limmp1 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 no stary rycerz nic w helenke nie inwestuje, byłem wczoraj po silver winga i oczywiscie śmietnik był tylko sobie w łeb strzelic nic nie można znależć same smieci już nie mam siły jezdzić i oglądać kaszaloty dobry skuter poszedł tylko kolega z burgmanii ma komfort bo kupił moją lalkę i tak sobie polepszyłem !placz1
Arkadiusz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 To co chłopaki, latamy, pogada ma być coraz lepsza !OKK Tego gościa bez skutera trzeba będzie odwiedzić !!!
bogdan201 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 No pewnie, że śmigamy. Pogoda ma w najbliższym czasie rozpieszczać. Michał Ty zacznij szukać porządnego sprzęta co ma gabaryty i pojemność !OKK Kozom i innym prosiakom mówimy stanowcze nie !wchair
limmp1 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 tu się nie podśmiewać ze mnie,zrobiłem błąd i nie mogę nic kupić !placz1 a może na wekend będzie załamanie pogody i będzie padał deszcz !vampire nie denerwować komendanci mnie już !sciana
Arkadiusz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Tak, będzie załamanie pogody Trzeba podpinkę wypinać !!! Ale, łączę się z Tobą Michał w bólu i w szukaniu życzę
KLIMEK Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Aruś zapomniałem Ale Michał ma jeszcze aprile 50 !scooter teraz to na pewno będzie wyglądał na tej 50 jak giermek !vampire ,a odnośnie Helenki to wole oryginał niż takie upiększanie.
limmp1 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 wazne że ma 200 koła i jazdzi już podróży nie robię same smietniki,czekam na jakiś dobry namiar
KLIMEK Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 NO panowie słonko na niebie odpalamy zacne marki i ty giermku swoją 50cm !vampire i ruszamy bo zastój taki jak nie wiem co gdzie się spotykamy
EMIL B Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 ja dzisiaj odpadam kregosłup odmówił poszłszeństwa !placz1 !wchair !wchair. Morzw w nastempny wekend !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 Wow, u limpusia się zmieniło w nazwie skutera, I poszedłeś chłopaczku po rozum do głowy, dawaj jakieś foty tej swojej bryki, podejrzewam, że "Igła" !winkiss
KLIMEK Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Arku igła przez duże I !OKK jedyne co to nazwa bo po rodzinie zacnej marki ale nic trochę farby, kleju, żywicy i będzie jak nowy nie po to ma przecież spawarkę do plastiku !vampire
bogdan201 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 No to nieźle się zapowiada ten !wchair oop przepraszam !scooter
limmp1 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 nie podsmiewac się będzie lala !vampire lala się robi a co tak cicho nikt nie lata w wekend wymiękacie chłopcy !vampire same geriawity na płockim forum !wchair
Arkadiusz Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 Ja tam śmigam cały czas !scooter I czekam, aż kolega tą swoją perełkę wyprowadzi na światło dzienne, Michał pamiętaj, październik już nie długo, a to koniec sezonu jest
limmp1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Aruś kto cię widział że śmigasz tak na serio to przyszły tydzień wypada polatać a nie siedzieć w domu jak !wchair co taka cisza w regionie jak pogoda licha
Arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jaka cisza, cały czas coś się dzieje, pogoda idzie, ale widzę, że tu bryndza się szykuje ?
limmp1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 polatamy pogoda zamówiona na ten tydzien
Arkadiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam ze względu na to że dopadł nas kryzys proszę o skreślenie z listy poz83 limmp1 poz 85 Maciek poz91 Darek poz 92 Maciek może uda się spotkać na innej imprezie !placz1 Witam i prosze oskreslenie z listy zlotowej pozycji 89 i 90 Klimek I Viola niestety zmieniono mi plan urlopowy w wyniku czego nie moge sie pojawic w zywcu !placz1 A co tu mi za wpisy takie ? Klimek to już pisać nie potrafi? Ja się za Was wezmę. !TAZ I nie Komendantować mi tu, bo w tubę uwale!!!
KLIMEK Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Takie życie EL KOMENDANTE niestety plan urlopowy jaki miałem poszedł w diabły bo jeden od nas rękę złamał w wyniku czego ktoś musi go zastąpić a że nie należę do pupili szefostwa to najłatwiej mi spaprać urlop także mogę tylko !sciana !placz1 a pisać potrafię i to ja pisałem o skreśleniu z listy z kompa Michała jak wracałem z pracy świeżo po uzyskaniu informacji o zmianie planu urlopowego
Arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Aaaa to wszystko jasne Tomek, a wracając do Twojego kolegi co złamał rękę, to on nie wie, że jak nie ma wody w basenie to się nie skacze ?
limmp1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 widzicie jaka bieda Klimek nawet kompa już nie ma i muszę mu pożyczać swój !w00t widzisz komendante bedziesz płockie sam reprezentował !OKK
Arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 widzisz komendante I masz w tubę, jadę do Płocka, jak będzie miał zamknięte to Ci wszystkie okna oszklę W końcu będziesz miał klientelę, Ps. Kawy nie słodzę i ciastek nie jadam, więc sama kawa wystarczy. !winkiss
EMIL B Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 arek to gdzie sie wybierasz ? ja mam weken wolny
Arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No byłem w Płocku u Michała.
Rekomendowane odpowiedzi