Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Spotkanie po mszy na rozpoczęcie sezonu Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

"Kochani" (co byśta se nie pomyśleli) i szanowni Koleżanki i Koledzy a czy pogodę to ktoś sprawdził . Co zrobimy jeśli pogoda nie dopisze . Tak tylko pytam , nie co bym się przyp....ał . ;)

Twardziele zakładają kondomy a mięczaki :( wsiadają do 4oo i... let's ride to Zegrze :(

Ps. M_Pajak... powiedz jaki masz sposób na sprawdzanie pogody na miesiąc do przodu? !yawn

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wrzonio

15

• M_Pajak

5

• T-Rex

5

• valdi

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wizyta u szamana . :( Mi tam nie przeszkadza pogoda po wyprawie z Marynarzem do Lublina żadna pogoda nie jest mi już obca , ale reszta ?

• Klubowicze
Opublikowano

"Kochani" (co byśta se nie pomyśleli) i szanowni Koleżanki i Koledzy a czy pogodę to ktoś sprawdził . Co zrobimy jeśli pogoda nie dopisze . Tak tylko pytam , nie co bym się przyp....ał . whist

Po pierwsze najpierw msza a potem wycieczka (więc najpierw eMKa nas pokropi :( )

Po drugie jeszcze na rozpoczęciu nigdy nie padało !w00t

Po trzecie w Wodniku jest możliwość spotkania pod dachem <_<

a po czwarte to napewno damy radę !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

a po czwarte to napewno damy radę !OKK

Jak nie my to kto?? :(<_<whist

Opublikowano

Czy jedzie jakiś/aś miętczak w swoim 4oo?

Bo próbuję żonkę namówić na pójście pod kropidło a później na kiełbaskę.

Tylko ona nie chce na 2oo zasiadać.

Może da się ją u kogoś upchać?

Pytam jeszcze niezobowiązująco, bo nie wiem czy się da namówić.

Edit:

Namówić na 2oo to się nie da, ale może się da namówić na imprezę.

Sorki, tak trochę niedokładnie napisałem.

Opublikowano

Heh, myslalem, że tylko ja mam ten problem :lol:

Powiedz małżonce, że nie będzie jedyną żoną na 2oo jako plecak. Może się przekona.

Opublikowano

Moja też nie chciała, ale dzisiaj przypadkiem ;) przejeżdżałem pod pracą, jak z niej wyszła. Przypadkiem też miałem kask i spytałem czy może ją podwieźć, bo z tym kaskiem na łokciu to tak głupio wyglądam i niewygodnie jakoś ;) I że będę jechał powoli i nie omijał aut w korku i się zgodziła. Teraz to już tylko z górki i żeby ciepło było ;) Oswajajcie kobity Panowie, a już te kilka kilometrów w Warszawie to chyba dacie radę ;)

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie, mam ten sam problem. Pracuję nad tematem. Jak się nie uda to zostaje 4oo i wtedy będziemy mieli wolne miejsca w 4oo. Dam ewentualnie znać.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze w osrodku beda mieli stosowny zapas kielbasy i bigosu dla tych

ktorzy wpadna na ostatnia chwile bez zapowiedzi :)

• Klubowicze
Opublikowano

W barze Pani miała uszykować trochę więcej porcji, i jak napisano w pierwszym poście !YES , gdyby czegoś zabrakło to niezależnie od zaproponowanego menu będzie można w barze dokupić jedzenie i !piwko .

Jeszcze przecież można się dopisać potwierdzaliśmy ilość osób +/-10% :blink:

Opublikowano

Jako ze jedyny wolny termin u Qwakiego to 4 maj a naprawa potrwa troche dluzej, zostaje bez 2oo. Wiec jak ktos potrzebuje to zwalniaja sie dwa miejsca, moje i Anteny.

