M_Pajak Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Widzę że jeszcze nikt tematu nie podjoł , w związku z czym pozwolę sobie zacząć . W dniach 16-17 04 2011 odbędzie się otwarcie sezonu w Częstochowskim Klasztorze . Osobiście uważam że wyjazd na 2 dni mija się z celem . Ja bym chciał pojechać 17-go rano i wieczorem wrócić . Jeśli koś jest zainteresowany to będzie mi miło . Wyjazd uzależniam od pogody , bo jadę z synem więc proszę mnie nie trzymać za słowo . A tu macie ze stronki klasztoru plan imprezy . 16-17 IV, sb-nd - VIII Motocyklowy Zlot Gwiaździsty Jasna Góra 2011 - rozpoczęcie sezonu motocyklowego sobota, 16 kwietnia 18.00 - Spotkanie sie w sali O. Kordeckiego. Wystapi zespół Wujka Mańka - motocyklisty z Wilna. Bedzie film z Rajdu Katyńskiego, prelekcja Leszka Rysaka z IPN o Kresach Rzeczypospolitej 21.00 - Apel jasnogórski niedziela, 17 kwietnia 9.30 - Początek parady motocyklowej na Jasną Górę. Zbiórka na Przeprośnej Górce 12.00 - Msza św. na Szczycie Pozdro M_Pajak
Maciej_f Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam, Fajna impreza, ale ma mocją konkurencję w W-wie "Otwarcie sezonu na Bemowie" . info na stronie Klik Bemowo mam pod nosem i prawdopodobnie się wybiorę. (tak na 99%) !OKK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 24 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2011 Witam,Fajna impreza, ale ma mocją konkurencję w W-wie "Otwarcie sezonu na Bemowie" . info na stronie Klik Bemowo mam pod nosem i prawdopodobnie się wybiorę. (tak na 99%) !OKK Krzyżyk na drogę ...
Maciej_f Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Dlaczego krzyżyk . Czyż by to była lipa? Myślę że ciekawie może być.
daszek Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam,Fajna impreza, ale ma mocją konkurencję w W-wie "Otwarcie sezonu na Bemowie" . info na stronie Klik Bemowo mam pod nosem i prawdopodobnie się wybiorę. (tak na 99%) !OKK Sorki, ale to żadna konkurencja. Kilka ogranych straganów, na których wieje nudą, palenie gumy i testowanie retbajka za quadem tak oklepane, że aż mdli, no i nabijanie kabzy organizatorowi tego żałosnego przedstawienia. Jedynie co jest warte uwagi, to parada, na której trzeba być, żeby kierowcy puszek trochę się otrzęśli z zimowego zapomnienia jednośladów. Ja osobiście zamierzam pojawić się na paradzie, a w niedzielę z rańca wypad do Częstochowy
tomcrack Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 M_Pajak, w niedzielę rano, to trzeba by było dość wcześnie wyjechać, żeby być na miejscu na jakąś 9:00. Trzeba liczyć min 3 godz na dojazd.
Maciej_f Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Być może macie rację że cała impreza jest zarobkiem dla organizatorów. Nie ukrywam iż najbardziej ciągnie mnie na tą paradę. Jak do tej pory nie miałem okazji uczestniczyć na żadnej podobnej impresie. Zawsze coś kolidowało. Częstochowa tez jest ciągnie i chętnie bym się wybrał. ale podejrzewam iż w domu się bym nasłuchał że przepadłem na cały dzień lub dwa. Ale kto wie może kiedyś. Puki co powili kompletuje strój dla plecaczka i powoli oswajam z jazdą. I w końcu może da się namówić na dłuższy wyjazd w gronie sympatyków jednośladów. Pozdrawiam wszystkich !OKK
M_Pajak Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 M_Pajak, w niedzielę rano, to trzeba by było dość wcześnie wyjechać, żeby być na miejscu na jakąś 9:00. Trzeba liczyć min 3 godz na dojazd. A jaki w tym widzisz problem . o 6:00 na Okęciu (pętla MZA) i jazda 200 km . Ja nie widzę problemu . Kisiel a Ty jedziesz .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 M_Pajak, w niedzielę rano, to trzeba by było dość wcześnie wyjechać, żeby być na miejscu na jakąś 9:00. Trzeba liczyć min 3 godz na dojazd. A jaki w tym widzisz problem . o 6:00 na Okęciu (pętla MZA) i jazda 200 km . Ja nie widzę problemu . Kisiel a Ty jedziesz . Moim skromnym zdaniem trzeba wziąć poprawkę na przydrożnych fotografów , żeby listonosz nie przyniósł pamiątkowego zdjęcia . ps : Jeżeli moja druga połowa nic nie wykombinuje to może się z Wami kulnę na jednodniowy wypadzik .
