Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Miejscówka bardzo mi się podoba . Dojazd wyśmienity. Na obwodnicy Legionowa posuniemy na "szarańczę" Proszę o dopisanie do listy.
Sympatycy Baltona Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Miejscówka bardzo mi się podoba . Dojazd wyśmienity. Na obwodnicy Legionowa posuniemy na "szarańczę" Grzesiu ale Ty to jesteś ,,zwariowany wariat"
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Ewunia wielkie dzięki za propozycje, raczej myślałem o możliwości noclegu na miejscu w ośrodku lub gzieś w sąsiedztwie, niechciałbym sprawiać kłopotu. Znalazłem strone tego ośrodka ale nie ma tan wzmianki o noclegach Dla mnie to żaden kłopot, zapraszam
eMKa Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Ja się piszę na tę okoliczność Baltona się pisze, Marynarz pewnie będzie zachwycony, a ja... Ja chciałbym "zmienić tapetę": ciągle tylko woda, kapitanat, kotwice, plaża Oczywiście ŻARTUJĘ (info dla niewtajemniczonych). No to chyba przyjadę... !scooter
M_Pajak Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Obadamy temat . Może i ja sie pokulam . Ale koleżanki i koledzy z pogodą może być różnie .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Ale koleżanki i koledzy z pogodą może być różnie . No co Ty, poważnie? !w00t !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Ja chciałbym "zmienić tapetę": ciągle tylko woda, kapitanat, kotwice, plaża !w00t Marku, mogę cię zapewnić, że będzie to zupełnie inna tapeta Poza dwoma "wilkami morskimi" (Baltona i Marynarz) w niczym nie będziesz mógł dostrzec podobieństwa. Nawet kotwice są inne, nie wspomnę o wodzie i "plaży" Bryzy morskiej też nie poczujesz. !YES
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2011 Administrator Opublikowano 29 Marca 2011 Jeśli będzie przejazd "na szarańczę" to muszę przemyśleć czym przyjechać A tak poważnie- miejscówka OK. Widoki bezcenne !w00t , no i to o czym wspomniał Grzesiek- dojazd/przejazd dogodny Ps. Skoro "jajeczko" zmieniło miejsce posiedzenia to i coroczne Rozpoczęcie Sezonu musi być w nowym miejscu !YES
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Na obwodnicy Legionowa posuniemy na "szarańczę" O tak....już się nie moge doczekać !YES !w00t
Klubowicze Ewik Opublikowano 29 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2011 Ja chciałbym "zmienić tapetę": ciągle tylko woda, kapitanat, kotwice, plaża !happybth Marku, mogę cię zapewnić, że będzie to zupełnie inna tapeta Poza dwoma "wilkami morskimi" (Baltona i Marynarz) w niczym nie będziesz mógł dostrzec podobieństwa. Nawet kotwice są inne, nie wspomnę o wodzie i "plaży" Bryzy morskiej też nie poczujesz. !happybth Ostatecznie posadzimy Ciebie Marku na honorowym miejscu plecami do zalewu !happybth .
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Na obwodnicy Legionowa posuniemy na "szarańczę" !happybth !happybth To ja sobie pojadę dostojnie, Żołnierską... !happybth pzdr
medipos Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Jestem Za !!! Kiedys tam byłem i jest OK!!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Po dzisiejszym rekonesansie ośrodka TKKF Wodnik w Nieporęcie wykonanym przez szanowną komisję w składzie, zatwierdzono miejsce i menu spotkania po mszy rozpoczynającej sezon Burgmanii. Prosimy zatem o zadeklarownie uczestnictwa w spotkaniu (Lista uczestników i informacje) do 23 kwietnia (ale im wcześniej to lepiej).
Klubowicze morwa37 Opublikowano 4 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2011 Zapraszam wszystkich do dyskusji z okolic Piastowa i Grodziska aby 7 maja udać sie wspólnie na !scooter mszę która odbedzie sie o 15.00
Gość Przemo84 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Moi drodzy, musze z przykroscia stwierdzic ze nie bede mogł byc na mszy ani spotkaniu po mszy ze wzgledu odległosci. Z samego rana wyruszam w Polske bo taka mam prace zwiazana z muzyka. Jest mi niezmiernie przykro ze nie bede mogł dodac czegos od siebie na mszy. Bardzo chciałem, bo wiem ze przyłaczam sie do dobrej sprawy. Pragne wszystkich serdecznie przeprosic. Prosze o zrozumienie. Napewno bede chciał zreaktywowac swoje zachowanie w najblizszym czasie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, zycze bardzo udanej i miłej zabawy. Szerokiej drogi koledzy...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 6 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2011 Zapraszam wszystkich do dyskusji z okolic Piastowa i Grodziska aby 7 maja udać sie wspólnie na !scooter mszę która odbedzie sie o 15.00 Zaproszenie przyjęte będę ok 13.00 + - 20min
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2011 Administrator Opublikowano 7 Maja 2011 Pogoda jak dzwon... sprzęty na myjnie i widzimy się o 15-ej na Żoliborzu !OKK Do zobaczenia !OK
Rekomendowane odpowiedzi