mahonej Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Kazali to pojechaalem i nie na 200 tylko z 500ml
ciesu Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Mahonej - daj znać na PW, jak już kamizelkę odbierzesz...
mahonej Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ok jak jutro wrócę dam znać
Arkadiusz Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Michał wpadł w oko takiej jasnej blondynce puszczała mu oko cały czas a Michał aż pąsów dostał puścił coś mimo uszu że nawet by został Nie dziwie sie, jak sie trafiło ślepej kurze ziarko, to trza brać!!!!
KLIMEK Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Arek niestety riposty nie będzie i wiesz dlaczego
braszken Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja już słyszałem ripostę
braszken Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki Jędruś za odwiedziny, aż mi ślinka ciekła na samą myśl o jeżdżeniu ale siła wyższa trójki dzieci nie zabiorę na burka. Ale ruszyłem maszynę z garaży chociaż na 500metrów by wyjechać po Ciebie. Pomysł masz dobry z tym wyjazdem. W sobotę 26.10.2013r. wraz z andrzek_yaki zaplanowaliśmy wyjazd na wybrzeże. Prawdopodobnie Sopot, a tam kawka, odpoczynek, jakaś rybka albo chińszczyzna i powrót. Wyjazd w godzinach porannych powrót wieczorkiem. Oczywiście jak będzie pogoda sprzyjała, podobno ma być minimum 18 stopni i bez deszczu. Zapowiada się nieźle. Jak dojdzie do skutku będzie to prawdopodobnie ostatni dłuższy wypad na 2oo przed zamknięciem w garażu na zimę. Kto chętny zapraszamy. Są chętni na przejażdżkę? Może ktoś chętny dołączyć się do przejażdżki.
braszken Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Kurde nie spodziewałem się proszę Państwa nie wszyscy na raz, bo się nie zamieścimy na autostradzie
mahonej Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Spać nie możesz czy w robocie siedzisz
braszken Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Myślenie o jeżdżeniu spędza mi sen z powiek
braszken Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki Master za wspólne km Ty chłopaku zawsze jesteś jak potrzeba A tu na parkingu Tak na marginesie w sobotę jedziemy grupą conajmniej 4 skutery na Grunwald Ktoś chętny sie dołączyć zapraszam wyjazd po 9:00 z Płocka
braszken Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Pozdrowienia dla Płocka z Żuromina Grunwald proszę Państwa Trochę przywitani zostaliśmy deszczem ale nie dajemy sie
yamaha250 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Dzięki chłopakom z Płocka,Bielska i Kutna za odwiedziny Żuromina z którego ruszyliśmy w kierunku Grunwaldu i Górki Dylewskiej, która ma 312m i jest największym wzniesieniem na północno-wschodniej Polsce. https://picasaweb.google.com/103305929249416656635/Grunwald26102013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOmt_ePwiM3rcQ&feat=directlink
braszken Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 My już też praktycznie w domku dziś w siodle nakręcone 340km co najważniejsze bezawaryjnie dla każdego. Kolega Michał troszkę spowalniał ale można mu wybaczyć, tak to jest jak się jeździ sprzętem co jak odkręca manetkę to wir w zbiorniku się robi a no i po drugie by się nie pobrudził, a Klekocik to nawet musiał umyć sprzęt przed wjazdem do garażu bo by nie został wpuszczony No ale tak to jest Michale i Klekociku jak się ma takie sprzęty co się brudzą. Króle się nie brudzą. Prawda Andrzej. Naszych nie trzeba było myć. Mimo tych drobnych niedogodności dzięki chłopaki za wspólne km. Podobno przyszła sobota też ładna:) Pozdrowienia dla kolegów z Żuromina cieszymy się że swoimi maszynami nadążaliście za nami Do następnego
klekocik Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Dzięki za wspólny wyjazd pozdrowienia dla kolegów z Kutna i Żuromina ,dwa cylindry to nie jeden
braszken Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Klekocik ja wiem że można gotować zupę w dwóch garkach ale po co jak można ugotować tą samą zupę w jednym porządnie i przy okazji oszczędniej
klekocik Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Jak się śmiga 80 to i zaoszczędzi,a przy 140 wir w zbiorniku
RONIN Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Braszken nie zrozumiesz tego dopóki nie spróbujesz zupy z dwóch garów, ostatnio spróbowałem i już żyć bez drugiego nie mogę ;-)
andrzek_yagi Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Witam kolegow.Ja dopiero dotarłem do domku.Bardzo wszystkim dziękuję za wspaniałą wyprawę.Będę mial co wspominać.Zazdroszczę Wam stworzenia takiej zajefajnej,zgranej grupy.Jazda z wami to przyjemność.ps.twoje uwagi Krzysio są bardzo słuszne.Wcześniej czy póżniej,ale raczej wcześniej przesiądą się na królewskie sprzęta.Król jest tylko jeden.
braszken Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Jak się śmiga 80 to i zaoszczędzi,a przy 140 wir w zbiorniku Klekocik ja wiem ze Ty chciałbyś jeździć 140 ale jak ja jadę królem 140 to nie nadążacie i wtedy u mnie wir sie nie robi w zbiorniku dlatego wole jeden a porządny garnek bynajmniej jak na razie Andrzej ja wiem ze król jest jeden Ma ktoś ochotę nakręcić kilka km? Myślałem Płock-Gąbin-Żychlin-A1-Kowal- Włocławek-Płock Chyba że ma ktoś inną propozycje Tu zorganizujemy otwarcie sezonu po nowym roku
andrzek_yagi Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam moich kolegów.A cóż to za budynek???????
braszken Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 a proszę Pana na tym etapie owiane tajemnicą, zobaczymy może uda się tam zorganizować imprezkę i jak koszty nie będą wygórowane
Diego150 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 To tak zwany Pałac Bursztynowy.Mocno ekskluzywny hotel,znaczy nie tani.Właścicielem jest jeden z bogatszych ludzi we Włocławku,min produkuje zakrętki aluminiowe do wódek na Rosyjski rynek.Jest kasa,jest piękny hotel. Ciekawszy lokal niż ten jest też we Włocławku ,na jego wylocie do Torunia Garage Hotel Wlocławek.http://www.garagehotel.pl/
braszken Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Kto chętny i ma czas w niedzielę start około 9:30-10:00 z Płocka do Torunia na grochówkę z wkładką Jadę ja i andrzek_yagi - Andrzej zaprasza ! Oczywiście warunek jeden, jeżeli nie będzie padał deszcz, a temp powietrza mało ważna
andrzek_yagi Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Tak,planujemy z Krzyskiem grochówkę z wkladką.Mamy okrutnie wielką nadzieję,że pogoda będzie zprzymierzeńcem.
Rekomendowane odpowiedzi