Pollacco Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Mi sie po kilku dniach udalo zalogowac i sie zapisac ale prawde mowiac to wszystko pachnie mi sciema. Czekam na to losowanie. pozdr.pollacco
Lucjan73 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja czekałem może pół godziny i udało mi się zarejestrować. Zapisałem się na maksymalną ilość biletów na wszystkie mecze we Wrocławiu, ciekawe co będzie jak wylosuje kilka !happybth Można będzie odsprzedać komuś nadwyżke ?
dr.big Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 (...)Można będzie odsprzedać komuś nadwyżke ? Co Ty? Niemiec jestes ? PS. No chyba ze odsprzedasz po cenie zakupu albo ze strata... Wtedy juz pewnie nie jestes. No ale ja nie jestem "specjalista" od stawiania tez, kto Niemcem jest, a kto nie .
Lucjan73 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 (...)Można będzie odsprzedać komuś nadwyżke ? Co Ty? Niemiec jestes !happybth ? PS. No chyba ze odsprzedasz po cenie zakupu albo ze strata... Wtedy juz pewnie nie jestes. No ale ja nie jestem "specjalista" od stawiania tez, kto Niemcem jest, a kto nie !happybth . Chodzi mi raczej o info czy te bilety są imienne czy na okaziciela. Oczywiście dywagujemy czysto teoretycznie, zamówiłem w sumie 12 biletów z myślą aby choć jeden trafił w moje ręce. Nie jestem jakimś fanem piłki - poza FIFĄ 2011 ale jak pod domem mam taką impreze to trzeba to wydarzenie zobaczyć nie prędko coś takiego zawita do nas.
Pollacca Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 (...)Można będzie odsprzedać komuś nadwyżke ? Co Ty? Niemiec jestes ? PS. No chyba ze odsprzedasz po cenie zakupu albo ze strata... Wtedy juz pewnie nie jestes. No ale ja nie jestem "specjalista" od stawiania tez, kto Niemcem jest, a kto nie . ej Bigu:)))
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2011 Administrator Opublikowano 11 Marca 2011 Chodzi mi raczej o info czy te bilety są imienne czy na okaziciela. Te pytanie wypadałoby zadać Bilety !OKK Marek, wiesz coś na ten temat?
dzialkowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Właśnie otrzymałem email, że "Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ nie został wylosowany." A miało być tak pięknie i na bogato Naiwnie spytam, komuś się udało?
ptaku_1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dostalem taki sam tekscik, kiszka !NOT Ciekawe czy ktos z forum bedzie mial wiecej szczescia.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja jeszcze przy nadziei. Nie mam żadnego info, a w tej sytuacji... brak wieści to dobra wiadomość.
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No i . Wysłałem na całą rodzinę ( 5 zgłoszeń ) i nic !placz1 Trzeba bedzie sobie sprawić 1 bilecik od konia.
Marynarz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No to ja się wyłamię 2 bileciki na mecz otwarcia przyznane
magart Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No niestety u mnie tez kiszka !NOT
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na kilka osob mam przyznanych kilka sztuk, powystawiam je w ogloszeniach, niech fani pilki noznej cos z tego maja .
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na kilka osob mam przyznanych kilka sztuk, powystawiam je w ogloszeniach, niech fani pilki noznej cos z tego maja . Bigu, gdyby Ci zbywał choć jeden bilecik na którykolwiek mecz na Stadionie Narodowym... to byłbym wielce zobowiązany. !OKK
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Na kilka osob mam przyznanych kilka sztuk, powystawiam je w ogloszeniach, niech fani pilki noznej cos z tego maja . Bigu, gdyby Ci zbywał choć jeden bilecik na którykolwiek mecz na Stadionie Narodowym... to byłbym wielce zobowiązany. !OKK Ahhhh, pieknie, juz interes zaczyna sie krecic ... PS. Do kazdego biletu dokladam 10 kg cukru w preferencyjnej cenie ...
Administrator xmarcinx Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mnie się udało też. Aplikowałem o 4 mecze na Stadionie Narodowym (po 2 bilety na każdy mecz) i wylosowałem bilety na jeden z tych 4 meczów. "Ukontentowny" jestem.
dragon513 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Niestety nie zostałem wylosowany taka odpowiedz przybyła do mnie z UEFA
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 U mnie szczęście połowiczne, ja nie trafiłem, ale kumpel ma po 4 bilety na cztery mecze (Narodowy) czyli mamy 16. Rachunek, bagatela 4000 z groszami.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Maja 2011 Administrator Opublikowano 3 Maja 2011 jak nie będzie imiennych ? !tut To po co do zamówienia wymagają danych osobowych oraz numer dowodu albo paszportu ? No to się zaczęło...
Rekomendowane odpowiedzi