Bobas Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dokładniej skuter raczej do miasta względnie większa traska ale tylko okazjonalnie . Co do pozycji kierownika to raczej krzesełkowa niż pozycja z wyprostowanymi nogami , czyli bardziej zbliżona do pozycji z mojego driftera . Zdaje sobie sprawę że najlepiej byłoby się po prostu przymierzyć do wybranych sprzętów ale na razie nie mam takiej możliwości . Może trochę mam za dużo wymagań ale mój kręgosłup jest bardziej kapryśny niz ja . !OKK Wpadnij na święcenie motocykli do Bydgoszczy. Będzie nas kilku to przymierzysz sie do naszych maszyn. Odnośnik do komentarza
Gość tomek bydgoszcz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wpadnij na święcenie motocykli do Bydgoszczy. Będzie nas kilku to przymierzysz sie do naszych maszyn. Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A wszystkie znaki na niebie mówią ,że większośc z nas tam zobaczysz !scooter !YES Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Michu, kiedy jest święcenie ???? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 chyba jak zwykle 1 maja !tut Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 O święceniu 1 maja na razie nic nie słychać Znalazłam coś takiego KLUB MOTORIS BARCIN ZAPRASZA MOTOCYKLISTÓW NA „I ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO” oraz „ZAWODY FREESTYLE O PUCHAR BURMISTRZA BARCINA” 7 MAJA 2011r godz: 14:00-22:00 Organizatorzy przewidują szereg atrakcji: • Parada motocykli • Koncerty – rock’n roll „ZDROWA WODA” i gwiazda wieczoru • Zawody FREESTYLE – reprezentanci Polski Bliższych informacji udziela: Radzik – 501-576-346 Jarek – 605-455-908 zapraszamy... Niebawem bedzie oficjalny plakat imprezy ale już teraz przedkładamy krótki zwiastum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi