Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W dniu wczorajszym, w godzinach nocnych odbył się wyścig na 1/4 mili, w którym brały udział GP800 i T-max. Przegrany miał zerwać logo ze swojej maszyny i podarować zwycięzcy. Nie muszę dalej komentować . Na początku chciałem je rozjechać, ale później pomyslałem, że będzie to fajny korek na wylot tłumika chroniący przed dostaniem się do środka wody podczas mycia.))
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jeżeli przegranym był Grzegorz, to wszystko rozumiem. On ma wiele szacunku dla starszych ludzi i chętnie im sprawia radość.
Sympatycy Baltona Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W dniu 1.04.2011 o 21:14, Worlan napisał(a): W dniu wczorajszym, w godzinach nocnych odbył się wyścig na 1/4 mili, w którym brały udział GP800 i T-max. Przegrany miał zerwać logo ze swojej maszyny i podarować zwycięzcy. Nie muszę dalej komentować . Na początku chciałem je rozjechać, ale później pomyslałem, że będzie to fajny korek na wylot tłumika chroniący przed dostaniem się do środka wody podczas mycia.)) Worlan to dzięki Grzesia nawigacji masz takie przyspieszenie,tak o kłamczuszek
frato Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 troche się to wydaje mało realne...Chyba kierowca GP ma artretyzm i nie może odkręcić do końca:)
voit Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 W dniu 1.04.2011 o 22:59, Drek napisał(a): Prima aprilis Worlan co? Przyznaj się Dobre !OKK
dr.big Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Hihihi, Grzesiu, przeciez wszyscy wiedza, ze wynik GP vs. Tmax jest jednoznaczny... No OK, z GP chodzacym na jeden cylinder, Tmax MOZE mialby szanse .
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Chwila, chwila, jeszcze ja tam byłem !wchair Obstawiałem tyły !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Grzesiek, bardzo fajny gadzecik !OKK A moglibyście rozwinąć nieco temata ? pzdr
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A może w Malborku zrobimy nieoficjalne wyścigi 1/4 mili ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 W dniu 2.04.2011 o 10:20, m@rkiz napisał(a): A może w Malborku zrobimy nieoficjalne wyścigi 1/4 mili ? Jestem za !OK W dniu 2.04.2011 o 10:03, szorstki napisał(a): Grzesiek, bardzo fajny gadzecik !OKK A moglibyście rozwinąć nieco temata ? pzdr Nie ma co rozwijać, czar prysł równo z godziną 24:00 !placz1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Oj widzę, że walka GP vs XP trwa nadal Worlan... i tak wszyscy wiedzą, że żółte są NAJlepsze, NAJtrwalsze, NAJwygodniejsze i oczywiście NAJszybsze... Joke 1 april !V
Rekomendowane odpowiedzi