Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o której latasz?

!scooter !scooter

Opublikowano

po 14 tej bo Klimek tak kończy robotę !scooter

Opublikowano

ok gdzie spotykacie się ?

Opublikowano

14 ta mc donald jachowicza !scooter

Opublikowano

ok postaram sie być !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

No więc sezon rozpoczęty !OKK

Dziękuję Wszystkim za pośmiganie w towarzystwie, żałuję, że nie mogłem dłużej z Wami pośmigać, ale co się odwlecze to nie uciecze.

A tu dokumentacja fotograficzna,

Tama.jpg

Tama%25201.jpg

No i oczywiście Zacne, to Zacne zawsze razem whist

tama2.jpg

Do następnego razu.

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu oczywiście pierwszy najładniejszy t max mój :) a na ostanim te padliny jedna brudna a druga zabytkowa :Pwhist;) pewno trochę fotomontaż bo helix Klimka to tak daleko nie jezdzi :P

Opublikowano

Witam szanowne grono z Duninowa i okolic whist .

Komendanci i inni bardzo fajnie żeście sobie sezon otworzyli a i pogoda wam wszystkim dopasowała . Tak więc życzę Wam szerokości zawsze i wszędzie .

Mam tylko jedno pytanie do Bogdana .

Bogdan napisz mi proszę jak to wyszło że jakiś Ti coś tam jest na pierwszym miejscu a nie ZACNA jak to możliwe :P;):) .

Pozdrawiam serdecznie !vampire .

Opublikowano

Upiorek ty nie badz taki ciekawy, :) zacna wyglądała jakby z rajdu of trophy wróciła dlatego na pierwsze miejsce wskoczył śliczny t max ;):P Robert spytaj komndanta z Duninowa to potwierdzi whist

Opublikowano

Upiorku. Ja na to nie miałem wpływu gdyż dziś niestety mnie tam nie było. Następnym razem obiecuję poprawę i postaram się osobiście dopilnować, żeby kolejność !scooter była prawidłowa !YES

A Wam wszystkim zazdroszczę dzisiejszej pogody i wspólnego śmigania.

Następnym razem napewno się uda !scooter pośmigać razem.

Opublikowano

Zacna górą i tak i tak.

a na ostanim te padliny jedna brudna a druga zabytkowa :) :) :)

No mistrzu, brudna była, bo się już jeździ od jakiegoś czasu i w tym sezonie już się km nakręciło a T-coś to wiadomo, stoi w garażu aż mu się rura sadzami pobrudziła.

Opublikowano

ostro jezdzi się to spaliny z rury sie wydostają ,ale przykra sprawa bo mój piękny t max poszedł do stolicy kupił kolega z burgmanii aż mi !placz1 jak nic nie kupię to zabiorę Klimkowi helixa i polatam z wami !vampire ,po prostu przyjechał i kupił niespodziewanie !placz1 i pojechało tyle pięknych wspomnień ,dobrze że wczoraj polataliśmy bo by mnie h..j strzelił jak bym nie pojezdził i będzie zmiana na co nie wiem ale muszę się sprężać bo latamy w przyszłym tygodniu nie wymiękać !scooter

Opublikowano

Klimek, Michałowi teraz została tylko, Ukraina :lol:

Ale Michał na plecaczka u Klimka w jego kasku zawsze jesteś mile widziany.

Kask dla Michała

22082011837.jpg

Klimek i nie mamy już kolegi skuteromaniaka, teraz w kamizelce burgmanii w robocie będzie siedział !placz1 i z psem na spacery będzie wychodził whist

Michał ja mam dwa jak coś to mów :

27062011651.jpg

Opublikowano

Arus to Klimka akcesoria erotyczne,jak we dwóch byśmy na helixa usiedli to remont silnika gotowy !vampire cos trzeba kupić

Opublikowano

ostro jezdzi się to spaliny z rury sie wydostają ,ale przykra sprawa bo mój piękny t max poszedł do stolicy kupił kolega z burgmanii aż mi !placz1 jak nic nie kupię to zabiorę Klimkowi helixa i polatam z wami !vampire ,po prostu przyjechał i kupił niespodziewanie !placz1 i pojechało tyle pięknych wspomnień ,dobrze że wczoraj polataliśmy bo by mnie h..j strzelił jak bym nie pojezdził i będzie zmiana na co nie wiem ale muszę się sprężać bo latamy w przyszłym tygodniu nie wymiękać !scooter

Jest T-Max :lol: Dojechałem bezproblemowo a dodatkowo musiałem jeszcze nakręcić z setkę po mieście tak dobrze się jeździło. limmp1 sprzęt został w burgmanii więc mam nadzieję jeszcze nie raz spotkasz !! Pozdrowionka

Opublikowano

Jest T-Max :lol: Dojechałem bezproblemowo a dodatkowo musiałem jeszcze nakręcić z setkę po mieście tak dobrze się jeździło. limmp1 sprzęt został w burgmanii więc mam nadzieję jeszcze nie raz spotkasz !! Pozdrowionka

Ale mnie ta kontrolka wystraszyła aż na nerwy teraz browarka popijam !piwko

Opublikowano

Browarka popija,hi hi , phil nie wierz mu, on na Intensywnej terapii teraz leży. :lol:whist:P

na telefony ile wydał :)

Opublikowano

nie leży tylko martwi się co kupic bo same kotlety na allegro !placz1

Opublikowano

Michał łączę się z Tobą w bóli i rozpaczy,

T-max był fajowy, tylko właściciel do niego nie pasował :lol:whist:P

Ale teraz już wszystko OK !OKK

Oj zatęsknisz za Helenką jeszcze, zatęsknisz hi hi

Opublikowano

Hehe i ja browarem opijam zakup whist Byle rano było ciepło to może do pracy śmignę :lol:

Opublikowano

Aruś tesknić za helenką bedę,ale nie można się cofać trzeba iść do przodu,a rycerze krzyżaccy to wyginęli tylko jeden pozostał !pomidor

Opublikowano

Arek ja sprostuje on już tęskni nawet złożył propozycje zakupu Helenki także jak dobrze pójdzie to ja stary rycerz będę !scooter miał swego giermka na zacnej marce , i przy okazji grono zacnej marki sie powiększy i T-Cuś już nie będzie !pomidor straszył na pierwszym planie !vampire

Opublikowano

Michał, a czemu to kolega w profilu jeszcze ma T-max ? :)

Teraz skuter "BRAK" !wchair !wchair

"Giermek", Klimek rozbawiłeś mnie od rana !OK

Nie martw się Michałku na plecaczka będziesz z nami śmigał :)

Opublikowano

jeden dzień przerwy to nie brak ,na plecy to chyba rycerzowi usiąde !pomidor

Opublikowano

helix1.jpg

helix2.jpg

Zasługuje na dogłębne mycie :) ...

helix3z.jpg

Klimek, zobacz jak powinien wyglądać Helix, jak patrzę na te zdjęcia to zaczynam się obawiać, że Michał ma rację, Stary Rycerz :D !placz1