Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Spotkanie po mszy na rozpoczęcie sezonu Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wrzonio jest dzisiaj w delegacji, więc pozwolę sobie na przekazanie informacji.

Nie ma problemu z wpłatą na miejscu, i jak pisałam wcześniej

W dniu 19.04.2011 o 13:50, Ewik napisał(a):

W barze Pani miała uszykować trochę więcej porcji, i jak napisano w pierwszym poście !YES , gdyby czegoś zabrakło to niezależnie od zaproponowanego menu będzie można w barze dokupić jedzenie i !piwko .

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wrzonio

15

• M_Pajak

5

• T-Rex

5

• ArtCho

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No niestety, przykro mi z tego powodu, ale muszę to napisać, nie dam rady przyjechać, są niestety takie sytuację, że nie zawsze wszystko się udaje. 4_9_13.gif4_6_217v.gif

Ale, co się odwlecze, to nie uciecze, jak to mawiają.

Pozdrowienia dla Wszystkich od Iwony i Arkadiusza. !winkiss !winkiss

Opublikowano
  W dniu 6.05.2011 o 14:36, Arkadiusz napisał(a):

No niestety, przykro mi z tego powodu, ale muszę to napisać, nie dam rady przyjechać, są niestety takie sytuację, że nie zawsze wszystko się udaje. 4_9_13.gif4_6_217v.gif

Ale, co się odwlecze, to nie uciecze, jak to mawiają.

Pozdrowienia dla Wszystkich od Iwony i Arkadiusza. !winkiss !winkiss

No nawet się nie waż . Jak ja mogę to i Ty też .

Opublikowano

Mnie w skuterze strasznie coś stuka. Myślałem, że to łożysko w skrzyni. 2 razy rozbieranie, składanie, nowe części i klapa :) Wszystko ładnie wygląda, a dalej coś stuka. Boję się jechać, ale bardzo mamy ochotę Was poznać i to przeważyło :blink: Jeśli więc się nie pojawimy, to po prostu gdzieś tam będziemy stali z awarią na trasie :) Nie denerwujcie się na nas :blink: Ale jestem dobrej myśli.

Opublikowano

Dla tych co nie podstawili skuterów pod kropidło, a są ciekawi jak to wyglądało zamieszczam tu link.

pzdr

Opublikowano

W końcu po 10 miesiącach od zakupu mój DT300i został skropiony wodą święconą. Może to go trochę ostudzi z tych startów spod świateł !OKK .

Szkoda, że się rozerwaliśmy na pl. Wilsona, bo karawana byłaby słusznych rozmiarów :D

• Sympatycy
Opublikowano

No to ja juz w domku. Nawet milo sie jechalo w tym

deszczu :D dzieki wszystkim za spotkanko, a szczegolnie

Markowi za slowa homilii oraz Wrzoniowi i ekipie za

organizacje.

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety, emot186.gif ale nie udało się nam zdążyć do kosciol.gif ani na :D Na Święcenie trzeba poczekać do Św.Krzysztofa, a na spotkanie z Wami do Malborka. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Ja już w domku.

Super, że poznałem tylu maximaniaków, świetna atmosfera, żurek, kiełbaski i ciasto, ze szczególnym uwzględnieniem "babeczek".

Skuter pokropiony. Niestety, aura dokończyła dzieła kropienia.

• Sympatycy
Opublikowano

Było jak zwykle, miło i sympatycznie. Dzięki eMKa, za dobre słowo. Dla organizatorów spotkania w Wodniku - szacunek thumbup.gif organizacja na 5+. Morwie należą się podziękowania za pyszne ciasteczka. Słowa uznania dla naszych kolegów, którzy przejechali wiele setek km, eMKa, Abach, ArtCho, Migu, T-Rex ....punk.gif.

Powrót w deszczu, wolna spokojna jazda, a i tak na koniec dostałem opierdziel od Morwy, że za szybko :D

Tradycyjnie fotki:

IMG_1039.JPG

IMG_1040.JPG

IMG_1042.JPG

IMG_1044.JPG

IMG_1045.JPG

IMG_1046.JPG

IMG_1047.JPG

IMG_1036.JPG

Opublikowano

Szkoda ze nie moglismy z Wami byc ale ja aktualnie w USA:(

Koncerty w Nowym Jorku i Chicago:(

pozdrawiam

pollacca/pollacco

• Klubowicze
Opublikowano

W strugach deszczu szczęśliwie z Molo dotarliśmy do domu:)

Szacun i podziękowania dla organizatorów !tut

Opublikowano

My też już w domku , trochę mokro :D . Podziękowania dla organizatorów i wszystkich co przyczynili się do fajnej imprezki.

