Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki za współne kulanie Panowie.

Opublikowano

Niektórzy nie mają możliwości wykazania na forum swojego zadowolenia z przejechanych km :( szkoda bo niektórym się to umożliwia no ale życie jak to się mówi :)

Opublikowano

Cześć Krzysiek. No pojeździł bym z wami ale od tygodnia nie mam czym. W tym roku na pewno już nie planuje zakupu jednośladu. Życie pokaże czy jeszcze wrócę do skuterów lub w ogóle do motocykli ;) .

Opublikowano

Hm... A co się dzieje że tak wszyscy sprzedają swoje maszyny. Arek rozpoczął teraz Ty Bogdan. Kryzys Was dosięgnął ? Przecież Tusk mówił że najgorsze za nami i kryzys minął. Ale może w Płocku minął siedzi tylko w okolicach ;)

Opublikowano

Krzysiek ja byłem pierwszy. Arek zobaczył co zrobiłem i nie mógł być gorszy :fireman2:

Opublikowano

Krzysiek ja byłem pierwszy. Arek zobaczył co zrobiłem i nie mógł być gorszy :fireman2:

Hola, hola, ja sprzedałem skuter, a Bodzio sprzedałeś pedałowca, więc nie dramatyzujmy.

Poza tym ja, nie ogłaszałem sprzedaży swojego skutera, klient sam dotarł po porządny sprzęt, który kupiłem od Ciebie hi hi hi ...

Opublikowano

Arek ale przecież to tu to tam zawsze komuś mówiłeś o sprzedaży więc oglaszałeś :fireman2:

Opublikowano

Dzieki za kulanko, mysle ze do weekendu jeszcze polecimy, zdrowie wraca. :fireman2:

Opublikowano

Master sobota godz 13 spotkanie i lecimy na Toruń jak masz ochotę zapraszam

Opublikowano

Arek ale przecież to tu to tam zawsze komuś mówiłeś o sprzedaży więc oglaszałeś :smile:

Tak oglaszalem ludziom, którzy byli dla mnie warci tego sprzętu, ale sprzęt sie okazał nie wart dla nich.

Opublikowano

No witam, to ja jestem winien tego zamieszania. :D

Arek bardzo nie chciał sprzedawać, ale ja bardzo chciałem kupić, więc udało się nam znaleźć wspólny mianownik i tym sposobem Zacna od niedzieli przejechała ze mną już blisko 700 km. I co Wam powiem, to wam powiem...........warta była każdej złotówki.

Arek dzięki za super sprzęt. Jak będziesz coś jeszcze sprzedawać, wal jak w dym. :smile:

Pozdrawiam kolegów z okolic Płocka

PS.

Piękne okolice macie do kulanka

Opublikowano

Niech Ci służy bez awaryjnie, tak jak służyła mnie i tak będzie służyć Tobie !!!

Tak, ubolewałem nad sprzedażą, ale wiem że trafiła w prawidłowe ręce.

Ale i tak inspekcję masz zapewnioną, mam nadzieję, że nie będzie taka zakurzona jak u mnie hi hi hi.

Opublikowano

Niech Ci służy bez awaryjnie, tak jak służyła mnie i tak będzie służyć Tobie !!!

Tak, ubolewałem nad sprzedażą, ale wiem że trafiła w prawidłowe ręce.

Ale i tak inspekcję masz zapewnioną, mam nadzieję, że nie będzie taka zakurzona jak u mnie hi hi hi.

Zapraszam na inspekcję w dowolnym terminie,

Pozdrawiam

Opublikowano

Alfi gratuluje Tobie super sprzętu. Bądź pewien, że kupiłeś pewny sprzęt z polskiego salonu z prawdziwym przebiegiem. Ja tą Honde dostałem w swoje łapki z przebiegiem ~ 300 km. Pierwszy właściciel a tak naprawdę żona właściciela kupiła ją ze względu na wygląd (kaprys) a że nie miała prawo jazdy (miała ochotę zrobić ale zapał minął) to przez rok zrobiła tylko nie całe 300 km :frusty:

Opublikowano

Alfi gratuluje Tobie super sprzętu. Bądź pewien, że kupiłeś pewny sprzęt z polskiego salonu z prawdziwym przebiegiem. Ja tą Honde dostałem w swoje łapki z przebiegiem ~ 300 km. Pierwszy właściciel a tak naprawdę żona właściciela kupiła ją ze względu na wygląd (kaprys) a że nie miała prawo jazdy (miała ochotę zrobić ale zapał minął) to przez rok zrobiła tylko nie całe 300 km :confused:

Dzięki za informacje.

Wszystkiego wysłuchałem z pełną powagą będąc u Arka. Cieszę się że cała historia z Waszym udziałem potwierdza się. Teraz moja kolej więc....... C.D.N

Pozdrawiam

Opublikowano

A my pozdrawiamy tych co siedzą pod kołdrą z trasy, a zapomniałbym mamy nowego kolegę :confused:

esa4ebe3.jpg

A to zdjęcie zrobione w drodze powrotnej do domciu

Opublikowano

A my znowu w trasie pozdrawiamy tych spod kołdry z miejscowości Kikół

8abajevy.jpg

A tu na rybce

ruverupa.jpg

A my Upiora rejony zwiedzamy

dutatata.jpg

A teraz Ciechocinek :)

aqebuza2.jpg

Już w domu dzięki za wspólne km przejechane dziś 280 pzdr

Opublikowano

Siemka! Dobrze Wam ja znowu po :wink32: weselu. a teraz schechłany jak koń po westernie

Opublikowano

No to dziś do kolekcji dorzucamy następne 150km

Zdjęcie w drodze powrotnej

eby3a7y5.jpg

Pozdr

Opublikowano

podobno ryba zjedzona w Kikole odbijała się co niektórym do niedzieli :msn-wink: napiszcie jak tam dziewczyny w Ciechocinku.

Opublikowano

A rybka była super ale te ponad pół kilo na głowę to rozpusta :clapping: a dziewczyny są w Ciechocinku średnia wieku 60 wiosenek, Michał wpadł w oko takiej jasnej blondynce puszczała mu oko cały czas a Michał aż pąsów dostał puścił coś mimo uszu że nawet by został :clapping:

Klekocik pojedziesz następnym razem to na bank wyrwiesz :clapping:

Opublikowano

Panowie pozdrawiam juraty nad mozem pogoda zajebista

Opublikowano

Mahonej, to Ty w Juracie jesteś zamiast jutro paczki z kamizelką odblaskową wypatrywać?? :msn-wink:

Opublikowano

Mahonej a Ty na 2oo pojechałeś

Opublikowano

No proszę.Dawno nie zaglądałem,a tu taka towarzyska grupa wyrosła.Witam