kiwaczek1122 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Rozpoczynamy sezon motorowy ale też rozpoczyna się sezon wędkarski .Dwa koła i wędka jedno nie przeskadza drugiemu może warto dla wędkujących dwu kołowych wędkarzy też chwilkę poświęcić i zorganizować uroczyste rozpoczęcie sezonu .Co wy na to ? Jeszcze jest troszkę czasu więc czekam na wasze opinie i propozycje .Pozdrawiam i szerokości !!!!!!!!!!!!!!!! !TAZ
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2011 To chyba nie jest dobry pomysł by specjalnie dla wędkujących skuterzystów wystawiać "pompę" !TAZ ale jak najbardziej, w temacie moje hobby czy w regionalnych zawsze można się z kimś umówić na jakiś wypad. Byłaby to dyskryminacja dla strzelców, numizmatyków i tych co więcej lub mniej !TAZ
irasos Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Jestem jak najbardziej za, zaliczam się do grona zmotoryzowanych wędkarzy !TAZ !TAZ
ptaku_1 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ja kiedys wedkowalem, nawet mam pare kijow w domu ale karta nie oplacona, poza tym ja juz zgobilem sie w technikach, ostatni raz wedkowalem na lowisku "okon" w naszych okolicach (zlapaly sie dwa jesiotry po okolo 1,5kg). Ale z checia bym podksoczyl gdzies na moczenie kija.
kiwaczek1122 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Ptaku to musimy sie kiedyś umówić i nawet pojechać nałowisko Okoń może ktoś do nas dołączy z Mazowieckiego .Ja mieszkam na Rajskiej Jabłoni więć może nie długo się spotkamy !!! pogadamy .Moj meil kiwaczek1122@wp.pl
snap84 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam mysle ze to swietny pomysl jakis wypadzik z postojem na wedkowanie czekam na propozycje.
Rekomendowane odpowiedzi