Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To jakie macie kamizelki, że tak Wam kierowcy 4oo zjeżdżają? Jakieś foto? Ja mam normalną zieloną z odblaskowymi pasami, ale chyba nie daje takiego efektu. Poszukaj wątku o kamizelce klubowej. Producent Jagatex z Bełchatowa.
Administrator Artix Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wczoraj miejsce w korku zrobil mi autobus komunikacji miejskiej szok ze kolosem mu sie chcialo wywijac zeby dac mi miejsce. Naprawde idzie ku lepszemu, a przy okazji wielkie dzieki dla tego kierowcy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wczoraj miejsce w korku zrobil mi autobus komunikacji miejskiej szok ze kolosem mu sie chcialo wywijac zeby dac mi miejsce. Naprawde idzie ku lepszemu, a przy okazji wielkie dzieki dla tego kierowcy. Wiesz, może akurat omijał leje po bombach, zwane dalej: dziurami w jedni A może sam jeździ !scooter ? A tak poważnie to faktycznie, ostatnio coraz częściej 4oo zjeżdżają do boków robiąc miejsce dla 2oo... i tu faktycznie potwiedzam tytuł postu: powili ale idzie... !OK
T-Rex Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To jakie macie kamizelki, że tak Wam kierowcy 4oo zjeżdżają? Jakieś foto? Ja mam normalną zieloną z odblaskowymi pasami, ale chyba nie daje takiego efektu. Właśnie taką mam i efekt murowany. Może skuter masz jakiś niepodobny do milicyjnego Wczoraj miejsce w korku zrobil mi autobus komunikacji miejskiej szok ze kolosem mu sie chcialo wywijac zeby dac mi miejsce. Faceta na pewno skurcz złapał w nerę i tak go szarpnęło, że pociągnął za kierę hehe O wiersz mi wyszedł hehe
Krzyciu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Może i w mieście idzie ku lepszemu..ale na trasie raczej nie...chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo..4OO oraz nielicznych 2OO... Wracając wczoraj z Cz-wy w mojej grupie (3xVaradero 1000, kredens GoldWing i pare mniejszych biegowców) cisnelismy sobie w sumie cały czas ok 120km/h od czasu do czasu wyprzedzając inne moto... dogoniliśmy jakimś prawem szlifierki (ścigacze) które raz jechały 80km/h raz 120 co chwilę się prostując na moto (pewnie wszystkie kości bolały ) Zabieramy się za ich wyprzedzanie..jedno Varadero poszło i nic...drugie poszło też nic..wkońcu ja na !scooter i wiecie jaka była reakcja?? Najpierw patrzyli po 3 razy, że to naprawdę skuter a pożniej redukcja, lewy i już ich nie było widać... Kierowcy katamaranów jak widzieli mnie z wł kierunkiem do wyprzedzania też robili różne manewry...parę ludków przy wyprzedzaniu widziałem jak patrzy w lusterko z niedowierzaniem i zaczyna przyśpieszać Jedno ciśnie sie na usta: "ZESREJ SIE, NIE DAJ SIE" Naszczęście wtedy wkraczał kredens, wyprzedzał delikwenta, i pomału wyhamowywał do zera !TAZ Pozdrawiam
Użytkownicy Tony Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Użytkownicy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Chamstwa na drogach jest sporo i trzeba je ale czy zachowanie gościa na "kredensie" takie jak opisał Krzyciu jest ok? i czy czasem nie powoduje dodatkowej Nie dasz się wyprzedzić to mi koledzy pomogą i wyjdzie na moje
gumis Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Też zaobserwowoałem poprawę kierowców 4oo w stosunku do 2oo. Nie tylko na mieście ale też w trasie, choć tak jak Krzyciu pisał, zdarza się, że jak gość na autostradzie widzi "skuter" który wyprzedza jego golfa to wszyscy pasażerowie jak glonojady przyklejone do szyby - widok bezcenny !w00t a kierowcy grdyka chodzi że jego golfik nie może pociągnąć... ale to już są powoli wyjątki. reasumując, idzie ku lepszemu a to głównie chyba dlatego, że co raz więcej kierowców 4oo kupuje też 2oo.
T-Rex Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dzisiaj doznałem szoku. Omijałem auta stojące w korku z prawej strony. Wjechałem na piach i sobie powoli pyrkałem. Nagle zjeżdża na mnie facet cieniasem i rura tym piachem ich też omija. Potem musiał jednak stanąć. Podjeżdżam i mówię grzecznie, że zjechał na mnie, a gość normalnie do mnie sorry i podnosi rękę w ramach przeprosin. Normalnie jak Bozia przykazała, a nie spie... pier... Ci. Szok! Pomijając to, że jechałem niezgodnie z przepisami A może pomylił mnie z milicją?
Rekomendowane odpowiedzi