Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaraz tam był 5 minut posiedział :clapping: i zaraz pojechał zacną do domu taki to kolega :clapping:

Opublikowano

!scooter !scooter !scooter czekam na propozycje sobota wolna, niedziela też sprzęt pali od pierwszego nie tak

ja następca T-Cuś-sia, a swoją drogą Michale wstyd !pomidor bo to zacna marka nie dbasz o nią !vampire

EL KOMENDANTE koleżka złamał rękę po pracy będąc na jakiejś imprezie , ale fakt do pustego basenu się nie skacze zwłaszcza na główkę !YES

Opublikowano

co to za tłumaczenie że kolega złamał rękę to tak samo jak sąsiadka z bloku na osiedlu jest w ciąży :clapping: a nie wiadomo z kim nie ładnie Klimuś trza się przyznac że bieda do d..py zajrzała a polatac możemy jak masz ochotę !w00t tylko czy zabytek ruszy !sciana

Opublikowano

Michale są dowody na to że Helena pali normalnie w przeciwieństwie do następcy T-CUSIA a wstyd bo to zacna marka i nie dbasz o nią !vampire

Opublikowano

Witam Płock i okolice.

Jeżeli macie ochotę i czas (pogoda dziś jest o.k.) to zapraszam na małego regionalnego spota w dniu dzisiejszym o godzinie 16 00 na stacji benzynowej SHELL znajdującej się na obwodnicy Gostynina (stacja w stonę Płocka).

Nic specjalnego w planach nie mam, po prostu pogaduchy i jeżeli będziecie mieli ochotę to krótka przejażdżka też jest możliwa po nie dalekich okolicach.

Pozdrawiam i do zobaczenia o 16 00.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja oczywiście będę na 100 %. A geriatria pewnie znów nie będą mieli czasu. Hi hi

Opublikowano

ja to czasowy jestem do południa po południu mam inne plany bo wekend !scooter

Opublikowano

Masz racje Arku dziś nie damy rady ,ale za to jutro zapraszamy na wypad do Ciechocinka i Torunia zbiórka o 11.30 na stacji bliskiej na Radziwiu

Opublikowano

Witam !!!

BIBA deklaruje 100 % przybycie . scooter.gif Pozdrawiam .

Opublikowano

Będę pewnie chwilkę wcześniej.

No i mamy po pięknym spocie !!!

Oto dokumentacja, cholera coś się stało, że Michał Twoja Igiełka za nic jej nie widać na zdjęciach, czym żeś ją malował?

Już wiem chłopaki czemu nie zwalniał przed fotoradarem w Radziwiu, ot gagatek.

Miejsce%2520Limmpa.jpg

No i było się w paru miejscach, a tu polecamy szczególnie, jedyne miejsce w Polsce gdzie komary mają pętlę, a bociany tu startują pionowo. whist:o

U%2520MIcha%25C5%2582a.jpg

Wycieczkę można uznać za udaną i mam nadzieję, że następnym razem będzie dłużej. !OKK

Ps. Szczególne podziękowania dla sąsiadki Michała, kawa, herbata, ciastka czekolada, palce lizać, taka sąsiadka to skarb. !winkiss

Opublikowano

Arek masz racje co do tego że spot był piękny !scooter czekaliście trochę ale się polatało ciekawe, że igła jest niewidzialna, ale z tego Michała czarodziej !czary czyli pojawiam się i znikam też byłem zdziwiony :) trzeba mu zmienić nick na PREDATOR i mam nadziej że jutro pogoda dopisze więc do zobaczenia na bliskiej o 11.30 na Radziwiu !tut Michale jak widać na załączonym obrazku zabytek ruszył łącznie z tym że Hela była dociążona bo byłem z plecaczkiem

Opublikowano

to se polatali ,Klimek co się nie chwaliłeś że zabytek odpalił i latasz !placz1

Opublikowano

Dzięki za spotkanie, było bardzo przyjemnie, pogoda też nam dopisała. Arek miałeś jeszcze wstawić filmik ze spota ?

Opublikowano

Filmik ma 30 minut, więc potrzebuje troszkę oprawy technicznej i takie tam, na spokojnie, zobaczy światło dzienne :lol:

Opublikowano

Arek jest jeszcze cz II filmu !vampire

szkoda że pogoda dziś nie dopisała a mogło być fajnie

Opublikowano

Klimek ty się nie wymądrzaj bo sprzęt ci przeserwisuję i do końca sezonu tylko wiesz co !wchair ,na zdjęciu chałupa jakaś znajoma

Opublikowano

Znajoma, powiadasz ? Masz 100 punktów za spostrzegawczość Michał !tut !tut

A 1000 punktów i wygrywasz tankowanie za darmo, ale naszych gardeł ;):) :)

Opublikowano

Arek no z tobą na tankowanie się umówic to jak szóstka w lotto !vampire

Opublikowano

Michałku, bo ja bardzo rzadko tankuję, a jak już to niewielkie ilość :unsure:

Opublikowano

czyli wszystko niewielkie !vampire małe koszty eksploatacji !placz1

co tak cicho dzisiaj musiałem polatać sam !placz1 cisza na płockim forum !sciana

Opublikowano

Eee tam, jaka cisza, ja wczoraj i dziś leciałem do Gąbina :)

Opublikowano

tylko robota i robota a gdzie przyjemności

Opublikowano

Misiu na przyjemności trzeba zasłużyć !vampire widać ktoś był niegrzeczny !holiday

Opublikowano

Dzięki Michał za kawę i pogaduchy, ale myślę Michał, że jak Klimek będzie tak długo rozmawiał następnym razem z Twoją żoną i oleje kolegów, to będzie śmigał sam tym swoim zabytkowcem :lol: :lol: :lol:

Tomek to ja jadę by pogadać z kolegami a tu lipa !placz1 , masz mi się naprawić.

Opublikowano

No widzę i czytam , macie tu wesoło !OK .