magart Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Gratki z zakupu. Niech się sprzęcik sprawuje !OKK
Kaper Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 I PIEEEEEEEEERDUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No zaiste. Ale fakt, cenowo nie tak różny, gabarytowo też nie strasznie wielki... A biały?
Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2011 No to są już dwa takie śliczne . Gratki. P.S. Ale jak to 2010 znaczy się mało śmigany
malina83 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 o co chodzi z tą dostępnościa - a raczej jej brakiem jeśli chodzi o downtown w Polsce ? w sumie różnica między xciting a downtown w cenie nie jest duża czy są większe różnice w spalaniu, kosztach utrzymania i manewrowości między tymi dwoma modelami ? zdaje sobie sprawę, że xciting jest cieższy...ale może ktoś jeździł na obu i ma porównanie.
SimonWarka Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dealer wystawiający się na Motor Show wspomniał mi, że po prostu Włochy biorą wszystko, ale dla reszty pozostaje niewiele. Biorąc pod uwagę, że Polska jest w tej reszcie jeszcze inną "drobinką", wychodzi na to, że na całą Polskę jest niewielki przydział Downtown'a. Nie pojmuje polityki marki Kymco w tym aspekcie...
Kaper Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie pojmuje polityki marki Kymco w tym aspekcie... Ale co tu pojmować Nasz, kliencki przywilej to "głosowanie nogami" Nie chcą/nie mogą nas obsłużyć - idziemy gdzie indziej. Pozdrawiam,
rasstaman Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Przepraszam za milczenie, ale po prostu nie chcę zapeszyć, cena dobra, skut biały, a po sobocie jak już będzie u mnie, to sie rozgadam
Corleone Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Swoją drogą, to ciekaw jestem jak się jeździ Xcitingiem... może się kiedyś wybiorę do motorlandu przejechać się jakąś testówką. Ciekawe jakie są różnice w prowadzeniu resorowaniu i oczywiście w osiągach...
rasstaman Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Jak tu Qrna Olek zdjęcie wkleić ???????? Mam już sqóta, i teraz już się wiosny nie boimy 2010r bez absu 16000 tyś i jes mój
danrod Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Jak tu Qrna Olek zdjęcie wkleić ????????Mam już sqóta, i teraz już się wiosny nie boimy 2010r bez absu 16000 tyś i jes mój i skąd do ciebie dojechał ?
danrod Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ze Zduńskiej Woli Rzut kamieniem od mojego miastka
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 No kolego, zapodawaj fotki nowego nabytku Jak sie to robi jest tu http://www.youtube.com/watch?v=Pn9YWO617EE
rasstaman Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Dobra to lecę i jeszcze apropo wiosny pod moim domem:
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Większych nie masz?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Piękna maszyna... Pozazdrościć. Szkoda tylko że taka jakaś niska szyba w tym modelu, ale to chyba ja przywykłem do wyższych... Wielu kilometrów bez defektu i szlifu życzę
rasstaman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No tak jak pomoc to pomoc, ...Znalazłem takie coś---> http://cgi.ebay.pl/GIVI-SCHIENALE-KIMCO-XCITING-R-300-500-09-ART-TB81-/250786915856?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3a6410a610 i super cena jest tylko, jak kupić w tym paypalu, kupował ktos z was? Nie znalazłem w polsce żadnego odpowiednika , a jeszcze to: http://cgi.ebay.pl/TERMOSCUDO-TUCANO-URBANO-R046-KYMCO-XCITING-250-300-500-/170598979072?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item27b87dd600 moto koca znalazłem ocz. w MOTOKOCACH ale jest droższy w pl. a swoją drogą ciekawe jak się jeździ pod kocykiem tukana Pozdrawiam i ciepełka życzę !scooter
magart Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (...)a swoją drogą ciekawe jak się jeździ pod kocykiem tukana (...) W zimne dni rewelacja !tut . Ale jak do wszystkiego, także do koca trzeba się przyzwyczaić !YES
kmodzele Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No nieźle, nieźle. Jakbym rozwalił (tfu tfu) mój pojazd, to bym zaczął kupowanie chyba od takiego. A co on takiego dziwnego ma na szybie? Obijacze? wentylatory?
misioooo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kymco ma takie dziwne mocowania szyby już U mnie w Xc też takie cosie podłużne pionowe są. Co do Downtownów - we Wrocławiu w Amicarze są jeszcze 2 sztuki do wzięcia od ręki
Dragos Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Brat kupił w zeszłym tygodniu Downtowna z ABS w "Hurtownia rowerowa Laks Gliwice" zostały jeszcze dwa !scooter bez ABSu jakby kto szukał. Downtown muszę przyzna ze ma parę rzeczy na plus w porównaniu z X-MAXksem(2009) Dziś to chyba kupił bym KYMCO a nie Yamahe mi naprawdę się podoba, wygląda jak rasowy maksi.Moje wrażenia z jazy to X-MAX jest łatwiejszy i zwrotniejszy w prowadzeniu za to przyspieszenie KYMCO robi wrażenie, siedzi się podobnie.Jak brat da jeszcze pojeździć to coś jeszcze napisze.
Rekomendowane odpowiedzi