MISIEK Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam wszystkich miłośników maxi z Poznania i Wielkopolski. Zapraszam na wspólne spotkanie na Rozpoczęciu Sezonu 2011 w Poznaniu: http://www.zlotymotocyklowe.pl/popup-miesi...r%20duzy%20.jpg Kto bedzie ? Hmm... moze zbiorka o godz. 9:30 - 9:45 na LOTOSIE przy ul. Dąbrowskiego/Żeromskiego !? Odnośnik do komentarza
irasos Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ta impreza o 20 tej to na ul. Romana Maya 1 ?? gdzie tam niby maja się pomieścić motocykliści ?? Co do spotkania na Lotosie to postaram się być z bracholem w dwa skutery. Obecność potwierdzimy jakoś tak na trzy cztery dni przed terminem imprezy. Odnośnik do komentarza
SimonWarka Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ja mam mega rozterkę, bo 9 kwietnia również rozpoczecie w Łodzi na które kolega zaprasza. Wszystko zależy od pogody - jeśli będzie ciut chłodniej lub niepewnie, to na pewno będę na Lotosie. Będę na bieżąco informacje sprawdzał Odnośnik do komentarza
Wojtek1973 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć, i jak będzie ktoś na Lotosie? Misiek - wspominałeś, że nie wiadomo czy się odbędzie? Wiesz coś więcej? W Odnośnik do komentarza
SimonWarka Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No ja będę na bank jednak, chyba że pogoda nie pozwoli wyjechać z parkingu. 9:30 na Lotosie jest aktualna czy coś się zmieniło? Lotos przy Dąbrowskiego? Odnośnik do komentarza
frato Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 aktualne, będzie PES i SKUT Odnośnik do komentarza
SimonWarka Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Foty z Poznania Fotki z Otwarcia. Dzięki za spotkanie! Odnośnik do komentarza
Wojtek1973 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki Simon. Udało się ściągnąć (samodzielnie) - co jest dla mnie pewnym sukcesem Odnośnik do komentarza
SimonWarka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kolega przypadkowo znalazł naszą ekipę na filmiku: Patrz ok 1:20 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi