Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2011 Wrzonio jest dzisiaj w delegacji, więc pozwolę sobie na przekazanie informacji. Nie ma problemu z wpłatą na miejscu, i jak pisałam wcześniej W dniu 19.04.2011 o 13:50, Ewik napisał(a): W barze Pani miała uszykować trochę więcej porcji, i jak napisano w pierwszym poście !YES , gdyby czegoś zabrakło to niezależnie od zaproponowanego menu będzie można w barze dokupić jedzenie i !piwko .
Arkadiusz Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 No niestety, przykro mi z tego powodu, ale muszę to napisać, nie dam rady przyjechać, są niestety takie sytuację, że nie zawsze wszystko się udaje. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze, jak to mawiają. Pozdrowienia dla Wszystkich od Iwony i Arkadiusza. !winkiss !winkiss
M_Pajak Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 W dniu 6.05.2011 o 14:36, Arkadiusz napisał(a): No niestety, przykro mi z tego powodu, ale muszę to napisać, nie dam rady przyjechać, są niestety takie sytuację, że nie zawsze wszystko się udaje. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze, jak to mawiają. Pozdrowienia dla Wszystkich od Iwony i Arkadiusza. !winkiss !winkiss No nawet się nie waż . Jak ja mogę to i Ty też .
T-Rex Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Mnie w skuterze strasznie coś stuka. Myślałem, że to łożysko w skrzyni. 2 razy rozbieranie, składanie, nowe części i klapa Wszystko ładnie wygląda, a dalej coś stuka. Boję się jechać, ale bardzo mamy ochotę Was poznać i to przeważyło Jeśli więc się nie pojawimy, to po prostu gdzieś tam będziemy stali z awarią na trasie Nie denerwujcie się na nas Ale jestem dobrej myśli.
GrzechoCnik Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Dla tych co nie podstawili skuterów pod kropidło, a są ciekawi jak to wyglądało zamieszczam tu link. pzdr
Corleone Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 W końcu po 10 miesiącach od zakupu mój DT300i został skropiony wodą święconą. Może to go trochę ostudzi z tych startów spod świateł !OKK . Szkoda, że się rozerwaliśmy na pl. Wilsona, bo karawana byłaby słusznych rozmiarów
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2011 No to ja juz w domku. Nawet milo sie jechalo w tym deszczu dzieki wszystkim za spotkanko, a szczegolnie Markowi za slowa homilii oraz Wrzoniowi i ekipie za organizacje. pzdr
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2011 Niestety, ale nie udało się nam zdążyć do ani na Na Święcenie trzeba poczekać do Św.Krzysztofa, a na spotkanie z Wami do Malborka. Pozdrawiam wszystkich.
daszek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ja już w domku. Super, że poznałem tylu maximaniaków, świetna atmosfera, żurek, kiełbaski i ciasto, ze szczególnym uwzględnieniem "babeczek". Skuter pokropiony. Niestety, aura dokończyła dzieła kropienia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2011 Było jak zwykle, miło i sympatycznie. Dzięki eMKa, za dobre słowo. Dla organizatorów spotkania w Wodniku - szacunek organizacja na 5+. Morwie należą się podziękowania za pyszne ciasteczka. Słowa uznania dla naszych kolegów, którzy przejechali wiele setek km, eMKa, Abach, ArtCho, Migu, T-Rex ..... Powrót w deszczu, wolna spokojna jazda, a i tak na koniec dostałem opierdziel od Morwy, że za szybko Tradycyjnie fotki:
Pollacco Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Szkoda ze nie moglismy z Wami byc ale ja aktualnie w USA:( Koncerty w Nowym Jorku i Chicago:( pozdrawiam pollacca/pollacco
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2011 W strugach deszczu szczęśliwie z Molo dotarliśmy do domu:) Szacun i podziękowania dla organizatorów !tut
Radi23 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 My też już w domku , trochę mokro . Podziękowania dla organizatorów i wszystkich co przyczynili się do fajnej imprezki.
przemas Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Melduję szczęśliwy powrót do domu, dziękuję wszystkim za spotkanie (w tym specjalne podziękowania dla naszego kapłana za mszę i błogosławieństwo), do zobaczenia !OK Morwa, babeczki były pirwszoklaśne !OKK
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2011 Dziękuję wszystkim za wspólne rozpoczęcie tego sezonu , a szczególnie organizatorom imprezy . Oto kilka fotek zrobionych dzisiaj : i jeszcze kilka (...)zdjęć Naduś
Administrator Artix Opublikowano 7 Maja 2011 Administrator Opublikowano 7 Maja 2011 Dziekuje wszystkim po raz kolejny za wspolna msze oraz spotkanie po niej. Mam nadzieje ze podczas poznej jesieni rowniez bedziemy mogli sie spotkac.
T-Rex Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Dziękujemy Wszystkim za miłe towarzystwo, organizatorom za fajną miejscówkę. Jeśli chodzi o babeczki to zrozumiałem, że to są babeczki z morwy i zajadając jedną za drugą, próżno doszukiwałem się w nich smaku morwy. No teraz już wiem, że to były babeczki Morwy, a nie z morwy Powrót do domu nie był zły pomimo deszczu. Gorzej jak przestało padać i na szybie od kasku osadzało się lekkie błotko. Ps. Mój skuter już nie stuka Może w towarzystwie tylu kolegów głupio mu się zrobiło W końcu musiał nadrabiać, bo był najsłabszy z całej stawki.
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2011 Jest wreszcie chwila, więc i ja przyłaczę się do podziękowań dla ogranizatorów i uczestników Naszego spotkania. Wprawdzie pogoda próbowała nam trochę pospuć dzień, ale i tak było świetnie !OK . Na okrasę kilka fotek: Cały album tutaj.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2011 OT, Arek, myślę, że tą fotkę możesz śmiało zamieścić w konkursie na skuter miesiąca maja
Arkadiusz Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 W dniu 7.05.2011 o 14:40, GrzechoCnik napisał(a): Dla tych co nie podstawili skuterów pod kropidło, a są ciekawi jak to wyglądało zamieszczam tu link. pzdr Dzięki Grzesiu za link, byłem naprawdę ciekaw. Ps. Ale ten ministrant jest podobny do Krzytra ?
magart Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Marek serdeczne dzięki za błogosławieństwo !OK Organizatorzy serdeczne dzięki za ogarnięcie tematu !OK Strasznie fajna tradycja z tymi mszami.
Gość Przemass Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 I Kilka foteczek Ode mnie.Pozdrawiam KLIK>>>
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2011 Dziekuję wszystkim za spotkanie, dla eMKi za duchowe wsparcie. Niestety pogoda pokrzyżowała nam plany ogniskowe, ale za to pokropieni zostaliśmy dokładnie. Szczególne podziękowania dla długodystansowców, eMKi, Abacha, ArtCho, Miga, T.Rexa !OKK , oraz za "Morwowe" ciasteczka. Za organizację w Wodniku dziekuję Ewikowi, Foczce i Krzytrowi. Kilka fotek. Tworzy nam się całkiem nowa (nie całkiem) świecka tradycja na Burgmanii !w00t
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2011 I ja chciałam podziękować Markowi za dobre słowo i błogosławieństwo, wszystkim uczestnikom za przesympatyczne spotkanie . Dla Krzytra specjalne podziękowania za wyszukanie takiej fajnej miejscówki, a Foczce za ogarnianie zaplecza ( do twarzy Ci w niebieskim !OKK ) A smak „Morwowych” babeczek długo będę pamiętać !OK
Rekomendowane odpowiedzi