• Klubowicze
Opublikowano

Ptaku 1 przecież mozesz przyjechać 4oo. Wiem, że to nie to samo, ale też uczestnictwo. :angry:

Opublikowano

Zastanawialem sie nad tym, ale nie wiem czy bym to zniosl !placz , byc moze przyjade. Ale jakos wyjazd 4oo strasznie mnie zniechaca choc wtedy przynajmniej mozna by sie bylo !piwko napic :angry:

• Klubowicze
Opublikowano

Zastanawialem sie nad tym, ale nie wiem czy bym to zniosl !placz , byc moze przyjade. Ale jakos wyjazd 4oo strasznie mnie zniechaca choc wtedy przynajmniej mozna by sie bylo !piwko napic :D

!piwko no i znalazłeś dobre strony. Nie martw się 4oo, przecież na czwartkowe spoty nie wszyscy przyjeżdżają !scooter !scooter . Przecież najważniejsze jest spotkanie.

Opublikowano

Ja chyba 4oo pojadę , bo się jeszcze nie najlepiej czuję .

Opublikowano

prosze o dopisanie i mnie na liste. kaska poszla.

pozdrawiam !holiday !holiday !holiday

Opublikowano

Mam dwa pytanka.

Którą trasą z Łodzi lepiej śmignąć, przez Łowicz czy Rawę? Ostatnio jechałem autem jedną i drugą trasą i powiem szczerze, że Rawa mi się jakoś nie uśmiecha. Połowa drogi z Rawy do Warszawy zaawansowany remont.

Przez Łowicz też spore korki ale można powoli pasem pobocza się przemieszczać.

Druga sprawa to kto z Łódzkiego się wybiera do Warszawy? W kupie raźniej :) Zastrzegam, że biorę koleżankę małżonkę po raz pierwszy w trasę i nie chcę jej wystraszyć :) Jeśli mam być zawalidrogą, to spokojnie dojadę sam !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Mam dwa pytanka.

Którą trasą z Łodzi lepiej śmignąć, przez Łowicz czy Rawę? Ostatnio jechałem autem jedną i drugą trasą i powiem szczerze, że Rawa mi się jakoś nie uśmiecha. Połowa drogi z Rawy do Warszawy zaawansowany remont.

Przez Łowicz też spore korki ale można powoli pasem pobocza się przemieszczać.

Druga sprawa to kto z Łódzkiego się wybiera do Warszawy? W kupie raźniej :) Zastrzegam, że biorę koleżankę małżonkę po raz pierwszy w trasę i nie chcę jej wystraszyć :) Jeśli mam być zawalidrogą, to spokojnie dojadę sam !wchair

Zdecydowanie teraz lepiej jechać przez Łowicz, nie dość że nie musisz jechać przez całą Warszawę to jeszcze ta rozkopana trasa katowicka. A poza tym to będzie sobota, więc i korki na trasie Głowno-Łowicz nie będą duże.

Opublikowano

Ptaku_1 daj znać jak się sprawy mają, bo jak zwykle zaspałem, a chętnie się dopiszę co by się nic nie pomarnowało...

Ale chyba i tak można wpaść ????

PZDR

• Sympatycy
Opublikowano

Wiesiek właśnie wpłaciłem kasę za nr 21 na Twojej liście.

Pozdrawiam

Opublikowano

Diamanda pewnie bede tak na 90%

• Klubowicze
Opublikowano

Ptaku_1 daj znać jak się sprawy mają, bo jak zwykle zaspałem, a chętnie się dopiszę co by się nic nie pomarnowało...

Ale chyba i tak można wpaść ????

PZDR

Krzysiu nie kombinuj, tylko deklaruj uczestnictwo i wpłacaj kasę :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wrzoniu dzięki za dopisanie do listy , przelew poszedł .

Opublikowano

Ja będę na pewno na mszy. Później raczej nie dojadę nad Zegrze, bo wieczór już komuś obiecałem...

Opublikowano

Wrzonio

Widzę że przeoczyłem datę wpłaty kasy.

Nie wiem czy jeszcze jest sens robić przelew czy lepiej przekazać Ci gotówkę przed mszą?

I jeszcze druga sprawa. Czy przywiezienie Plecaczka nie stanowi problemu?

Oczywiście zadjąc sobie sprawę że prowiant będzie musiał indywidualnie zostać zakupiony w barze.