mak Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 To Zalesie wygląda bardzo fajnie. Może jednak pojechać do Zalesia. Zalesie piękne jest!
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Zaraz zdechnę ze śmiechu - Travolta znowu ma prze...bane Mówiłem Ci wczoraj że ja wrzucę te zdjęcia, żeby zaś nie było na Ciebie ....
Marynarz Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ech... no a jak zwykle (ostatnio tak mam ) w robocie będe... trzeba zbierać $$$ na skuter Miłej imprezki
Radi23 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Zalesie (Spalona) jest OK . Bardzo polecam, miejsce przesympatyczne , czyste i zadbane. P.S. Jareczku ,a z tym fermentem to trzeba uważać bo zrobi się wino
Olsen Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 - godz. 11 niedziela (Artix dasz radę ) ustawka MC Górczewska/Lazurowa 12, pliiiz. I chyba wolę Roztokę, bo do Zalesia to ja mam taki trochę większy rzut beretem i czasem rowerem jeżdżę. Ale się dostosuję. Potwierdzam obecność na 99%.
romulus Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Aj z racji , że mam do Roztoki rzut kapciem leżąc na wyrku, to napewno się kulnę. Jak wyszykuję swoją white lady- to na dwóch, a jak nie to na czterech [byle nie łapach ] i pewnie zabiere potomków w liczbie dwóch sztuk.
nakiel Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ładna ekipa sie szykuje. Jak wytrzeźwieje będę z żoną. nakiel
Wojtecki Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Fajnie sie czyta delikatne spory co gdzie zrobic,a ja jak zwykle w"trasie"i konca tej drogi nie widac,milego grilowania,uwazajcie na cholesterol.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Marca 2011 Administrator Opublikowano 30 Marca 2011 Travolta... już raz ferment zasiałeś (gonitwa w stringach) Później drugi raz... (ty już wiesz co...) Nie licz, że powiedzenie "do 3ech razy sztuka" sprawdzi się w Twoim przypadku! Roztoka i ognisko u wiewióra to już tradycja... a kto tradycję ma za nic tego Ps. W ndz ma być 15 stopni i słoneczko !OKK Już się cieszę
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2011 Travolta... już raz ferment zasiałeś (gonitwa w stringach) Później drugi raz... (ty już wiesz co...) Nie licz, że powiedzenie "do 3ech razy sztuka" sprawdzi się w Twoim przypadku! Roztoka i ognisko u wiewióra to już tradycja... a kto tradycję ma za nic tego Ps. W ndz ma być 15 stopni i słoneczko !OKK Już się cieszę Mam propozycję aby wszyscy chętni (niezależnie od miejsca zamieszkania) spotkali się zgodnie z planem w MD na Górczewkiej o 11:00, a następnie wszyscy udali się za przewodnikiem (organizatorem-pomysłodawcą) na żółtym w kierunku przez niego obranym. Znaczy się niespodzianka !w00t (pojazdy zatankowane do pełna!!!) PS. Tradycję szanować trzeba, ale gdybyśmy się trzymali kurczowo tradycji to pewnie jeszcze siedzielibyśmy na drzewach, a nie na !OKK !w00t .
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Decyzja zapadła. Ustawka McDonalds Górczewska/Lazurowa Niedziela 3 kwiecień 2011, godz. 11:00 Zapraszamy !scooter
Olsen Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Decyzja zapadła. Ustawka McDonalds Górczewska/Lazurowa Niedziela 3 kwiecień 2011, godz. 11:00 Zapraszamy !scooter Trzeba będzie nastawić budzik, bo nawet w dzień powszedni rzadko udaje mi się zwlec z wyra przed 10-11.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ognisko u Wiewióra zarezerwowane... tzn opał i kijaszki !YES Do zobaczenia jutro pod MC D o 11ej !OKK
Sympatycy Baltona Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Eeeeee !placz1 ja nie jadę !sciana rodzinka mi się zwala na kwadrat i będzie zakrapiana imprezka więc rano będę jeszcze zmiękczony z przykrością to piszę !placz2
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sie meldujemy
Daro Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Niech to szlag a ja w robocie !sciana pozostaje mi tylko życzyć udanej wycieczki !scooter !scooter !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Eeeeee !placz1 ja nie jadę !sciana rodzinka mi się zwala na kwadrat i będzie zakrapiana imprezka więc rano będę jeszcze zmiękczony z przykrością to piszę !placz2 Piotrek, ja tez mam dzisiaj %impreze, ale zamierzam trzymac sie dzielnie i rano uzyc 2 alkomatow, jak bedzie o.k. - jade. Gdybys chcial sie rano "przebadac" zapraszam pzdr
mak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 My dołączymy bezpośrednio w Roztoce. Pewnie ok. 12:00...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2011 My dołączymy bezpośrednio w Roztoce. Pewnie ok. 12:00... To ja też z dołączę w Roztoce albo w Lesznie !scooter
szuwarek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Obecny 11.00 MC C1 siadł aku tak więc chyba będę tmaxem.
Sympatycy Arecki Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wszystko wskazuje na to, że i mi uda się dojechać !YES . Do zobaczenia o 11.
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Było jak zwykle super. Wszystko odbyło się zgodnie z planem, pogoda piękna, dużo skuterów, kiełba pyszna. Wycieczka nad Zalew Zegrzyński do ośrodka Wodnik była już niestety w okrojonym składzie, ale za to z przygodami. Taki jeden tak wkręcał swoją Yamahe Majesty 180, że pasek zmielił na pył. Tradycyjnie kilka fotek. Kto dał Ucientej browara? Link do albumu: https://picasaweb.google.com/worlan50/Roztoka2011_04_03#
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja również wielkie dzięki za spotkanko i wspólne kulanie. !scooter Pozdrawiam !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Również dziękuję za wspólne kulanie. Pierwsza kiełba z kija a właściwie z ziemi zaliczona !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pierwszy ładny weekend i bardzo fajnie spędzony. Dzięki za spotkanko. Fotki Wespół - zespół.... (muszę zlikwidować bierceps) Ucienta się tylko wyluzowała
Rekomendowane odpowiedzi