daszek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 eA jaki w tym widzisz problem . o 6:00 na Okęciu (pętla MZA) i jazda 200 km . Ja nie widzę problemu . To może się zsynchronizujemy wstępnie na 6-tą?
M_Pajak Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 Baz nacisków cały czas próbuję to delikatnie wprowadzić w życie . Lechu oczywiście bież plecaczka , a czas jaki przewidzałem na przejazd powinien spokojnie wystarczyć bez konieczności wizyty donosiciela ( czytaj listonosz ) . !placz1
M_Pajak Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 eA jaki w tym widzisz problem . o 6:00 na Okęciu (pętla MZA) i jazda 200 km . Ja nie widzę problemu . To może się zsynchronizujemy wstępnie na 6-tą? Sorry - post powyżej tego dotyczy . Nie kliknołem "Cytuj" !placz1
Klubowicze valdi Opublikowano 26 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2011 . o 6:00 na Okęciu (pętla MZA) i jazda 200 km . Ja nie widzę problemu . A moż tak jak dwa lata tamu pod makiem w jankach 6,30 !placz1
Klubowicze morwa37 Opublikowano 26 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2011 Valdi ja ruszam z Janek.
Klubowicze valdi Opublikowano 29 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2011 Czyli Janki ? kto się pisze !happybth
Klubowicze morwa37 Opublikowano 29 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2011 Valdi juz pisałem wczesniej ze mi pasujej wyjazd z Janek.
M_Pajak Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No i stało się . Na jakiś czas wypadam z obiegu do momentu aż się poskladam .
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No i stało się . Na jakiś czas wypadam z obiegu do momentu aż się poskladam . Trzymaj się i szybko wracaj do zdrowia i na !scooter
daszek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No i stało się . Na jakiś czas wypadam z obiegu do momentu aż się poskladam . Miałeś wypadek? No to życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, a przy tym porządnych lekarzy.
Klubowicze valdi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No i stało się . Na jakiś czas wypadam z obiegu do momentu aż się poskladam . zdrowia życzę !placz Jeszcze parę dni i by była nowa świecka tradycja
kmodzele Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Na trasie katowickiej jest sporo zwężeń. Nie da się jechać ciurkiem, chyba że będziecie jechali po terenie budowy wygrodzonym pachołkami ryzykując kolizje z robotnikami (o ile beda w niedzielę) i maszynami drogowymi. Trzeba wziąć pod uwagę, że średniej prędkosci 100 km.h nie osiągniecie. Albo jechac z zapasem, albo inną trasą. Ja pojadę w ogóle w piątek :-)
tomcrack Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nie, no nie żartuj, że będziesz robił zapas jednodniowy . Oczywiście żartuję, ale w piątek to może być nieco ciasno na Katowickiej. Myślę że w niedzielę rano będzię o wiele mniejszy ruch. A zapas faktycznie przydałby się większy.
M_Pajak Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja jakoś wracam do zdrowia i chyba się wybiorę . Valdi twa propozycja jest ok. ale chyba dac trzeba troche zapasu , czyli wyjazd ok. 6:00 a nie jak proponujesz 6:30 . Zobaczę jak się będę czuć . Może się wybiorę . Napewno pojadę na paradę w sobotę na Lotnisko Bemowo .
SimonWarka Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Podsyłam topik - http://www.forum.burgmania.net/topic/11775-zlot-gwiazdzisty-2011/page__st__20__gopid__199940#entry199940
Rekomendowane odpowiedzi