mahonej Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Dzieki za współne kulanie Panowie.
braszken Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Niektórzy nie mają możliwości wykazania na forum swojego zadowolenia z przejechanych km szkoda bo niektórym się to umożliwia no ale życie jak to się mówi
bogdan201 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Cześć Krzysiek. No pojeździł bym z wami ale od tygodnia nie mam czym. W tym roku na pewno już nie planuje zakupu jednośladu. Życie pokaże czy jeszcze wrócę do skuterów lub w ogóle do motocykli .
braszken Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Hm... A co się dzieje że tak wszyscy sprzedają swoje maszyny. Arek rozpoczął teraz Ty Bogdan. Kryzys Was dosięgnął ? Przecież Tusk mówił że najgorsze za nami i kryzys minął. Ale może w Płocku minął siedzi tylko w okolicach
bogdan201 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Krzysiek ja byłem pierwszy. Arek zobaczył co zrobiłem i nie mógł być gorszy
Arkadiusz Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Krzysiek ja byłem pierwszy. Arek zobaczył co zrobiłem i nie mógł być gorszy Hola, hola, ja sprzedałem skuter, a Bodzio sprzedałeś pedałowca, więc nie dramatyzujmy. Poza tym ja, nie ogłaszałem sprzedaży swojego skutera, klient sam dotarł po porządny sprzęt, który kupiłem od Ciebie hi hi hi ...
braszken Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Arek ale przecież to tu to tam zawsze komuś mówiłeś o sprzedaży więc oglaszałeś
master Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Dzieki za kulanko, mysle ze do weekendu jeszcze polecimy, zdrowie wraca.
braszken Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Master sobota godz 13 spotkanie i lecimy na Toruń jak masz ochotę zapraszam
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Arek ale przecież to tu to tam zawsze komuś mówiłeś o sprzedaży więc oglaszałeś Tak oglaszalem ludziom, którzy byli dla mnie warci tego sprzętu, ale sprzęt sie okazał nie wart dla nich.
ALFI Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 No witam, to ja jestem winien tego zamieszania. Arek bardzo nie chciał sprzedawać, ale ja bardzo chciałem kupić, więc udało się nam znaleźć wspólny mianownik i tym sposobem Zacna od niedzieli przejechała ze mną już blisko 700 km. I co Wam powiem, to wam powiem...........warta była każdej złotówki. Arek dzięki za super sprzęt. Jak będziesz coś jeszcze sprzedawać, wal jak w dym. Pozdrawiam kolegów z okolic Płocka PS. Piękne okolice macie do kulanka
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Niech Ci służy bez awaryjnie, tak jak służyła mnie i tak będzie służyć Tobie !!! Tak, ubolewałem nad sprzedażą, ale wiem że trafiła w prawidłowe ręce. Ale i tak inspekcję masz zapewnioną, mam nadzieję, że nie będzie taka zakurzona jak u mnie hi hi hi.
ALFI Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Niech Ci służy bez awaryjnie, tak jak służyła mnie i tak będzie służyć Tobie !!! Tak, ubolewałem nad sprzedażą, ale wiem że trafiła w prawidłowe ręce. Ale i tak inspekcję masz zapewnioną, mam nadzieję, że nie będzie taka zakurzona jak u mnie hi hi hi. Zapraszam na inspekcję w dowolnym terminie, Pozdrawiam
bogdan201 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Alfi gratuluje Tobie super sprzętu. Bądź pewien, że kupiłeś pewny sprzęt z polskiego salonu z prawdziwym przebiegiem. Ja tą Honde dostałem w swoje łapki z przebiegiem ~ 300 km. Pierwszy właściciel a tak naprawdę żona właściciela kupiła ją ze względu na wygląd (kaprys) a że nie miała prawo jazdy (miała ochotę zrobić ale zapał minął) to przez rok zrobiła tylko nie całe 300 km
ALFI Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Alfi gratuluje Tobie super sprzętu. Bądź pewien, że kupiłeś pewny sprzęt z polskiego salonu z prawdziwym przebiegiem. Ja tą Honde dostałem w swoje łapki z przebiegiem ~ 300 km. Pierwszy właściciel a tak naprawdę żona właściciela kupiła ją ze względu na wygląd (kaprys) a że nie miała prawo jazdy (miała ochotę zrobić ale zapał minął) to przez rok zrobiła tylko nie całe 300 km Dzięki za informacje. Wszystkiego wysłuchałem z pełną powagą będąc u Arka. Cieszę się że cała historia z Waszym udziałem potwierdza się. Teraz moja kolej więc....... C.D.N Pozdrawiam
braszken Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A my pozdrawiamy tych co siedzą pod kołdrą z trasy, a zapomniałbym mamy nowego kolegę A to zdjęcie zrobione w drodze powrotnej do domciu
braszken Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 A my znowu w trasie pozdrawiamy tych spod kołdry z miejscowości Kikół A tu na rybce A my Upiora rejony zwiedzamy A teraz Ciechocinek Już w domu dzięki za wspólne km przejechane dziś 280 pzdr
mahonej Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Siemka! Dobrze Wam ja znowu po weselu. a teraz schechłany jak koń po westernie
braszken Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 No to dziś do kolekcji dorzucamy następne 150km Zdjęcie w drodze powrotnej Pozdr
klekocik Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 podobno ryba zjedzona w Kikole odbijała się co niektórym do niedzieli napiszcie jak tam dziewczyny w Ciechocinku.
braszken Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 A rybka była super ale te ponad pół kilo na głowę to rozpusta a dziewczyny są w Ciechocinku średnia wieku 60 wiosenek, Michał wpadł w oko takiej jasnej blondynce puszczała mu oko cały czas a Michał aż pąsów dostał puścił coś mimo uszu że nawet by został Klekocik pojedziesz następnym razem to na bank wyrwiesz
mahonej Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Panowie pozdrawiam juraty nad mozem pogoda zajebista
ciesu Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Mahonej, to Ty w Juracie jesteś zamiast jutro paczki z kamizelką odblaskową wypatrywać??
braszken Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Mahonej a Ty na 2oo pojechałeś
Diego150 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No proszę.Dawno nie zaglądałem,a tu taka towarzyska grupa wyrosła.Witam
Rekomendowane odpowiedzi