Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Znaczek jest OK, jedynie mam propozycję aby tło znaczka było takie samo jak kolor koszulek, wtedy znaczki będą pamiątką kojarzoną z charakterystycznie, jednakowo (kolorowo) ubraną grupą - z Polski. Pozwoliłem sobie zabrać głos w sprawie, mimo że nie jestem na liście zlotowej. Mam nadzieję, że zmieni się to z chwilą zakupienia pojazdu.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Znaczki naprawdę fajne.Grzesiu masz łeb !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jest jeszcze pomysł... Proporczyk Burgmania & HGF !piwko Pomoc w wykonaniu (haft hand made ) zaoferowała Sylwia Siemikowa... resztę mam opracowaną !OK Chodzi o mniej więcej coś takiego (tutaj proporczyk, który dostaliśmy od naszych przyjaciół z Büdingen)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Odnośnie znaczka, jestem za wyprodukowaniem - ilość uczestników x 5 szt. Proponuję coś takiego. Osobiście bardziej mi się podoba nr 2 Jestem za wersją znaczka nr 2. Fajny pomysł!
Mamuśka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jestem za wersją znaczka nr 1. Wersja 2 na pierwszy rzut oka wygląda jakby się dwie flagi gryzły - może to zostać odebrane niewłaściwie. Dopiero po chwili wpadłam na pomysł że miało to sygnalizować dwie dłonie w uścisku, więc jeśli dobrze to zrozumiałam to te "kciuki" są zbyt kanciaste. Jestem za wersją znaczka nr 2. Fajny pomysł!
Mareczek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wracam do projektu znaczka,!pomidor osobiście mnie bardziej podoba się pierwszy z lewej strony. !pomidor Może jestem już „Wapno” !wchair ale w HGF średnia wieku jest spora !wchair i zapewne im również bardziej spodobał by się układ tradycyjny Flag.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Marek, prawdopodobnie zrobimy mix 50 na 50 %. Nie będzie problemu z wyborem. Przyszedł mi jeszcze jeden pomysł do głowy, ale nie potrafię tego przedstawić graficznie. Mianowicie, napis HGF podzielony poziomo na 3 części w kolorach flagi niemieckiej i BURGMANIA podzielona poziomo na 2 części bialo -czerwona. Jak ktoś potrafi zrobić "szybki" projekt, to może pomyślimy o 3-ciej wersji znaczka.
Rekomendowane odpowiedzi