Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michale widzę ze zaczynasz szarpać czułe struny, ale spoko damy radę i wierz mi nie będę ci dłużny !scooter zobaczymy czy to ruina co stoi u mnie w garażu w ogóle odpali dobrze, że zrobiłeś grube kable to przynajmniej będziesz mógł pociągnąć prąd z tej stacji trafo co jest obok garażu !vampire

Opublikowano

Tak Klimuś potrzebne ci będą grube kable aby ruina helenka odpaliła po zimie,trafo masz blisko,komisja już się zbiera coby filmować twoje cudo przy odpale,chociaż ktoś na burgmani szuka silnika do zabytka takiego jak twój,a resztę na przyczepkę i na złom i kasiorka jest na flaszkę !piwko ,a ile miejsca w garażu by było,chociaż z drugiej strony czym byś pojechał na burgmanię !jump ,chyba że byś sobie porządny skuter zakupił jak yamaha t max no to wtedy to co innego,podsumowując to trzeba sobie trochę z sensem popisać,a co nie którzy bez sensu zaraz odpiszą :P i znowu wychwalać będą zabytki whist

Klimuś muzeum w Otrębusach skupuje i przyjmuje zabytki do renowacji pomyślałem o twoim helixie !vampire

Opublikowano

Kliemk Ty pamiętaj, że Michał w tym roku przyśpieszy jak se zamieni licznik z mil na kilometry to ile będzie szybszy whist:PB)

Liczbowo oczywiście.

Ja bym wolał jakiś silnik europejski niż licznik. whist

Opublikowano

Arek ale u mnie silnik angielski jak w mg tzn szybszy od europejskiego !scooter

Opublikowano

Arek retoryczne pytanie to czemu zawsze jeździł za mną chyba po to by podziwiać mój kufer i tylne światło i jeszcze wołał bym zwolnił bo nie nadąża !scooter

Opublikowano

Tak klimuś za toba bo zabytek ani hamulcy,ani powera bałem się abys w slicznego mojego t maxa nie uderzył,w tym wieku to wzrok nie ten reflex też,tylko pora na, !wchair a ty twardo się nie poddajesz tylko jazdzisz w koło komina,a co dalsza droga to przygotowania to awarie !vampire jak bys na t maxa zmienił to pomykał byś tylko jak ja !scooter ,no ale wiesz że zawsze możesz na mnie liczyć i poczekam na ciebie !placz1

Klimuś jak zrobisz tego drugiego klona z helixa to będzie szybszy od pierwszego szrota poniewaz nie bedzie miał tyle plastiku na sobie i lżejszy jest to będziesz dopiero pomykał wszystkie silver wingi w tyle zostaną !vampire

Klimuś zawsze za toba jazdzę, bo z przodu to w lusterku wyglądasz jak stary rycerz krzyżacki na lichym koniu,a bixenon bije po oczach i oslepia,no i matrwie sie o to abys pieknego t maxa nie uszkodził !vampire

Opublikowano

Klimuś zawsze za toba jazdzę, bo z przodu to w lusterku wyglądasz jak stary rycerz krzyżacki na lichym koniu,

No uśmiałem się od rana, :) :) :)

Ale musisz uważać na :) musisz po prostu zygzakować :lol:

Opublikowano

Aruś coś w wekend rycerz krżyzacki chyba pracuje bo bardzo coś wyciszony jest na moje posty nie odpowiada niedobrze trza będzie do niego zadzwonić chyba,może internet mu padł,albo jak to z rycerzami dawno było,jak dopadnie laptopa to zaraz coś wymazgrze !w00t

może go !czary

Klimuś na helixie :censored: jedzie na Malbork :D

Nie mogę z rycerstwem zadzierać bo mój akumulator od ślicznego t maxa u rycerza jest ,jak się nie pozna na żartach to na wiosnę czeka mnie wydatek,ale on nie z tych co się obrażają chyba whist trzeba go będzie pocieszyć i się wybrać do niego :bangin: nie pisze nie dzwoni znaczy nie tęskni !piwko

Opublikowano

Musze do ciebie jak do chudopachołka pisać whist , ale widzisz acan żeś zależny więc spoko Michale masz racje pracuje ciężko w przeciwieństwie co do niektórych i płacę podatki coby nie mówili że żyje za ich. A jeśli cie tak oślepiam to ino najjaśniejszy blask mojej zacnej skromnej osoby może cie tak olśnić i oślepić, co zaś się tyczy jazdy to ja w poprzednim sezonie acan zrobiłem więcej wiorst na swoim rumaku Helixie niż ty na swoim mule T-cusiu a jak dalej będziesz obrażał mego zacnego rumaka Helixa obrażał to cie acan każe wybatożyć !bicz

Opublikowano

Pracuj Klimuś pracuj a garb sam ci wyrośnie jak rycerz to musi mieć rumaka ale twój rumak się nie obraża tak jak i rycerz whist

Opublikowano

No Panowie idzie wiosna całą gębą,

więc szykować maszyny tzn. do komisyjnego odpalenia oczywiście ;)

Pościągać pajęczyny już powoli.

