Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo halo co taka cisza, puk puk jest tu kto?

Opublikowano

Są wszyscy Krzysiu ale tylko czytają a nie piszą ;)

Opublikowano

Czyżby oszczędność tuszu ;)

Opublikowano

Tak wszyscy sprzedają albo remontują, tylko Klimek sam został, nie wstyd wam chłopaki? Najstarszy skuter w regionie i jedyny jeżdżący ;-)

Opublikowano

Ronin Klimka to pierwszy stanął, jeszcze sezon trwał w najlepsze :) losy nie są znane, nie wiadomo czy ożyje, czy zamruczy jeszcze.

Opublikowano

To chyba trzeba w Płocku żałobę ogłosić ;-)

Opublikowano

Krzysi piszesz o swoim burku Taka szkoda

Opublikowano

Klimuś przyjacielu, mój cały czas mruczy :D a tak na serio to pomału zaczyna być w całości :D przeszedł kompletne sprawdzenie wszystkiego co się dało, nawet powietrze w kołach będzie miał nowe, do wiosny zdążę na bank, a wiesz nawet ostatnio Michaś był u mnie i oglądał i wiesz co powiedział, że następny skuter jaki kupi to będzie Burgman. Jeszcze w ostateczności bierze pod uwagę proszę Ciebie Majkę, ale widziałem po twarzy że chyba bardziej skłania się do króla ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wy tu śpicie a prezes wam się zbroi w nowego rumaka.

Opublikowano

Ronin, daj spokój, chłopie !!!! Prezesa tu nie ma żadnego !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Napisze coś bo umrze temat zupełnie :confused:

Posypaliśmy się Panowie, sprzęty posprzedawane, w tamtym sezonie przejechałem może z 300km. Zacząłem się zastanawiać czy nieupłynnić swojego :idea: źle się dzieje

pozdrawiam wszystkich

• Klubowicze
Opublikowano

Trzeba przyznać że cisza jest tu bardzo niepokojąca! Brak sprzętu nie jest powodem do milczenia. ;) Ludziska żyje-ta ?

Opublikowano

Cisza jest niepokojąca, ale niektórzy sie nie poddają ja bede śmigał juz niedlugo

Opublikowano

Witam. Braszken mnie tez powoli juz nosi kiedy masz zamiar pierwsze km zrobić

Opublikowano

Mahonej ja planuje w ten weekend polatać (1-2.03) jak zdążę wszystko poskładać :) może ktoś ma ochotę dołączyć z Płocka do odbioru Cuś-a od grupy z Ostrołęki w dniu 29 lub 30 maja br. ? dokładny dzień i godzina do ustalenia jeszcze (wynika że może być wcześniej, a później transportu do grupy w Łodzi :)

Opublikowano

w czwartek wyjeżdżam w góry na kilka dni a do grupy z CUSIEM chetnie bym dołączył ale nie bedzie mnie w kraju lece do irlandii ale w przyszłym tygodniu jak aura bedzie ok to chetnie bym polatał

• 4 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Panowie, co się dzieje, ostatni wpis, 25 luty :down: ,

Normalnie może coś się stało. No chociaż się zameldujcie, żyje jest ok, ale.......

Opublikowano

Wiesz pewnie jeszcze ze snu zimowego nie powstawali :)

• Klubowicze
Opublikowano

No to chyba najwyższa pora, u mnie już drzewa pąki wystawiły ;)

Opublikowano

Halo Halo !!!

Sobota godz. 12 wyjazd w okolice Torunia ktoś chętny. Andrzej zaprasza na dobrą grochówkę :)

Opublikowano

Nakręciliśmy 270 km a co kto zabroni :)

9areqepe.jpg

u7y6a7a2.jpg

5udu6ypy.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Andrzej i grupa dzieki za wspólne km :) sobota prawie cała w siodle szkoda ze w powrotnej drodze lało ale co tam twardzi jesteśmy :)

e5ezazet.jpg

byzyreha.jpg

hy2yguve.jpg

u6epe8ad.jpg

Tyle sie działo w Licheniu :)

Opublikowano

E no szacu, widzę, że sami Święci teraz jeżdżą !!!!

Ja na razie, tylko rower !!!

Do Lichenia się nie wybieram hi hi hi hi !!!

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no i umarło śmiercią naturalną, nawet Braszken odszedł z forum :)

Opublikowano

Zielek nie odszedłem, ale nikt tu nic nie pisze :( co mam sam sobie pisać, zadawać pytania i odpowiadać :)