KLIMEK Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Dziad oj Michał swój to swojego to w tłumie pozna !vampire
limmp1 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Klimuś przecież sporostowałem że nie dziad !wchair Coś pogoda na jutro płata figla,pewno nic z latania nie będzie czekamy do jutra !scooter
EMIL B Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 morze w niedziele bedzie lepsza pogoda !wchair !scooter ja jutro pracuje do 14
Arkadiusz Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 No więc Panowie i Panie jutro odpuszczam, tak Michał możesz pojechać po mnie, że wymiękam, ale zdrowie ważniejsze od wszystkiego. Zresztą ma padać w naszym rejonie. Cały czas "szczekam i szczekam" !winkiss i to szczekanie nie przechodzi !w00t Ale damy radę od poniedziałku ma być już wiosna. !OKK
limmp1 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Arus pogoda do niczego,jestesmy w tym wieku że nic na siłę !vampire ,będzie w przyszłym tygodniu ciepło to polatamy zdrówka życzę !winkiss pogoda dała ciała tak więc panowie bez symulowania w przyszłym tygodniu zbiórka i bierzemy się za jazdę bez symulowania,komendant jedz czosnek coby złe moce z ciebie wyszły !bicz LATA ktoś dzisiaj w Płocku !scooter pogoda ładna a tu cisza !placz1
limmp1 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Trzeba było dać znać polatałbym z tobą !placz1
EMIL B Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ale ja zrobiłem z 20kilometów niedaleko domu byl duży wiatr i nie wybierałem sie dalej !scooter
Arkadiusz Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 No więc dziś moja Zacna namówiła mnie, by odwiedzić, w niedalekiej odległości KRÓLA !pomidor zajeżdżamy by pośmigać a tu proszę: Nie ma koła, ładowarka (masakra) !pomidor Więc Hondzia popatrzyła : podumała, łezka się jej w oczku zakręciła i sama ze swoim Panem pośmigała. Bodziu dzięki za ciacho i kawkę !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2012 Hej, Bogdan..... Czas sezon zacząć, a Twój król w rozsypce
bogdan201 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Grzegorzu popatrzyłem na prognozy pogody na najbliższy weekend - są bardzo nastrajające więc postanowiłem zrobić coś dobrego dla "Kłapouchego". Nowa oponka Bridgestone czekała już od tygodnia, więc jazdy czas zacząć, zawsze to bezpieczniej z nową oponką !scooter Arku wiesz dobrze, żę kawa jak kawa ale ciacho u mnie zawsze najlepsze !YES
Arkadiusz Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 A w rozsypce w rozsypce A i latało się dziś, latało, oj latałoooo !!!! Bodziu wstawić porównanie oponek ?
bogdan201 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Wstawiaj zobaczymy różnice tych 430zł !placz1
Arkadiusz Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Proszę : Bodziu, bo w zakrętach trzeba się kłaść :) Edit: Ta, ciacho u Ciebie jest zawsze SUPER !!! A ja ledwo wszedłem w ubiór na moto !sciana (byłem w szoku) !sciana
limmp1 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 to komendant na dietę bo zacna 400cm i pod górę nie ogarnie,latamy w sobotę bo pogodę zamówiłem koło południa byśmy się zebrali ,odzywac się w temacie !scooter ,Bogdan ogarniesz się,ja chętny, Komendant też,Klimek babcie odpali reszta meldować się !scooter
Arkadiusz Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 W dniu 14.03.2012 o 21:58, limmp1 napisał(a): to komendant na dietę bo zacna 400cm i pod górę nie ogarnie Grozisz mi ? Grozisz? Ty się lepiej ZACNEJ nie czepiaj, bo 250 większe ciężary dźwiga Klimek, Klimek ten gość normalnie się wyśmiewa z Zacnych marek Dopadniemy go na trasie, sprawdzimy ustawienie świateł, wydalanie spalin, głośność rozwierocengo tłumika, głębokość bieżnika, itd. :lol: Ps. Masz rację Michał, na dietę idę i to nie odwołalne. !sciana Ale nie dla zancej, dla zdrowotności !winkiss
KLIMEK Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Arek spokojnie ten facet chyba lustra nie ma a podobno szklarz niech sam sobaczy co ten jego biedny T-Cuś musi dźwigać na swym grzbiecie !vampire a póżniej się dziwi że aż tyle paliwa mu idzie i że ma straszny przepał wiesz jak !scooter przeładowany to tak ma
limmp1 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Spaliny to wy powąchać możecie za mną !scooter ,Aruś kazdemu dieta wskazana a w szczególności rycerzowi krzyżackiemu na helence też,przeciez ona to dopiero ma prze....bane dzwigać ciężar a mocy zero ale najważniejsze że odpalła w tym sezonie !pomidor ,a rycerz jadąc w tym roku na burgmanię to wyrusza z tydzień wcześniej jak to rycerze w 16 wieku coby dotarł na czas bez spóżnienia i tydzień powrót i Klimuś całe dwa tygodnie urlopu w siodle !w00t
dr.big Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 W dniu 12.03.2012 o 19:58, Arkadiusz napisał(a): (...) A ja ledwo wszedłem w ubiór na moto !sciana (byłem w szoku) !sciana Dlatego ze 100 kg na początku stycznia, stan na dzisiaj 84 kg . Mam nadzieję, że do Burgmanii będzie 78- 80 kg ... I żaden tuning mechaniczny skuta mi niepotrzebny . Nawet słaby Tmax da rade . A oponka widzę jeszcze świeża była ... Pamiętam sam, że po zmianie zjeżdżonej na płasko opony w AN650, na nowej jeździło się jak na "jajku", chybotliwy się zrobił skuter pod światłami ...
limmp1 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 szklarz to lustra ma,meldować co z sobotą jest ,chęci są na latanie !scooter jak nie to sam polatam jedyna nadzieja wiadomo w kim na helence w piątek meldować o której,przyjmuje usprawiedliwienia tylko na l4 i tylko w przypadku załamania pogody i nerwowego W dniu 15.03.2012 o 10:19, dr.big napisał(a): Dlatego ze 100 kg na początku stycznia, stan na dzisiaj 84 kg . Mam nadzieję, że do Burgmanii będzie 78- 80 kg ... Biguś jak to zrobiłeś to ty nic nie jesz czy dużo latasz i kalorie spalasz !scooter
EMIL B Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 co to wagi to trzeba wstawać wcześniej ........ od stołu :) co do soboty to dopiero moge coś jutro powiedzieć to o której się spotykacie się i gdzie? !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 Ja w ten weekend odpadam, uroczystości rodzinne i w sobotę i w niedzielę. !sciana
limmp1 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 no to mówi się trudno !vampire polatam sobie sam jak nie ma chętnych i cisza u nas jest !scooter
Rekomendowane odpowiedzi