Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2011 Rozpoczynamy marcowy konkurs na skuterowe "ciacho". JUPI !!! znów mogę rozpocząć ten temat !happybth Bardzo dziękuję Wszystkim głosującym, za wybranie mojego ślicznego maleństwa na skuter miesiąca lutego. Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w tej zabawie. Sezon się powoli zaczyna więc mam nadzieję, że powyciągacie swoje sprzęty i liczniej niż w miesiącach zimowych weźmiecie udział w konkursie ... bo jak nie to znów wstawię fotkę mojego ślicznego skutera 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2011 Nie chciałem, "słowo honoru" nie chciałem, ale jestem tak mocno związany z tym konkursem, że nie mogłem się oprzeć wstawieniu następnych fotek Wybaczcie
SimonWarka Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Jako, że jeszcze nowy sezon nie przyszedł, posiłkuje się archiwum! Sprzęt nie mój, ale moje foty. Zgodnie z regulaminem. OPCJA nr 1: Jeśli by było mało fot w tym miesiącu, dorzucam drugie:
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, tak trochę jeszcze nieśmiało, ale chciałbym zaprezentować swojego Burego - jako kandydata marca 2011
Jurek_mwo Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Postanowilem sie przelamac i wrzucic swoja Helene !OKK
Pollacco Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 panowie moderatorzy, wielkie dzieki za pomoc:)
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2011 Żeby nie było za żółto !happybth to dołoże troche czerni
Gość Kristof Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Moja Suzi:) http://2.bp.blogspot.com/-BUECB8lbbLQ/TXFn...iiiiiiiii32.jpg Dopuszczalna max. szerokość zdjęcia na forum to 800 pikseli. Administracja
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Marca 2011 Administrator Opublikowano 4 Marca 2011 Żeby nie było, że nie interesują mnie konkursy Wrzucam 3 fotki, które są mojego autorstwa. Wersje nieskalane retuszem czy obróbką programową ... ot jak wyszły z aparatu tak są Ps. Ważne, żeby było z czego wybierać do Kalendarza Burgmanii 2012 !YES Wrzucać, wrzucać... !tut
Miro71 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 prosze o krotka informacje jak mozna zamiescic fotki w tym poscie
Gość Osioł Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 To i ja dam za zgoda Kici !happybth EDIT: Jeszcze jedno:)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2011 No to i moje fotki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 pytanie mam: czy w związku z tym, że w tym miesiącu dość dużo propozycji zdjęć do sondy wstawić wszystkie czy wskażecie ze swoich propozycji jedna i tą w sondzie poddamy głosowaniu ?
Barti Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 pytanie mam: czy w związku z tym, że w tym miesiącu dość dużo propozycji zdjęć do sondy wstawić wszystkie czy wskażecie ze swoich propozycji jedna i tą w sondzie poddamy głosowaniu ? Wszystkie wstaw. Będzie w czym wybierac !tut
Mareczek Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Moje fotki i tak nie mają szans z profesjonalistami ale co tam wstawię. !OK Piękne słoneczko i wiosna za chwileczkę
Noguru Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 To i ja wrzucę jedno skromne zdjęcie !scooter https://lh5.googleusercontent.com/_bzhbr7Ik...12/IMG_3135.JPG Dopuszczalna max. szerokość zdjęcia na forum to 800 pikseli. Administracja
Sympatycy Zenek Opublikowano 15 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2011 Jesli mowa o debiutach to sie dolacze
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2011 o mamo!! ale szaleństwo - 32 fotki , no to "dziergam" sondę EDIT: w sondzie możliwe jest max 25 odpowiedzi, proszę jednak powybierać po jednej fotce z zaproponowanych !!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi