Gość tool7001 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Czy godziny wczesno popołudniowe to bliżej 13 czy może 16 ? Zadaje to pytanie ponieważ wiem że będę pracował do 16 a chciałbym również pojawić po raz pierwszy. Pozdrawiam !
ptaku_1 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Co prawda znowu wypadl mi dyzur w ten dzien ale na msze to na 90% uda mi wyrwac.
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2011 Coś małe zainteresowanie w tym roku?Ustaliłem godzinę mszy,będzie to godzina 15 .00.Mam nadzieję że wszyscy dojadą,pozdrawiam chętnych
Abach Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Zainteresowanie wcale nie jest małe, po prostu sporo jeszcze czasu zostało !scooter Godzina mi pasuje, powinienem zdążyć po pracy i będę starał się wrócić do 3miasta jeszcze tego samego dnia. Do zobaczenia
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2011 Witam! Zgłaszam swój akces. Wpisałem do kalendarza i miło mi będzie Wam towarzyszyć.
tomcrack Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Postaram się być i poznać brać skuterową. Na 99% potwierdzam obecność, ale wiadomo...życie
M_Pajak Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Takich spotkań nie wolno przegapić i choć by na piechotę to dotrę .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Szkoda że mam mature !happybth Ale chyba nie będziesz pisał do 15.00 i to w sobotę, a poza tym trochę relaksu przed lub w trakcie egzaminów się przyda. !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2011 Jest bardzo duża szansa, że przyjadę. Jak można się dołożyć do organizacji? (jeśli trzeba...)
Klubowicze Ewik Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Zgodnie z przeprowadzonymi rozmowami na czwartkowym spocie w dniu dzisiejszym przeprowadziliśmy rekonesans ośrodka TKKF WODNIK w Nieporęcie nad zalewem Zegrzyńskim jako miejsce spotkania po mszy rozpoczynającej sezon Burgmanii. Jest to ośrodek zlokalizowany nad samą wodą w odległości około 20 km od kościoła z dobrym dojazdem. Na terenie ośrodka jest dobrze wyposażony bar i zaplecze sanitarne. Znajduje się też obszerny zadaszony taras oraz miejsce na zorganizowanie ogniska, parking strzeżony. Po wstępnej rozmowie z zarządcą otrzymaliśmy zgodę na zorganizowanie spotkania. W barze ustaliliśmy menu -kawa -herbata -kiełbasa -bigos -barszcz biały -dodatki (pieczywo, musztarda, ketchup) - ciasto Koszt całej organizacji wynosi 30,00 zł/osoba. Ponadto w barze niezależnie od zaproponowanego menu można kupić inne dania, napoje, słodycze . Jeśli będziecie zainteresowani zorganizowaniem spotkania w tym ośrodku, to do 10 kwietnia potrzebujemy akceptacji, a do 23 kwietnia powinniśmy podać w przybliżeniu ilość uczestników
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Czemu taka cisza?
Sympatycy Baltona Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Ja się piszę na tę okoliczność
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Mi się podoba.Dużym plusem jest dojazd po mszy-nie trzeba się przebijać przez całą Warszawe jak to było w przypadku ,,Koguta''
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Czemu taka cisza? Krzyczałem z radości do komputera, nie słyszałeś Piszę się na tą okoliczność
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Bardzo fajna miejscówka. I to moje "okolice" Oczywiście piszemy się pzdr
Sympatycy Baltona Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Bardzo fajna miejscówka. I to moje "okolice" Oczywiście piszemy się pzdr Szorstki, a ja myślałem, że te okolice są nasze
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Bardzo fajna miejscówka. I to moje "okolice" Oczywiście piszemy się pzdr Szorstki, a ja myślałem, że te okolice są nasze No teraz to mogą być. Jak pisałem, to pisałem tylko za siebie Wydaje mi się, że i oferta nieco bogatsza niż w Kogucie, ale może to tylko wrażenie... pzdr
SimonWarka Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Czy trzeba jakoś odpowiednio wcześniej rezerwować czy można dać znać i wpłacić kasę np na tydzień wcześniej?
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Czy trzeba jakoś odpowiednio wcześniej rezerwować czy można dać znać i wpłacić kasę np na tydzień wcześniej? Za chwilę będzie podany nr.konta.
Lucjan73 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, czy dla osób przyjezdnych z prowincjii jest możliwość jakiegoś noclegu ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, czy dla osób przyjezdnych z prowincjii jest możliwość jakiegoś noclegu ? Pomyślimy
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, czy dla osób przyjezdnych z prowincjii jest możliwość jakiegoś noclegu ? Lucjan dla waszej rodzinki moje skromne progi są zawsze otwarte
Lucjan73 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, czy dla osób przyjezdnych z prowincjii jest możliwość jakiegoś noclegu ? Lucjan dla waszej rodzinki moje skromne progi są zawsze otwarte Ewunia wielkie dzięki za propozycje, raczej myślałem o możliwości noclegu na miejscu w ośrodku lub gzieś w sąsiedztwie, niechciałbym sprawiać kłopotu. Znalazłem strone tego ośrodka ale nie ma tan wzmianki o noclegach
Rekomendowane odpowiedzi