Ja nie ukrywam już to zrobiłem !V

Opublikowano

Pajęczyny to tylko na eksponatach muzealnych są !vampire porządny skuter t max to pod kołdrą w garażu zimuje,oczywiście komisyjnie helixa odpalimy ;) i własciciel postawi cuś jak odpali albo nie odpali :D

Opublikowano

No Panowie, myślę że już czas na odpalenie komisyjne,

Meldować mi tu kiedy itd.

Może Emil będzie sędzią niezależnym ?

Ale na razie musi ze mnie ta cholera wyleźć, bo wlazła i wyjść nie chce. !sciana

Opublikowano

Komendant coś na boku złapał ciekawa holera że nie chce wyjść,,aby co się Iwonka nie dowiedziała,błądzenie rzeczą ludzką Aruś trzeba uważać co jak i gdzie :D a u Klimka trzeba poczynić przygotowania poważne coby straszydło odpaliło :D

Opublikowano

Ty się lepiej mnie nie czepiaj bo bo mój zacny sprzęt !scooter zapali predzej niż T-CUS a jak dalej bedziesz mnie drażnił to ci zrobię wydatki na początku sezonu !vampire

Opublikowano

Klimuś ja się nie czepiam tylko prawda zawsze jest bolesna

a tak w tym roku będzie zapalał słynny helix Klimka po przygotowaniach zimowych do sezonu wiosennegohttp://www.youtube.com/watch?v=mhhQ4PRQI48

Klimek dobrze że mamy miejsce garażowe na 4 poziomie jak się odepchniesz to na sam dół jak nie zapali helix zjedziesz zawsze to przyjemność z jazdy !scooter musisz przyznać wyższość t maxa nad hondą !vampire co będziemy filmować to samo w tym roku jak sytuacja podobna i tak nie odpali a filmik gotowy może za najlepszego aktora oscar się trafi,bo mi za reżyserie na pewno,komendant dostanie za zdjęcia a galę sponsorujesz ty !piwko

Opublikowano

a galę sponsorujesz ty !piwko

O i to mi odpowiada !OKK

Opublikowano

witam wszystkich

ja już swojego burka obudziłem z snu zimowego.

Opublikowano

O i proszę, i Emill zawstydził kolegów, no i mnie też !placz1

Emil, poczytaj wcześniejsze posty to zobaczysz czym to chłopaki muszą jeździć, tzn. jakie rytuały muszą odczyniać przed wyjazdem do kolegi Arkadiusz, klęcia, zaklęcia różne mają chwyty. Michał i Klimek już Wam mówiłem ten parking na 4 piętrze to ...... powinni Wam tam stację ORLEN zrobić na dachu. :) :) :lol:

Helcia to tam jeszcze da radę, ale T-coś to już z pełnym bakiem musi wjeżdżać .

Opublikowano

jakie rytuały,u mnie odpał to od ręki,Klimek to musi czary wyczyniać !czary

Opublikowano

czytalem wszystko wczesniej

w sobote wybieram sie do warszawy i jak znajde troche czasu to wybiore sie na wystawe motocykli. !scooter

mam pytanie gdzie jest dobrty sklep z kaskami w warszawie?

Opublikowano

czytalem wszystko wczesniej

w sobote wybieram sie do warszawy i jak znajde troche czasu to wybiore sie na wystawe motocykli. !scooter

mam pytanie gdzie jest dobrty sklep z kaskami w warszawie?

Emil w marcu jest bazar motocyklowy się obkupisz

Opublikowano

E tam żadne takie tam Helcia pali a T-cus nie Arek Michał chce odpalić bez komisyjnie bo się wstydzi i płacze !placz1 . Pod pozorem naprawy sprzętu chce wyłudzić swój akumulator z przechowalni !vampire . Tak Michale głową !sciana nie przebijesz !tut

Opublikowano

Ja powiedziałem , odpalenie komisyjne jednego i drugiego i mnie tu nie wnerwiać. !vampire

W końcu będzie rozstrzygnięte co i jak który pali.

Opublikowano

Klimek u mnie odpala miałes mi dac akumulator a ty masz mnie w d....pie !vampire i dzis nie pojechałem do serwisu !placz1