 i urlop potrzebny jak olej "BURKOWI" ( bilety warunkowe ) ale mam nadzieję że będę musiał wziąć ten urlop na któryś z tych meczyków :) wię jeśli mowa o ślubie i paradzie dla kolegi z maxi skuterów to nie dam rady ale jestem cały czas otwarty!!!!! POLSKA! :) BIAŁO! :laughing: CZERWONI ! :pimp: ! :clapping: ! :clapping:! :clapping:! :clapping:! :clapping:! :clapping:! :clapping: ! :clapping: ! :clapping: ! :clapping: ! :clapping: !

Opublikowano

ja niestety szesnastego muszę w pracy spędzić do 21 więc złóżcie życzenia młodej parze ode mnie:-(

Opublikowano

POLSKA! :confused: BIAŁO! :laughing: CZERWONI !

Fiołek, kolego, bo Tyś, Burgmani jeszcze nie poznał, bo My mamy EURO co roku, ba nawet kilka razy w roku,

ale, nie powiem, też popatrzę na naszą 11-tkę jak śmigają, ale ślub kolegi, dla mnie bierze górą :Jumpy:, ale damy radę !!!

@maciekrom, spoko, robota, to robota, wiemy jak jest!!!

a tak wogóle to mam hondę silver wing a nie żadne yeti :wink32:

a ja jestem Arek a nie Komendante jakiś :)

Opublikowano

Tak Aruś masz rację,ale póżniej będziesz a ja wyprzedzam już fakty i przepowiadam przyszłość !w00t

Opublikowano

i przepowiadam przyszłość !w00t

Michał powiedz przecie, kto wygra Euro 2012 ?

Jak przepowiesz poprawnie to nigdy już nie nazwę Twego sprzętu "YETI"

Opublikowano

Wiedźmy, gusła, zabobony Arek a ja myślałem że ty twardo po ziemi stąpasz równie dobrze można przepowiadać z dziurawych opon, i przepalonych świateł nie licząc fusów od kawy dla mnie T-CUŚ zawsze będzie T-CUŚ a pseudo igła YETI Takie życie !OKK

Opublikowano

Dobra Klimuś, w sobotę rozumiem jesteś 12:30 w Duninowie ? I ruszamy na Piotrków ?

Opublikowano

witam mozna sie załapać z wami ?o które planujecie powrót ?

Opublikowano

Pewnie Emil, że tak, jak najbardziej, a powrót o której ? Na szybko jak by się uparł to wrócimy około 21, a jak bez pośpiechu to może później, gdzieś się kulnąć !!!

Edit:

Jedzie ktoś z Płocka, jak tak to pisać, będziemy się umawiać na telefon.

Opublikowano

sory ale musze odpuscić .mam impreze rodzinna o 17 .imieniny żonki .pozdrawiam może w niedziele sie gdzieś sie potulamy . pozdrawiam.

:clapping:

Opublikowano

Jak ruszacie na Piotrków,jak zabytek w taką drogę z Klimkiem rycerzem krzyżackim ruszy trzeba by lawetę zamówić :clapping: ja tak daleko po niego jezdzic nie bedę,najwyżej autobusem wróci w razie awarii :clapping:

Arek ty z nim na wyjazd się nie umawiaj w tak daleką trasę to trzeba narzędzia,samochód serwisowy,żeby nie było jak niedawno, jazdzimy,

Opublikowano

Pogody wam życzę na sobotę , a może w niedzielę się gdzieś złapiemy na miejscu? jestem do dyspozycji :clapping:

Opublikowano

Hmmm. w niedzielę to ciężko powiedzieć, cokolwiek !!!

Pewnie z Łodzi wrócę około 3 rano hi hi hi !!!

Opublikowano

tak 3 rano jak jedziesz z rycerzem krzyżackim na helixie :clapping:

Opublikowano

I tu się pomyliłeś niestety zatrzymała mnie praca i nie jadę a szkoda po za tym rycerza na helixie można spotkać po trasie i nawet go widać w przeciwieństwie do Yeti wszyscy mówią ale nikt nie widział :)

Opublikowano

widział ,pewnie film zapeszył wyjazd,Klimuś wiesz,że zawsze ciebie zwiozę do domu :)

Opublikowano

ty nie chciej bym ja wrzucił swój film bo byś wyglądał tak :)

Opublikowano

Siema, dziewczyny, my już w domku, było super !!!

Parada zrobiona,

następna burza z ulewą zaliczona,

ale liczy się przygoda!!!