KLIMEK Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Arek siła wyższa bo rozmawiałem o imprezie na której mam grać ! ale obiecuje poprawę po za tym jestem a swoją drogą niecierpliwie czekamy wiesz na co ..........
Arkadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No i dziś z Bogdanem pykneliśmy prawie po 100 km, jak nie więcej !winkiss Klimuś kuruj się i rób okłady z ciepłych p.......
limmp1 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 u Klimkato juz !wchair chory ciągle a okłady z tego to ma !pomidor
Bulba Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Joł. Czy Koledzy z Plocka i okolic nie maja ochoty przeleciec sie w sobote do Kutna ? http://kutno.naszemiasto.pl/imprezy/501571,wezowe-otwarcie-sezonu-motocyklowego,id,t.html Mysle ze sie skusze.
Arkadiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Poleciał bym z Wami ale........ fabryka, fabryka i fabryka !sciana !sciana !sciana Ale niektórzy zaczynają majowy weekend !placz1 Niech radość będzie z Wami, dużo kulania życzę. Ja też się co prawda będę kulał, ale z i do fabryki !wchair
Tomasz Pantheon Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ja jestem chętny i najprawdopodobniej będę. Bulba, daj info co do szczegółów gdzie kiedy itd mamy się spotkać.
Bulba Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O 9:00 wylatujemy z tego miejsca http://www.zumi.pl/,,,19.43553995,51.8164253,3,1b,namapie.html?userMapPointText=.&userMapPointX=19.4353853&userMapPointY=51.816411 Wiec po 10 minutach bedziemy przejezdzac przez Zgierz. Mysle ze 9:10 pod Mc Donaldem bedzie OK
Tomasz Pantheon Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No niestety, zmiana planów, mnie niestety nie będzie. Nie ode mnie zależne:(
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No i Kutno razem z Volvo zaliczone. Potem lody w Gostyninie i rybka nad Wisla w Brwilnie Dolnym 240 Nawiniete
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Potwierdzam było super !scooter
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Bylbym zapomnial Przejazd naszego gwiazdora Volvo
Arkadiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 i rybka nad Wisla w Brwilnie Dolnym Dopadły Was, zielone, tłuste komarki? Które super się przyklejają do skuterów? Szkoda, że nie mogłem z Wami pośmigać !sciana
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Oczywiscie Jak patrze teraz na sprzet to mi sie odechciewa czyscic
KLIMEK Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no ja dziś też użyłem zabytku !scooter i śmignąłem z plecaczkiem do Sierpca do skansenu namawiałem Michała !pomidor na !scooter, ale o zapomniał kabli do odpalenia skutera bo normalnie się nie da !wchair . Arek jak pracujesz 1maja i 3 maja ja mam wolne to może nad morze !scooter !scooter !scooter jak ktoś jeszcze to byłby fajny wypad .
limmp1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 nad morze to trza zabytkiem ze 3 dni jechac !placz1 urlop klimus bierz !vampire
KLIMEK Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ja to przynajmniej jeżdżę !scooter w przeciwieństwie do ciebie Michale !wchair widać nawet ci grube kable nie pomogą odpalić ten złom !sciana co zajmuje stanowisko w garażu w przeciwieństwie do twojego syna który już jeździ swoim motorkiem !scooter
limmp1 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 e tam jezdzisz poruszasz się tylko w koło komina ale czasami inne sprawy biorą górę i nie mamy na nie wpływu wiesz o czym mowa !placz1
Arkadiusz Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 Arek jak pracujesz 1maja i 3 maja ja mam wolne to może nad morze !scooter !scooter !scooter jak ktoś jeszcze to byłby fajny wypad . No właśnie pracuje, i już wiem dlaczego paliwo drożeje, itd. Bo właśnie wszyscy sobie długie wolne weekendy porobili a później się dziwić że tak źle.
KLIMEK Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 No i 280 km pękło na !scooter ale było fajnie zaliczony Włocławek i Toruń, a powrót przez Lipno, a do tego jeszcze Imielnica i latanie po mieście. AREK MOŻE 3 maja podjadę do ciebie do fabryki o ile nie śmignę z plecaczkiem do Fromborka, ale to zależy od pogody. A tak całkiem bez sensu to nie latam bo zwiedzam, ale są tacy co latają tylko wirtualnie !pomidor i nawet nie w około komina, no tak rozumiem Igła nie pali nawet z grubych kabli !vampire
limmp1 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 pali bez kabli ale czas i inne sprawy biorą górę niż latanie ale się zbiorę !vampire
KLIMEK Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 no to 3 maja masz szanse tylko kabli nie zapomnij !vampire bo nie będzie tłumaczenia że inne sprawy !pomidor odwiedzimy el komendante pracującego głową !sciana w fabryce i napijemy się kawy i herbaty pewnie się ucieszy na nasz widok !w00t nie pali bez kabli ot i cała prawda !vampire
Arkadiusz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Hi, hi 3 maja to mam wolne więc, możemy razem do el komendata na kawę jechać Jutro to ja śmigam, śmigam i jeszcze raz śmigam. Przez Płock będę przelatywał, ale nie podjeżdzam, bo mi szkoda akumulatora, a z kabli nie daję trupom odpalać zresztą po co jak i tak nie odpali !bicz Na poważnie, jutro dziewczyny dam Wam znać, o której dam radę wylecieć itd. (telefonicznie) Pracuję w piątek, zapraszam na małą czarną, krótko "szczyżoną"
Rekomendowane odpowiedzi