limmp1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 zaraz tam był 5 minut posiedział i zaraz pojechał zacną do domu taki to kolega
KLIMEK Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 !scooter !scooter !scooter czekam na propozycje sobota wolna, niedziela też sprzęt pali od pierwszego nie tak ja następca T-Cuś-sia, a swoją drogą Michale wstyd !pomidor bo to zacna marka nie dbasz o nią !vampire EL KOMENDANTE koleżka złamał rękę po pracy będąc na jakiejś imprezie , ale fakt do pustego basenu się nie skacze zwłaszcza na główkę !YES
limmp1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 co to za tłumaczenie że kolega złamał rękę to tak samo jak sąsiadka z bloku na osiedlu jest w ciąży a nie wiadomo z kim nie ładnie Klimuś trza się przyznac że bieda do d..py zajrzała a polatac możemy jak masz ochotę !w00t tylko czy zabytek ruszy !sciana
KLIMEK Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Michale są dowody na to że Helena pali normalnie w przeciwieństwie do następcy T-CUSIA a wstyd bo to zacna marka i nie dbasz o nią !vampire
bogdan201 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam Płock i okolice. Jeżeli macie ochotę i czas (pogoda dziś jest o.k.) to zapraszam na małego regionalnego spota w dniu dzisiejszym o godzinie 16 00 na stacji benzynowej SHELL znajdującej się na obwodnicy Gostynina (stacja w stonę Płocka). Nic specjalnego w planach nie mam, po prostu pogaduchy i jeżeli będziecie mieli ochotę to krótka przejażdżka też jest możliwa po nie dalekich okolicach. Pozdrawiam i do zobaczenia o 16 00. Pozdrawiam
Arkadiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja oczywiście będę na 100 %. A geriatria pewnie znów nie będą mieli czasu. Hi hi
limmp1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja to czasowy jestem do południa po południu mam inne plany bo wekend !scooter
KLIMEK Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Masz racje Arku dziś nie damy rady ,ale za to jutro zapraszamy na wypad do Ciechocinka i Torunia zbiórka o 11.30 na stacji bliskiej na Radziwiu
BIBA Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam !!! BIBA deklaruje 100 % przybycie . Pozdrawiam .
Arkadiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Będę pewnie chwilkę wcześniej. No i mamy po pięknym spocie !!! Oto dokumentacja, cholera coś się stało, że Michał Twoja Igiełka za nic jej nie widać na zdjęciach, czym żeś ją malował? Już wiem chłopaki czemu nie zwalniał przed fotoradarem w Radziwiu, ot gagatek. No i było się w paru miejscach, a tu polecamy szczególnie, jedyne miejsce w Polsce gdzie komary mają pętlę, a bociany tu startują pionowo. Wycieczkę można uznać za udaną i mam nadzieję, że następnym razem będzie dłużej. !OKK Ps. Szczególne podziękowania dla sąsiadki Michała, kawa, herbata, ciastka czekolada, palce lizać, taka sąsiadka to skarb. !winkiss
KLIMEK Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Arek masz racje co do tego że spot był piękny !scooter czekaliście trochę ale się polatało ciekawe, że igła jest niewidzialna, ale z tego Michała czarodziej !czary czyli pojawiam się i znikam też byłem zdziwiony trzeba mu zmienić nick na PREDATOR i mam nadziej że jutro pogoda dopisze więc do zobaczenia na bliskiej o 11.30 na Radziwiu !tut Michale jak widać na załączonym obrazku zabytek ruszył łącznie z tym że Hela była dociążona bo byłem z plecaczkiem
limmp1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to se polatali ,Klimek co się nie chwaliłeś że zabytek odpalił i latasz !placz1
bogdan201 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzięki za spotkanie, było bardzo przyjemnie, pogoda też nam dopisała. Arek miałeś jeszcze wstawić filmik ze spota ?
Arkadiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filmik ma 30 minut, więc potrzebuje troszkę oprawy technicznej i takie tam, na spokojnie, zobaczy światło dzienne
KLIMEK Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Arek jest jeszcze cz II filmu !vampire szkoda że pogoda dziś nie dopisała a mogło być fajnie
limmp1 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Klimek ty się nie wymądrzaj bo sprzęt ci przeserwisuję i do końca sezonu tylko wiesz co !wchair ,na zdjęciu chałupa jakaś znajoma
Arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Znajoma, powiadasz ? Masz 100 punktów za spostrzegawczość Michał !tut !tut A 1000 punktów i wygrywasz tankowanie za darmo, ale naszych gardeł :)
limmp1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Arek no z tobą na tankowanie się umówic to jak szóstka w lotto !vampire
Arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Michałku, bo ja bardzo rzadko tankuję, a jak już to niewielkie ilość
limmp1 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 czyli wszystko niewielkie !vampire małe koszty eksploatacji !placz1 co tak cicho dzisiaj musiałem polatać sam !placz1 cisza na płockim forum !sciana
Arkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Eee tam, jaka cisza, ja wczoraj i dziś leciałem do Gąbina
limmp1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 tylko robota i robota a gdzie przyjemności
KLIMEK Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Misiu na przyjemności trzeba zasłużyć !vampire widać ktoś był niegrzeczny !holiday
Arkadiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dzięki Michał za kawę i pogaduchy, ale myślę Michał, że jak Klimek będzie tak długo rozmawiał następnym razem z Twoją żoną i oleje kolegów, to będzie śmigał sam tym swoim zabytkowcem :lol: Tomek to ja jadę by pogadać z kolegami a tu lipa !placz1 , masz mi się naprawić.
upiór Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No widzę i czytam , macie tu wesoło !OK .
Rekomendowane odpowiedzi