limmp1 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 po 14 tej bo Klimek tak kończy robotę !scooter
EMIL B Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 ok postaram sie być !scooter !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 No więc sezon rozpoczęty !OKK Dziękuję Wszystkim za pośmiganie w towarzystwie, żałuję, że nie mogłem dłużej z Wami pośmigać, ale co się odwlecze to nie uciecze. A tu dokumentacja fotograficzna, No i oczywiście Zacne, to Zacne zawsze razem Do następnego razu.
limmp1 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Na pierwszym zdjęciu oczywiście pierwszy najładniejszy t max mój a na ostanim te padliny jedna brudna a druga zabytkowa pewno trochę fotomontaż bo helix Klimka to tak daleko nie jezdzi
upiór Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam szanowne grono z Duninowa i okolic . Komendanci i inni bardzo fajnie żeście sobie sezon otworzyli a i pogoda wam wszystkim dopasowała . Tak więc życzę Wam szerokości zawsze i wszędzie . Mam tylko jedno pytanie do Bogdana . Bogdan napisz mi proszę jak to wyszło że jakiś Ti coś tam jest na pierwszym miejscu a nie ZACNA jak to możliwe . Pozdrawiam serdecznie !vampire .
limmp1 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Upiorek ty nie badz taki ciekawy, zacna wyglądała jakby z rajdu of trophy wróciła dlatego na pierwsze miejsce wskoczył śliczny t max Robert spytaj komndanta z Duninowa to potwierdzi
bogdan201 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Upiorku. Ja na to nie miałem wpływu gdyż dziś niestety mnie tam nie było. Następnym razem obiecuję poprawę i postaram się osobiście dopilnować, żeby kolejność !scooter była prawidłowa !YES A Wam wszystkim zazdroszczę dzisiejszej pogody i wspólnego śmigania. Następnym razem napewno się uda !scooter pośmigać razem.
Arkadiusz Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Zacna górą i tak i tak. a na ostanim te padliny jedna brudna a druga zabytkowa :) No mistrzu, brudna była, bo się już jeździ od jakiegoś czasu i w tym sezonie już się km nakręciło a T-coś to wiadomo, stoi w garażu aż mu się rura sadzami pobrudziła.
limmp1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ostro jezdzi się to spaliny z rury sie wydostają ,ale przykra sprawa bo mój piękny t max poszedł do stolicy kupił kolega z burgmanii aż mi !placz1 jak nic nie kupię to zabiorę Klimkowi helixa i polatam z wami !vampire ,po prostu przyjechał i kupił niespodziewanie !placz1 i pojechało tyle pięknych wspomnień ,dobrze że wczoraj polataliśmy bo by mnie h..j strzelił jak bym nie pojezdził i będzie zmiana na co nie wiem ale muszę się sprężać bo latamy w przyszłym tygodniu nie wymiękać !scooter
Arkadiusz Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Klimek, Michałowi teraz została tylko, Ukraina Ale Michał na plecaczka u Klimka w jego kasku zawsze jesteś mile widziany. Kask dla Michała Klimek i nie mamy już kolegi skuteromaniaka, teraz w kamizelce burgmanii w robocie będzie siedział !placz1 i z psem na spacery będzie wychodził Michał ja mam dwa jak coś to mów :
limmp1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Arus to Klimka akcesoria erotyczne,jak we dwóch byśmy na helixa usiedli to remont silnika gotowy !vampire cos trzeba kupić
phil Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ostro jezdzi się to spaliny z rury sie wydostają ,ale przykra sprawa bo mój piękny t max poszedł do stolicy kupił kolega z burgmanii aż mi !placz1 jak nic nie kupię to zabiorę Klimkowi helixa i polatam z wami !vampire ,po prostu przyjechał i kupił niespodziewanie !placz1 i pojechało tyle pięknych wspomnień ,dobrze że wczoraj polataliśmy bo by mnie h..j strzelił jak bym nie pojezdził i będzie zmiana na co nie wiem ale muszę się sprężać bo latamy w przyszłym tygodniu nie wymiękać !scooter Jest T-Max Dojechałem bezproblemowo a dodatkowo musiałem jeszcze nakręcić z setkę po mieście tak dobrze się jeździło. limmp1 sprzęt został w burgmanii więc mam nadzieję jeszcze nie raz spotkasz !! Pozdrowionka
limmp1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Jest T-Max Dojechałem bezproblemowo a dodatkowo musiałem jeszcze nakręcić z setkę po mieście tak dobrze się jeździło. limmp1 sprzęt został w burgmanii więc mam nadzieję jeszcze nie raz spotkasz !! Pozdrowionka Ale mnie ta kontrolka wystraszyła aż na nerwy teraz browarka popijam !piwko
Arkadiusz Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Browarka popija,hi hi , phil nie wierz mu, on na Intensywnej terapii teraz leży. na telefony ile wydał
limmp1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 nie leży tylko martwi się co kupic bo same kotlety na allegro !placz1
Arkadiusz Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Michał łączę się z Tobą w bóli i rozpaczy, T-max był fajowy, tylko właściciel do niego nie pasował Ale teraz już wszystko OK !OKK Oj zatęsknisz za Helenką jeszcze, zatęsknisz hi hi
phil Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Hehe i ja browarem opijam zakup Byle rano było ciepło to może do pracy śmignę
limmp1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Aruś tesknić za helenką bedę,ale nie można się cofać trzeba iść do przodu,a rycerze krzyżaccy to wyginęli tylko jeden pozostał !pomidor
KLIMEK Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Arek ja sprostuje on już tęskni nawet złożył propozycje zakupu Helenki także jak dobrze pójdzie to ja stary rycerz będę !scooter miał swego giermka na zacnej marce , i przy okazji grono zacnej marki sie powiększy i T-Cuś już nie będzie !pomidor straszył na pierwszym planie !vampire
Arkadiusz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Michał, a czemu to kolega w profilu jeszcze ma T-max ? Teraz skuter "BRAK" !wchair !wchair "Giermek", Klimek rozbawiłeś mnie od rana !OK Nie martw się Michałku na plecaczka będziesz z nami śmigał
limmp1 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 jeden dzień przerwy to nie brak ,na plecy to chyba rycerzowi usiąde !pomidor
Arkadiusz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Zasługuje na dogłębne mycie ... Klimek, zobacz jak powinien wyglądać Helix, jak patrzę na te zdjęcia to zaczynam się obawiać, że Michał ma rację, Stary Rycerz !placz1
Rekomendowane odpowiedzi