Diego150 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Bardzo często na wlocie do Włocławka od nas lub na wylocie w kier Toronto stoi nie oznakowane ,żółte Renualt Kangoo ekipy ITD.Wew. mają wideo rejestrator. Stoi na poboczu,nikomu nie wadzi,a aparat fotki cyka.......pozor na żółtko.
braszken Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Andrzej ciekawe czy Ci od T-max, Helenki itp nie znajdą jakiejś wymówki jak zwykle a to padało, albo będzie lało albo zapowiadali deszcz. Pzdr wsiech
andrzek_yagi Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 ano zobaczymy.tak czy owak to już raczej ostatni wylocik w tym roku.oby wypalił.
braszken Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Andrzej nasze króle nie boją się wypadów poza granice miasta nie raz to udowodnili posiadacze tej marki, my też jesteśmy twardzi T-max narzekał ostatnio po Grunwaldzie ze wentyle pochlapal, Klekocik się rozklekotał bo nie daje znaku życia oj pewnie pojedziemy sami
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Witam kolegów, jak widać żyję, jeżdżę wokół komina. Dla was sezon się nigdy nie skończy,tylko tak gadacie,a co weekend śmigacie. Twardziele na ,królach nie wymiękają może sobota do Sopotu..
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Klekocik normalnie aż mi dech zaparło - Sopot mówisz no oczywiście ja pierwszy się piszę
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Będzie pogoda to Sopot, a jak nie będzie może piwko.
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 No w sobotę ma coś trochę być gorzej z niedzielą. A tak na marginesie to doleci SW ? Bo T-max się kończy jak zaszalałeś z Michałem to T-max do dziś nie wyjechał
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Doleci, jak nie dwóch,to na jednym garku ale zawsze doleci Michałowi podobno wypluł cały olej po tej szarzy
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 E no to fajnie że czujesz że doleci, a co do Michała to właśnie on coś smutny chodzi i właśnie poznałem przyczynę. Ale coś musiało się dziać bo jak tankował wracając z Grunwaldu to mu coś 7l/100 palił i miał już kwaśną minę
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Zamów kamizelki rozmiar jak na Michała . Dzwoniłem do Warszawy j.costa 1.100 z założeniem podaję bez ceny paska , podobno rewelacja
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Do mnie niecałe 8 stówek. Ale wiesz teraz zrobiłem sprzęgło założyłem właśnie dziś, jazda próbna wykonana i taka różnica wg mnie ze szok bierze w ciągu 0,17 sek. po dotknięciu manetki aż strach ją dotykać bo normalnie wyrywa jak z procy
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 nie jeszcze jak na razie sprzęgło to nowe co regenerowałem wiesz już się boję kręcić manetką, a jakbym costę założył to kurde sam bym musiał jeździć bo nie nadążycie
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 bo już się bałem że sie Michal zalamie
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 on już sie załamał dziś mu powiedziałem o sprzęgle że 0,17 sek. zaczyna brać od przekręcenia manetki i powiedział że dziś już nigdzie nie wychodzi i musi się napić
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 jak go nie zmodyfikuje to już po T-maxe nie będzie z nami chcial jażdzić
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 ja myślę że jeszcze z raz dwa da radę wyjechać, też mnie zastanawiało, że cieszył się ostatnio że zima idzie i już wiem dlaczego, bo kapitalny zrobi i na wiosnę będzie zacieszał że lata
klekocik Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 dajmy mu spokój bo go policzki pieką , pozdrawiam narka do jutra.
Diego150 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Braszken jak pojeździsz na nowym sprzęgle to daj znać czy dzwon się nie przebarwia.Ciekaw jestem jak się sprawują nowe okładziny.
braszken Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ok Tak na serio to jak na razie jest ok w sumie dużo jazdy to chyba już nie będzie w tym roku no ale zawsze może parę km podejrzewam że jak będzie się przebarwiał to nie musi przejechać 1 czy 2 tys.km Zajrzę pod obudowę na pewno. Dam znać co i jak.
andrzek_yagi Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Kurde,ja dopiero z roboty do domu kości dowloklem.Jest tu ktoś jeszcze?
braszken Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udało się zrobić dziś ponad stówkę To juz ostatnia stówka w tym roku
RONIN Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Braszken a co z tą kontrolką oleju u Michała?
braszken Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Wykręcił żarówkę bo go denerwowała. W sumie ostatnio nie zauważyłem by mu się zapalała, ale wiesz jeździ sam, max do 80km/h więc pewnie się nie świeci, ale z tego co mówili na mieście to Michał szykuje się do kapitalnego remontu, ale on jeszcze sam nic nie mówił. A tak na serio to zapaliła mu się bo sygnalizowała zmianę oleju ale skasował wtedy w Boss-ie i do dziś nic, olej z tego co mówił to wymienił też więc nic nie było jest ok, latał do samego końca jak widać na fotkach
Rekomendowane odpowiedzi