gkrz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam. Czy obecna szata graficzna forum to już finał ? Jakoś nie mogę się przyzwyczaić, powiem w prost: starsza wersja mi lepiej pasowała, według mnie, była bardziej "przejrzysta".
bogumilek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kwestia przyzwyczajenia. Za 2-3 lata bedzie jak dawniej
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kwestia przyzwyczajenia. Za 2-3 lata bedzie jak dawniej !OKK Ja się już co prawda przyzwyczaiłem, ale brakuje mi naszego starego bannera u góry forum Ale i tak wszystko rekompensuje integracja forum z urządzeniami mobilnymi !V pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Teraz jest wersja robocza, jak wszystko się ustawi i poprawi pewnie i banerek się pojawi !holiday
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Myślę, że trzeba iść z duchem techniki. Zgadzam się z Orzechem - rozmawialiśmy o tym na ostatnim spocie - zmiana była konieczna. Ja jestem zadowolony. Na forum z łatwością loguję się zewsząd z iPhona. Jedyna rzecz która nie działa to linki to obserwowanych tematów z forum przesyłane na maila. Pewnie i tą małą usterkę uda się "dopracować" w najbliższym czasie. Pozdrawiam !scooter
Arkadiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mówiąc (pisząc) krótko, mnie się podoba po prostu za robotę
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Oczywiscie stare forum bylo przejrzyste bo bylo ... PROSTE . Na poczatku 2004 roku, kiedy powstawalo, bylo jak najbardziej wystarczajace, ale pozniej (a zwlaszcza ostatnio) slyszelismy wiele opini, ktore okreslic mozna jednym slowem - "przestarzale". Nowe forum wprowadza wiele zmian, na kilka z nich trzeba jeszcze troche poczekac, bo nie mamy "mocy przerobowych" zogniskowanych tylko na forum, ktorym zajmujemy sie (kazdy z nas) hobbystycznie. Najwazniejsza zmiana sa update`y, ktorych nikt juz od lat nie oferowal dla starej wersji forum. Zwieksza to np. bezpieczenstwo postow napisanych przez nas, dolaczane sa nowe opcje, ulepszenia, latki, itp., itd. Mysle, ze za kilka miesiecy wszyscy bedziemy uwazali je za "calkiem normalne" i smigali po nim bez przeszkod. W tajemnicy powiem, ze ja sam musze sie po latach uzywania starego forum (prawie z zamknietymi oczami) przyzwyczajac do nowego . Jednak mimo tych poczatkowych trudnosci, mysle, ze bylo warto !OKK . Co do forumowych banerow i "urzadzenia sie w tym nowym domu"... Dajcie nam troche czasu !YES . Kroczek po kroczku i damy rade.
Sacetti Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Hmm, jest dziwne, ale myślę, że za kilka tygodni będzie normalne, trzeba się przyzwyczaić. Przede wszystkim należą się podziękowania za robotę włożoną w "apgrejd". Pzdr. P.
Gość Proxa Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Brakuje szybkiej odpowiedzi... ogólnie jest spoko.
Więcek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Mnie to ryba, starego nie opanowałem to z nowym będę miał więcej problemów !sciana ale tak bez żartów, jest O.K.
Rekomendowane odpowiedzi