Arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wrzonio, wachom się, ale dopisz mnie do listy, na razie singiel
nakiel Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wrzonio, wachom się, ale dopisz mnie do listy, na razie singiel to sie nie wchaj tylko zapisz i wpłoć kasę. Proszę o dopisanie mnie do listy. Przelew poszedł. nakiel
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No to ciach. Na Mszy Św. będę, więc dlaczego nie pojechać na fajną integralkę. Poproszę o dopisanie do listy piootr + żona. Kasa w drodze. Do zobaczenia
Mamuśka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie Mamuśka+Grzegorz+Maja Pozdrawiam Mamuśka p/s Czy opłata za dziecko również wynosi 30zł?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy opłata za dziecko również wynosi 30zł? Dzieci nie płaczą nie płacą
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wrzonio, gdzieś jest lista uczestników? Bo się zgłosiłem i wpłaciłem jakiś czas temu, a "w tym temacie" ciągną się dwa wątki.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wrzonio, gdzieś jest lista uczestników? Bo się zgłosiłem i wpłaciłem jakiś czas temu, a "w tym temacie" ciągną się dwa wątki. Lista jest tutaj, a ty jesteś na 12 pozycji z adnotacją o zapłacie. Drugi wątek jest o mszy na rozpoczecie sezonu, a ten jest o spotkaniu po tej własnie mszy !w00t .
M_Pajak Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No nie !!! Jeszcze mnie nie dopisano . Człowiek na jakieś parę dni wypadnie z obiegu i juz o nim zapominają . Wstydz się Wrzoniu , wstydz . Będę sam . Połowica nie ma ochoty , bymnajmiej na tą chwilę .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No tak, nie przyszło mi do łba, żeby zerknąć na początek... !sciana !sciana (...) Drugi wątek jest o mszy na rozpoczecie sezonu, a ten jest o spotkaniu po tej własnie mszy !w00t . Ale drugi wątek również porusza kwestie "po" (a właściwie pierwszy wątek) !vampire
Klubowicze valdi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No tak, nie przyszło mi do łba, żeby zerknąć na początek... !sciana !sciana Ale drugi wątek również porusza kwestie "po" (a właściwie pierwszy wątek) !vampire [ Ale o co chodzi
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No nie !!! Jeszcze mnie nie dopisano . Człowiek na jakieś parę dni wypadnie z obiegu i juz o nim zapominają . Wstydz się Wrzoniu , wstydz . Będę sam . Połowica nie ma ochoty , bymnajmiej na tą chwilę . Widzę że koledze się poprawiło, no i tak trzymać !OKK. już dopisany No tak, nie przyszło mi do łba, żeby zerknąć na początek... !sciana !sciana Ale drugi wątek również porusza kwestie "po" (a właściwie pierwszy wątek) !vampire W pierwszsym watku były wstępne rozmowy dotyczące spotkania a nowy (czyli ten, w którym teraz piszę) dotyczy już tylko spotkania w Nieporęcie. Dlatego też w wątku o mszy jest odnośnik do tego o spotkaniu.
przemas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników (1 osoba). !OK Zaraz robię przelew.
dzialkowiec Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Prośba o dopisanie, przelew zrobiony
medipos Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, żeby tradycji stało sie zadość proszę o dopisanie do listy :-))
Klubowicze morwa37 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Prosze o dopisamie morwa+madzia
Więcek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dobra dopiszcie mnie do listy na spotkanie w Wodniku Jeżeli przyjadę z osobą towarzyszącą, która podejmie decyzję dopiero dzień przed mszą to nie będzie problemu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 prośba o wpisanie Napisany Dzisiaj, 12:21Prośba o dopisanie, przelew zrobiony Czyżbyśmy mieli dwóch działkowców
Abach Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dziś ostatni dzień, proszę o dopisanie do listy: Smerfetka Abach Kasa w drodze, do zobaczenia na kiełbasce
Lucjan73 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam, ja również poprosze o dopisanie do listy razem z małżonką, Lucjan + Asia.
Gość Piotrekbroda Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie do listy. Piotr+ !scooter Pozdrawiam
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dobra dopiszcie mnie do listy na spotkanie w Wodniku Jeżeli przyjadę z osobą towarzyszącą, która podejmie decyzję dopiero dzień przed mszą to nie będzie problemu Myśle Jarku, że jakoś damy radę z niezdecydowanymi
Więcek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Myśle Jarku, że jakoś damy radę z niezdecydowanymi Dzięki Wiesiu, bo chodzi tu o moją lepszą połowę !placz , a to może być poważna sprawa. Młody Więcek wyjeżdża i go nie będzie. Kasa za 1 osobę poszła !YES
M_Pajak Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 "Kochani" (co byśta se nie pomyśleli) i szanowni Koleżanki i Koledzy a czy pogodę to ktoś sprawdził . Co zrobimy jeśli pogoda nie dopisze . Tak tylko pytam , nie co bym się przyp....ał .
Rekomendowane odpowiedzi