Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojadę trochę OT, ale do tego służy ten dział.

Czy ktoś z Was zamawiał bilety na Euro2012? Jak Wam poszło/idzie?

• Sympatycy
Opublikowano

Dramat !happybth

Próbuje od dłuższego czasu i jedyne co widze to napis:

,,w tej chwili zbyt wiele osób próbuje wejść na portal biletowy UEFA EURO 2012''

Starałem się o bilety na Euro 2008 i MŚ 2006 i nigdy mi się nie udało.Tym razem też na wiele nie licze. !happybth

Opublikowano
Dramat ;)

Próbuje od dłuższego czasu i jedyne co widze to napis:

,,w tej chwili zbyt wiele osób próbuje wejść na portal biletowy UEFA EURO 2012''

Starałem się o bilety na Euro 2008 i MŚ 2006 i nigdy mi się nie udało.Tym razem też na wiele nie licze. :(

Podpowiadam - nie wiem czemu, ale próbując się dostać na portal biletowy w wersji anglojęzycznej działa to sprawniej. Próbowałem kilka razy przez polskojęzyczną i wywalało po jakimś czasie timeout !scooter .

A w wersji eng w ciągu 2 godzin założyłem i aktywowałem konto i zamówiłem bilety !YES .

Teraz pozostało czekać.

Powodzenia !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Podpowiadam - nie wiem czemu, ale próbując się dostać na portal biletowy w wersji anglojęzycznej działa to sprawniej.

Tyle to i ja wiem !YES

Niestety-dupa blada !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Zamawiałem i owszem. Na stronie niemieckiej i angielskiej. Udało się. Mam potwierdzenia i teraz sciskam kciuki za powodzenie losowania. Ze strony polskiej próbowałem od 1 marca od 16.00 i nic. Na Niemieckiej dziś około 7 rano, a na Angielskiej 2 godziny później. Życzę wszystkim powodzenia !scooter

Opublikowano

Ja sie zarejestrowalem jeszcze w lutym, ale po bilety nie moge sie dostac ani w wersji PL ani w EN !scooter

Opublikowano

A ja poczekam, marcowa data zamówienia nie ma znaczenia (podobno).

Myślę, że po 10.03 będzie luźniej, jak się takie Charty, jak Wy wyklikają :angry:

• Sympatycy
Opublikowano
A ja poczekam, marcowa data zamówienia nie ma znaczenia (podobno).

Myślę, że po 10.03 będzie luźniej, jak się takie Charty, jak Wy wyklikają ;)

Ja również czekam na 2 połowę marca. Istotne jest zarejestrować się do końca miesiąca i wybrać odpowiednie zapotrzebowanie na mecze, grupy itd.

Czas rejestracji nie ma znaczenia na wpływ losowania.

• Sympatycy
Opublikowano

Bo dużo ludków myśli, że "maszyna losująca"/sierotka Marysia, patrzeć będzie

na kolejność zgłoszeń i przydzielać bilety tym co 3 dni klikali na początku marca ;)

Ee tam, lotto wychodzi taniej... i wygrać można więcej !tut :(

pzdr

Opublikowano

Na poczatku byl totalny problem ale wczoraj udalo mi zlozyc aplikacje...

Teraz losowanie:( . Ciekawy jestem czy wylosuje chociaz jeden z czterech warszawskich meczow:)

pozdro.pollacco

Opublikowano

Zarzuccie jakiegos linka, moze warto sie zarejestrowac, mimo, ze kopana pilka mnie kompletnie nie interesuje, to na allegro bilety beda mialy na pewno kilkukrotna przebitke ;) ...

PS. Bedzie na paliwko do skuta :( ...

Opublikowano
Zarzuccie jakiegos linka, moze warto sie zarejestrowac, mimo, ze kopana pilka mnie kompletnie nie interesuje, to na allegro bilety beda mialy na pewno kilkukrotna przebitke :( ...

PS. Bedzie na paliwko do skuta !tut ...

Mówisz i masz ;)

droga do biletów

Opublikowano
allegro bilety beda mialy na pewno kilkukrotna przebitke

To u nas nie będzie imiennych? Ostatnio na MŚ była afera i parę osób beknęło za sprzedaż biletów na rynku wtórnym.

• Sympatycy
Opublikowano
Ciekawy jestem czy wylosuje chociaz jeden z czterech warszawskich meczow:)

pozdro.pollacco

Też "pyknąłem" warszawskie mecze, bo transfer do innych miast to będzie masakra...

Szczerze, to najbardziej chciałbym mecz otwarcia.

Resztę wolę oglądnąć w domu z kumplami, przy browarze ;)

Aha, rejestracja i zamówienie zajęło mi 0,5 godziny. Oczywiście na stronie euro2011-en...

pzdr

Opublikowano

To u nas nie będzie imiennych? Ostatnio na MŚ była afera i parę osób beknęło za sprzedaż biletów na rynku wtórnym.

A nie wiem, moze beda !tut ...

