Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no stary rycerz :D nic w helenke nie inwestuje, byłem wczoraj po silver winga i oczywiscie śmietnik był

tylko sobie w łeb strzelic nic nie można znależć same smieci już nie mam siły jezdzić i oglądać kaszaloty dobry skuter poszedł tylko kolega z burgmanii ma komfort bo kupił moją lalkę i tak sobie polepszyłem !placz1

Opublikowano

To co chłopaki, latamy, pogada ma być coraz lepsza !OKK

Tego gościa bez skutera trzeba będzie odwiedzić !!!

Opublikowano

No pewnie, że śmigamy. Pogoda ma w najbliższym czasie rozpieszczać.

Michał Ty zacznij szukać porządnego sprzęta co ma gabaryty i pojemność !OKK

Kozom i innym prosiakom mówimy stanowcze nie !wchair

Opublikowano

tu się nie podśmiewać ze mnie,zrobiłem błąd i nie mogę nic kupić !placz1

a może na wekend będzie załamanie pogody i będzie padał deszcz !vampire nie denerwować komendanci mnie już !sciana

Opublikowano

Tak, będzie załamanie pogody 4_1_72.gif

Trzeba podpinkę wypinać !!!

Pogoda.jpg

Ale, łączę się z Tobą Michał w bólu i w szukaniu życzę 23_132_5.gif

Opublikowano

ta prognoza jest z 2010 roku !vampire

Opublikowano

Aruś zapomniałem Ale Michał ma jeszcze aprile 50 !scooter teraz to na pewno będzie wyglądał na tej 50 jak giermek !vampire ,a odnośnie Helenki to wole oryginał niż takie upiększanie.

Opublikowano

wazne że ma 200 koła i jazdzi już podróży nie robię same smietniki,czekam na jakiś dobry namiar

Opublikowano

NO panowie słonko na niebie odpalamy zacne marki i ty giermku swoją 50cm !vampire i ruszamy bo zastój taki jak nie wiem co gdzie się spotykamy

Opublikowano

ja dzisiaj odpadam kregosłup odmówił poszłszeństwa !placz1 !wchair !wchair. Morzw w nastempny wekend !scooter !scooter

Opublikowano

Wow, u limpusia się zmieniło w nazwie skutera,

I poszedłeś chłopaczku po rozum do głowy, dawaj jakieś foty tej swojej bryki, podejrzewam, że "Igła" !winkiss

Opublikowano

Arku igła przez duże I !OKK :) jedyne co to nazwa bo po rodzinie zacnej marki ale nic trochę farby, kleju, żywicy i będzie jak nowy nie po to ma przecież spawarkę do plastiku !vampire

Opublikowano

No to nieźle się zapowiada ten !wchair oop przepraszam !scooter

Opublikowano

nie podsmiewac się będzie lala !vampire

lala się robi a co tak cicho nikt nie lata w wekend wymiękacie chłopcy !vampire same geriawity na płockim forum !wchair

Opublikowano

Ja tam śmigam cały czas !scooter

I czekam, aż kolega tą swoją perełkę wyprowadzi na światło dzienne,

Michał pamiętaj, październik już nie długo, a to koniec sezonu jest :rolleyes:

Opublikowano

Aruś kto cię widział że śmigasz :rolleyes: tak na serio to przyszły tydzień wypada polatać a nie siedzieć w domu jak !wchair

co taka cisza w regionie jak pogoda licha

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka cisza, cały czas coś się dzieje,

pogoda idzie, ale widzę, że tu bryndza się szykuje ?

Opublikowano

polatamy pogoda zamówiona na ten tydzien

Opublikowano

Witam ze względu na to że dopadł nas kryzys proszę o skreślenie z listy poz83 limmp1 poz 85 Maciek poz91 Darek poz 92 Maciek może uda się spotkać na innej imprezie !placz1

Witam i prosze oskreslenie z listy zlotowej pozycji 89 i 90 Klimek I Viola niestety zmieniono mi plan urlopowy w wyniku czego nie moge sie pojawic w zywcu !placz1

A co tu mi za wpisy takie ? Klimek to już pisać nie potrafi?

Ja się za Was wezmę. !TAZ

I nie Komendantować mi tu, bo w tubę uwale!!! ;)

Opublikowano

Takie życie EL KOMENDANTE niestety plan urlopowy jaki miałem poszedł w diabły bo jeden od nas rękę złamał w wyniku czego ktoś musi go zastąpić a że nie należę do pupili szefostwa to najłatwiej mi spaprać urlop także mogę tylko !sciana !placz1 a pisać potrafię i to ja pisałem o skreśleniu z listy z kompa Michała jak wracałem z pracy świeżo po uzyskaniu informacji o zmianie planu urlopowego

Opublikowano

Aaaa to wszystko jasne Tomek, a wracając do Twojego kolegi co złamał rękę, to on nie wie, że jak nie ma wody w basenie to się nie skacze ? :)

Opublikowano

widzicie jaka bieda Klimek nawet kompa już nie ma i muszę mu pożyczać swój !w00t widzisz komendante bedziesz płockie sam reprezentował !OKK

Opublikowano

widzisz komendante

I masz w tubę, jadę do Płocka, jak będzie miał zamknięte to Ci wszystkie okna oszklę :D:):lol:

W końcu będziesz miał klientelę,

Ps. Kawy nie słodzę i ciastek nie jadam, więc sama kawa wystarczy. !winkiss

Opublikowano

arek to gdzie sie wybierasz ?

ja mam weken wolny

Opublikowano

No byłem w Płocku u Michała.