limmp1 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 trzeba mieć telefon w zasięgu a nie powłączane skrytki !vampire
Arkadiusz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Michał, nie wymagaja za dużo, uważam, że Klimuś jak na swój wiek, to i tak jest biegas w telefonach komórkowych
KLIMEK Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ja zawsze jestem pod telefonem w przeciwieństwie do ciebie Michale a że mam ich 3 szt to już taki los ale spoko jutro dostępne 2 linie Arek nie wiem jak długo mamy czekać jeszcze na film !vampire po za tym to święta prawda Arek troszku ogarniam te nowinki i staram się nie być w tyle !V jak mój zacny przyjaciel , po za tym ja nie mam nic takiego jak skrzynka !tut bo albo jestem pod telefonem albo nie a nie jakieś tu numer........ !TAZ wściec się można także Michale nie dzwoniłeś do mnie
Arkadiusz Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 No to ruszamy! Kontakt tylko na telefon. Jadziem. EDIT: Dzięki za spota, Panowie i Panie. Zdjęcie będą wieczorkiem (brak czasu) Michał szkoda, że miałeś brak zasilania z elektrowni, a tak mogłeś z nami pośmigać, Czerwińsk i Wyszogród zdobyty !OKK
limmp1 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Posmigałem z Klimkiem bo czekałem na kupców na auto i nie zakupili tylko czas zmarnowali no ale taka praca !placz1
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2012 Ja również dziękuję za spotkanie. Jak widać Burgmania jest wszędzie. Wyjechałem na wieś, żeby odpocząć. Ledwo dzień minął a tu spontan z Burgmaniakami Płocka i okolic. Było super, ale czułem niedosyt i nakręciłem jeszcze około 100km. Fotek nie wkleję, bo net mam....prawie nie mam
Arkadiusz Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 No znalazłem troszkę czasu, by wkleić jakieś zdjęcia z naszego spotkania, to znaczy odkrycia kryjówki Worlana, Grzesiu, pamiętaj przed nami się nie ukryjesz Krótki instruktarz przed obowiązkową jazdą (właściciel nie mógł odmówić) No to jadziem !!! Małe problemy przy zawracaniu !!! Obowiązkowe grzebanko, trzeba było zoabaczyć gdzie jest ten płyn do spryskiwaczy, ale Grześ miał jeszcze zimowy Kurcze, marudzą i marudzą pokarz i pokarz eeee, te chłopki z prowincji, a ja muszę składać C1-kę A tak Michał wygląda poważny sprzęt jak śmiga po trasie, by Twój tak wyglądał to musisz nałapać najpier komarów a później przez sprężarkę natryskać je na szybę, by później na myjni w centrum płocka powiedzieź, "Się śmiga trochę" Ps. Ogłoszam składkę, na nawigację dla Michał, by mógł chłopak w końcu trafić za nami A tak tylko dzwoni, gdzie jesteście i gdzie jesteście.
KLIMEK Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Arek jedynie mogę potwierdzić pośmigał z nami parę km !scooter za to ja nakręciłem około 200 km !scooter .Później jeszcze pozbyłem się tłustych komarków z helenki i do domku. W poniedziałek od rana w garażu praca i pucowanie Heleny na wysoki połysk boja mogę powiedzieć śmiało IGŁA w przeciwieństwie do koleżki !vampire
Arkadiusz Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 Arek jedynie mogę potwierdzić pośmigał z nami parę km !scooter No ja tego nie neguję, rozumiem, a para to 2 (słownie dwa) :lol: I wszystko jasne
limmp1 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Mądrale do mądrzenia,ty Klimuś to klucza do garażu nie masz cobyś miał polatać,a od stania to wam sprzęty komary obsrały,helix i latanie !vampire !vampire !vampire foto montaż
KLIMEK Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Fotomontaż to ty będziesz robił by mięć taką szybę w pseudo igle przez duże I !tut . Nie na darmo stoi kompresor w garażu teraz to ci pozostało tylko nałapać komarów , najlepiej tych zielonych, !jump a gdzie to się Arka zapytaj bo on jak jeździ do fabryki to w obie strony się spotykają to ci wytłumaczy . !vampire i nie denerwuj sie bo ci żyłka pęknie
limmp1 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 ja komarów nie łapię bez jazdy w przeciwieństwie do ciebie jak stoi zabytek to i muchy srają !vampire i mole się lęgną i trzeba kupować naftalinę, ale co tam Klimuś masz się martwić polatamy w wekend
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2012 Trochę fotek ze spotkania Czerwińsk - Wyszogród
KLIMEK Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Teraz Przynajmniej wiem czemu tak jedzie naftalina w garażu widocznie używasz jej do odkażania PSEUDO IGŁY !vampire . No ale cóż takie życie Michale wyczuwam nutę zazdrości że hela !scooter pomyka to tu to tam a PSEUDO IGŁA mimo nacierania naftalina stoi w garażu !wchair nawet płacz !placz1 bicie głową w mur !sciana tu nie pomoże. Po za tym jak będziesz grzeczny to puszcze ci film z ostatniej wycieczki ale co tam wrzucę na you tube to sam obejrzysz !OKK . NO i właśnie Worlan wrzucił fotki to pooglądaj sobie . Michał jest temat Dzień Dziecka w Ząbkach 2 czerwiec 2012 moja propozycja by zebrać naszych co nie jadą do Żywca i śmignąć do Ząbek resztę poczytaj w temacie na forum
limmp1 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Oglądałem,fajne ale zawsze to fotomontaż,bo skąd byś wziął tyle komarów i muszek jak nie jeżdzi zabytek !vampire co ta technika dziś może !czary Klimuś a skąd masz taką ładną lalcie na wycieczkę !OKK i tak fotomontaż !czary helix tak daleko nie lata może laweta go dowiozła !jump chociaż komendant też do bmw nie pasuję własnie się wydało po zdjęciach helixa dowiózł ex szwagier Klimka co tirem jezdzi tylko go na zdjęciu nie ma !vampire jedynie Bogdan i Grzesiu prawdziwi bo reszta to kit !vampire
Arkadiusz Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 jedynie Bogdan i Grzesiu prawdziwi bo reszta to kit !vampire Popatrz Klimek, jaki to się dziobak teraz zrobił, ale pamiętaj Grzesiek i Bogdan Ci prądu nie dowiozą do odpalenia Igły, normalnie ten Twój skuter Michał, to się robi Yeti, wszyscy o nim słyszeli a nikt go nie widział. Ps. Klimek, 2 czerwca bierz tego gościa od Yeti i do Ząbek śmigajcie.
limmp1 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 niech będzie yeti,no cóż podlecę na kawę do roboty jak pogoda ładna będzie !scooter
KLIMEK Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jestem za Yeti na pseudo IGLE !pomidor to jedziesz do ząbek czy nie Arek wrzuć film i wszystko będzie jasne
limmp1 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jak czas będzie i pogoda to polecimy !scooter
Arkadiusz Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Jak poleci do Ząbek, to filmu nie wstawię, ale jak nie poleci to film będzie !TAZ
KLIMEK Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Arek nie zapominaj że w moim posiadaniu są obie części !holiday
limmp1 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 nie strasz nie strasz bo się zesr,,,,,sz !vampire
limmp1 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 i klimek z komendantem głupoty piszą !sciana
Rekomendowane odpowiedzi