• Administrator
Opublikowano

Nie będzie imiennych... !YES

Przecież trzeba z czegoś żyć! !tut

• Sympatycy
Opublikowano
Nie będzie imiennych... ;)

Przecież trzeba z czegoś żyć! !YES

jak nie będzie imiennych ? !tut

To po co do zamówienia wymagają danych osobowych

oraz numer dowodu albo paszportu ?

pzdr

• Administrator
Opublikowano

Szorstki... myślałem, że wyczujesz mój !tut

• Administrator
Opublikowano

Ja oczywiscie jako najwiekszy fan ;) pilki noznej tez zarejstrowalem sie na stronie po bileciki !tut oczywiscie mecz otwarcia i pol final czyli to co najlatwiej bedzie sprzedac !YES

Opublikowano

w tv informacja była, że bilecik jak na babcie to +3 osoby, ale babcia musi być i to ta co jest zarejestrowana po bilecik.

różne zapisy dotyczące "koników" !tut etc. np.:

5.6 Na żądanie, Wnioskodawcy dostarczą UEFA wszelkie dane, w tym nazwisko i adres swoich Gości. Jeżeli Wnioskodawca odmówi dostarczenia takich danych w terminie określonym przez UEFA, UEFA zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania odpowiednich Biletów lub, w razie konieczności, odmówi Wnioskodawcy lub jego Gościom wstępu na teren Obiektu bez prawa uzyskania zwrotu poniesionych kosztów. Odpowiedni(e) Bilet(y) zostaną anulowane. Wnioskodawcy są całkowicie i bezwarunkowo odpowiedzialni za zapewnienie, by ich Goście byli świadomi niniejszych Warunków, akceptowali je i stosowali się do nich. Wnioskodawcy są w szczególności zobowiązani do dostarczenia swoim Gościom egzemplarza niniejszych Warunków.

8. Przenoszenie Biletów

8.1 Wnioskodawcy, którzy zakupili więcej niż jeden (1) Bilet, są upoważnieni do zachowania jednego (1) Biletu do własnego użytku i mogą przenieść pozostały/e Bilet(y) na Gości(a) do jego/ich własnego użytku, pod warunkiem jednak, że takie przeniesienie nie zostanie sfinalizowane za cenę przekraczającą wartość nominalną takiego/takich Biletu/Biletów powiększoną o zafakturowaną/e proporcjonalną/e opłatę/y administracyjną/e lub opłaty manipulacyjne, zgodnie z niniejszymi Warunkami.

8.2 Odsprzedaż Biletów jest surowo zabroniona, z wyłączeniem odsprzedaży za pośrednictwem jedynej oficjalnej Platformy Odsprzedaży Biletów na stronie internetowej UEFA (http://www.uefa.com). Posiadacze Biletów nie mogą sprzedawać, wystawiać na sprzedaż, odsprzedawać ani w inny sposób przenosić swojego/swoich Biletu/Biletów w innej formie niż za pośrednictwem oficjalnej Platformy Odsprzedaży Biletów bez uprzedniej pisemnej zgody UEFA.

8.3 Każdy Posiadacz Biletu ma świadomość i akceptuje, że UEFA poinformuje stosowne władze o każdej osobie, która będzie sprzedawać lub w inny sposób zbywać Bilet(y) bez wyraźnego upoważnienia ze strony UEFA.

8.4 Bilety nie mogą być wykorzystywane do celów komercyjnych, takich jak między innymi promocja, reklama, wykorzystywane jako nagroda w konkursie lub w zakładach pieniężnych lub w ramach pakietu (np. oferującego przelot, hotel i Bilety) bez uprzedniej pisemnej zgody UEFA

Opublikowano

no i mi sie udalo !tut

• Klubowicze
Opublikowano
w tv informacja była, że bilecik jak na babcie to +3 osoby, ale babcia musi być i to ta co jest zarejestrowana po bilecik.

Myślę, że nie bedzie trzeba "ciągać" babci na mecz. Na Euro 2008 w Klagenfurcie (mecz Polska-Chorwacja) miałem bilet bez obecności "kupującego" i wszedłem bez problemów. Panowie sprawdzali tylko autentyczność i czy nie wnosimy nieautoryzowanych gadżetów reklamowych (np. flag z Tyskiego z napisem Polska ).Bilety nie są/były imienne. Niestety teraz będzie handelek ;)

Opublikowano

No to się obawiam, że już na etapie losowania (tzw losowania) decyzje pozapadały.

Opublikowano
Zarzuccie jakiegos linka, moze warto sie zarejestrowac, mimo, ze kopana pilka mnie kompletnie nie interesuje, to na allegro bilety beda mialy na pewno kilkukrotna przebitke ;) ...

PS. Bedzie na paliwko do skuta :) ...

niemiec to niemiec jednak:)

Opublikowano

no i mi się w końcu udało zarejestrować ;)

teraz tylko czekać na szczęśliwe losowanie :D