Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziad oj Michał swój to swojego to w tłumie pozna !vampire

Opublikowano

Klimuś przecież sporostowałem że nie dziad !wchair

Coś pogoda na jutro płata figla,pewno nic z latania nie będzie czekamy do jutra !scooter

Opublikowano

morze w niedziele bedzie lepsza pogoda !wchair ;):lol: !scooter

ja jutro pracuje do 14

Opublikowano

No więc Panowie i Panie jutro odpuszczam, tak Michał możesz pojechać po mnie, że wymiękam, ale zdrowie ważniejsze od wszystkiego.

Zresztą ma padać w naszym rejonie.

Cały czas "szczekam i szczekam" !winkiss i to szczekanie nie przechodzi !w00t

Ale damy radę od poniedziałku ma być już wiosna. !OKK

Opublikowano

Arus pogoda do niczego,jestesmy w tym wieku że nic na siłę !vampire ,będzie w przyszłym tygodniu ciepło to polatamy zdrówka życzę !winkiss

pogoda dała ciała tak więc panowie bez symulowania w przyszłym tygodniu zbiórka i bierzemy się za jazdę bez symulowania,komendant jedz czosnek coby złe moce z ciebie wyszły !bicz

LATA ktoś dzisiaj w Płocku !scooter pogoda ładna a tu cisza !placz1

Opublikowano

Ja zrobiłem rundkie !scooter o 16

Opublikowano

Trzeba było dać znać polatałbym z tobą !placz1

Opublikowano

ale ja zrobiłem z 20kilometów niedaleko domu byl duży wiatr

i nie wybierałem sie dalej !scooter

Opublikowano

No więc dziś moja Zacna namówiła mnie, by odwiedzić, w niedalekiej odległości KRÓLA !pomidor

zajeżdżamy by pośmigać a tu proszę:

Na%2520picasso%25202.jpg

Nie ma koła, ładowarka (masakra) !pomidor

Więc Hondzia popatrzyła :

Na%2520picasso.jpg

podumała, łezka się jej w oczku zakręciła i sama ze swoim Panem pośmigała.

Bodziu dzięki za ciacho i kawkę !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Hej, Bogdan.....

Czas sezon zacząć, a Twój król w rozsypce crybaby.gif

Opublikowano

Arkadiusz co dzisiaj latałeś !scooter ?

Opublikowano

Grzegorzu popatrzyłem na prognozy pogody na najbliższy weekend - są bardzo nastrajające więc postanowiłem zrobić coś dobrego dla "Kłapouchego".

Nowa oponka Bridgestone czekała już od tygodnia, więc jazdy czas zacząć, zawsze to bezpieczniej z nową oponką !scooter

Arku wiesz dobrze, żę kawa jak kawa ale ciacho u mnie zawsze najlepsze !YES

Opublikowano

A w rozsypce w rozsypce ;)

A i latało się dziś, latało, oj latałoooo !!!!

Bodziu wstawić porównanie oponek ?

Opublikowano

Wstawiaj zobaczymy różnice tych 430zł !placz1

Opublikowano

Proszę :

2012-03-12-046.jpg

Bodziu, bo w zakrętach trzeba się kłaść ;):) :)

Edit:

Ta, ciacho u Ciebie jest zawsze SUPER !!!

A ja ledwo wszedłem w ubiór na moto !sciana (byłem w szoku) !sciana

Opublikowano

To po tym ciachu ha ha

Opublikowano

to komendant na dietę bo zacna 400cm i pod górę nie ogarnie,latamy w sobotę bo pogodę zamówiłem koło południa byśmy się zebrali ,odzywac się w temacie !scooter ,Bogdan ogarniesz się,ja chętny, Komendant też,Klimek babcie odpali reszta meldować się !scooter

Opublikowano
  W dniu 14.03.2012 o 21:58, limmp1 napisał(a):

to komendant na dietę bo zacna 400cm i pod górę nie ogarnie

Grozisz mi ? Grozisz?

Ty się lepiej ZACNEJ nie czepiaj, bo 250 większe ciężary dźwiga :lol:

Klimek, Klimek ten gość normalnie się wyśmiewa z Zacnych marek whist

Dopadniemy go na trasie, sprawdzimy ustawienie świateł, wydalanie spalin, głośność rozwierocengo tłumika, głębokość bieżnika, itd. :lol: :lol: :lol:

Ps. Masz rację Michał, na dietę idę i to nie odwołalne. !sciana

Ale nie dla zancej, dla zdrowotności !winkiss

Opublikowano

Arek spokojnie ten facet chyba lustra nie ma a podobno szklarz niech sam sobaczy co ten jego biedny T-Cuś musi dźwigać na swym grzbiecie !vampire a póżniej się dziwi że aż tyle paliwa mu idzie i że ma straszny przepał wiesz jak !scooter przeładowany to tak ma

Opublikowano

Spaliny to wy powąchać możecie za mną !scooter ,Aruś kazdemu dieta wskazana a w szczególności rycerzowi krzyżackiemu na helence też,przeciez ona to dopiero ma prze....bane dzwigać ciężar a mocy zero ale najważniejsze że odpalła w tym sezonie !pomidor ,a rycerz jadąc w tym roku na burgmanię to wyrusza z tydzień wcześniej jak to rycerze w 16 wieku coby dotarł na czas bez spóżnienia i tydzień powrót i Klimuś całe dwa tygodnie urlopu w siodle !w00t

Opublikowano
  W dniu 12.03.2012 o 19:58, Arkadiusz napisał(a):

(...)

A ja ledwo wszedłem w ubiór na moto !sciana (byłem w szoku) !sciana

Dlatego ze 100 kg na początku stycznia, stan na dzisiaj 84 kg :lol: . Mam nadzieję, że do Burgmanii będzie 78- 80 kg :lol: ...

I żaden tuning mechaniczny skuta mi niepotrzebny whist . Nawet słaby Tmax da rade ;) .

A oponka widzę jeszcze świeża była :lol: ... Pamiętam sam, że po zmianie zjeżdżonej na płasko opony w AN650, na nowej jeździło się jak na "jajku", chybotliwy się zrobił skuter pod światłami :lol: ...

Opublikowano

szklarz to lustra ma,meldować co z sobotą jest ,chęci są na latanie !scooter jak nie to sam polatam :lol: jedyna nadzieja wiadomo w kim :lol: na helence whist w piątek meldować o której,przyjmuje usprawiedliwienia tylko na l4 :lol: i tylko w przypadku załamania pogody i nerwowego :lol:

W dniu 15.03.2012 o 10:19, dr.big napisał(a):

Dlatego ze 100 kg na początku stycznia, stan na dzisiaj 84 kg :D . Mam nadzieję, że do Burgmanii będzie 78- 80 kg ;) ...

Biguś jak to zrobiłeś to ty nic nie jesz czy dużo latasz i kalorie spalasz !scooter

Opublikowano

co to wagi to trzeba wstawać wcześniej ........

od stołu :) :) :)

co do soboty to dopiero moge coś jutro powiedzieć

to o której się spotykacie się i gdzie? !scooter !scooter

Opublikowano

Ja w ten weekend odpadam, uroczystości rodzinne i w sobotę i w niedzielę. !sciana

Opublikowano

no to mówi się trudno !vampire polatam sobie sam jak nie ma chętnych i cisza u nas jest !scooter