Opublikowano

Melduję szczęśliwy powrót do domu, dziękuję wszystkim za spotkanie (w tym specjalne podziękowania dla naszego kapłana za mszę i błogosławieństwo), do zobaczenia !OK

Morwa, babeczki były pirwszoklaśne !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wspólne rozpoczęcie tego sezonu , a szczególnie organizatorom imprezy . Oto kilka fotek zrobionych dzisiaj :

DSCF1396.jpg

DSCF1385.jpg

DSCF1459.jpg

DSCF1472.jpg

i jeszcze kilka (...)zdjęć Naduś

• Administrator
Opublikowano

Dziekuje wszystkim po raz kolejny za wspolna msze oraz spotkanie po niej. Mam nadzieje ze podczas poznej jesieni rowniez bedziemy mogli sie spotkac.

Opublikowano

Dziękujemy Wszystkim za miłe towarzystwo, organizatorom za fajną miejscówkę. Jeśli chodzi o babeczki to zrozumiałem, że to są babeczki z morwy i zajadając jedną za drugą, próżno doszukiwałem się w nich smaku morwy. No teraz już wiem, że to były babeczki Morwy, a nie z morwy ;)

Powrót do domu nie był zły pomimo deszczu. Gorzej jak przestało padać i na szybie od kasku osadzało się lekkie błotko.

Ps. Mój skuter już nie stuka ;) Może w towarzystwie tylu kolegów głupio mu się zrobiło :) W końcu musiał nadrabiać, bo był najsłabszy z całej stawki.

Opublikowano

Dorwales w koncu ten klej ?

• Sympatycy
Opublikowano

Jest wreszcie chwila, więc i ja przyłaczę się do podziękowań dla ogranizatorów i uczestników Naszego spotkania. Wprawdzie pogoda próbowała nam trochę pospuć dzień, ale i tak było świetnie !OK .

Na okrasę kilka fotek:

DSCN2333.JPG

DSCN2353.JPG

DSCN2371.JPG

DSCN2374.JPG

Cały album tutaj.

• Sympatycy
Opublikowano

OT,

Arek, myślę, że tą fotkę możesz śmiało zamieścić w konkursie na skuter miesiąca maja thumbup.gif

DSCN2373.JPG

Opublikowano
  W dniu 7.05.2011 o 14:40, GrzechoCnik napisał(a):

Dla tych co nie podstawili skuterów pod kropidło, a są ciekawi jak to wyglądało zamieszczam tu link.

pzdr

Dzięki Grzesiu za link, byłem naprawdę ciekaw.

Ps. Ale ten ministrant jest podobny do Krzytra ? ei28ok.gif

Opublikowano

Marek serdeczne dzięki za błogosławieństwo !OK

Organizatorzy serdeczne dzięki za ogarnięcie tematu !OK

Strasznie fajna tradycja z tymi mszami.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziekuję wszystkim za spotkanie, dla eMKi za duchowe wsparcie. Niestety pogoda pokrzyżowała nam plany ogniskowe, ale za to pokropieni zostaliśmy dokładnie. Szczególne podziękowania dla długodystansowców, eMKi, Abacha, ArtCho, Miga, T.Rexa !OKK , oraz za "Morwowe" ciasteczka. Za organizację w Wodniku dziekuję Ewikowi, Foczce i Krzytrowi. Kilka fotek.

Tworzy nam się całkiem nowa (nie całkiem) świecka tradycja na Burgmanii !w00t

• Klubowicze
Opublikowano

I ja chciałam podziękować Markowi za dobre słowo i błogosławieństwo, wszystkim uczestnikom za przesympatyczne spotkanie :D .

Dla Krzytra specjalne podziękowania za wyszukanie takiej fajnej miejscówki, a Foczce za ogarnianie zaplecza ( do twarzy Ci w niebieskim !OKK )

SDC14073.JPG

A smak „Morwowych” babeczek długo będę pamiętać !OK :wink1: