Klubowicze Trebor Opublikowano 5 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2011 Dzięki Bartosz za fotki. !happybth Pozdrawiam Trebor.
marcin62 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ja byłem koło 12tej i powiem, że dziewczyny albo się bardziej podmalowały od tych na fotach, albo też było ich więcej i inne. Ale miło było !happybth . Kupiłem dwu częściowy kombinezon wodo i wiatro odprony, zerknijcie na stoisko nr 25 w hali z "gratami". Pisałem o nim w innym poście. Kombinezon koszt 80zł jakość 5+, można kupić dół lub górę za 40zł. Jak ktoś szuka niech zerknie, powinien przypasować.
Gość radiolog Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Wystawa jak wystawa, trochę mniej sprzętów i ciuchów niż rok temu. Natomiast 1 miejsce wsród prezentacji produktów idzie do firmy triumph - za całokształt. Kto był - wie o co chodzi Chcialem poniżej być za plecaczka, ale hostessa była drętwa i powiedziala, ze może tylko stać tu też klasycznie : a tu się zamarzyłem
Gość miki Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Natomiast 1 miejsce wsród prezentacji produktów idzie do firmy triumph - za człokształt. A to człokształt Radiologa !happybth Pomarzyc kazdy moze, a teraz wracamy na ziemie i lecimy dalej !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2011 a tu się zamarzyłem !happybth Marzysz o psie - w schroniskach wiele sympatycznych czeka na nowego Pana !happybth !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2011 Natomiast 1 miejsce wsród prezentacji produktów idzie do firmy triumph - za człokształt. A to człokształt Radiologa !happybth Ten pokaz Triumpha pokazywali w telewizorni dzisiaj. Jak dla mnie, to rządzi Ducati !happybth Chociaż trzeba przyznać, że ten czerwony Speed bardzo ładnie się prezentuje !happybth pzdr
Goły Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Pytanko do Kolegów . Czy ktoś z Was odwiedził wystawę ? Jakie Maxi i jakie firmy wystawiały ? Ciekawostki? Wrażenia ? Mam nadzieje że ktoś odwiedził wystawę i się podzieli bo oprócz paru zdjęć w necie nic ciekawego nie znalazłem . Używaj funkcji "szukaj"! Temat przenoszę. Administracja
rambo wwa Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z maxi to bylo chyba tylko suzuki i honda, reszta jakies marne male chinczyki. W moim odczuciu wystawa bidna
Gość Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Bida, stracilem 50 zlotych, moglem pojsc z kobita na dobra kawe.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2011 Temat jest w regionalnych - nie śmiecić
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2011 Byłem w sobotę około 13-stej. Tłok, ścisk, tabuny zwiedzających. Byłem z dwójką synów, więc więcej uwagi musiałem poświęcić, żeby mi się dzieci nie zgubiły, niż na oglądanie moto. Aż trudno było się przepchać w alejkach. Z maxi były tylko japończyki (Suzuki, Yamaha, Honda). Wszystko znane modele (przynajmniej ja nie zauważyłem nic nowego, może ktoś miał możliwość dokładniej się przyjrzeć). Zabrakło Kymco i Piaggio, które chciałem pooglądać. Motocykli było ładnych sporo (tudzież innych sprzętów motocyklo-podobnych), jeśli ktoś był w czasie mniejszego tłoku, to było co oglądać. Ale zachwycony nie jestem. Chciałem synom pokazać WIELKĄ WYSTAWĘ MOTOCYKLI, a zobaczyli jedynie tłok jak w supermarkecie przed Świętami. Mój pierwszy syn Mój drugi syn A to na szczęście nie moja córka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2011 Administrator Opublikowano 6 Marca 2011 Wpadłem z Michalu na szybki rekonesans targów dziś po powrocie do Wawy. Pierwsze na co zwróciłem uwagę: jakieś 20% powierzchni targów była wolna. W latach poprzednich każdy kawałeczek był zajęty przez wystawców. Dużo ludzi (odwiedzających), mało nowości. W zasadzie jedyne świeżynki pokazała Honda. Nowość to Honda SW T-600. Pokazany został także PCX 125 no i SH 300. U Yamahy nic nowego. Suzuki to samo. Może mi umknął ale nie widziałem nawet Burgmana 200 !happybth Kymco, Piaggio group, Peugeot- brak. Nie, nie... napewno te firmy nie zapomniały o targach a ich brak udziału jest łatwo wytłumaczalny. Tak samo jak i nieobecność wielu innych firm, które w latach poprzednich były na tej imprezie obecne. W rozmowach z wystawcami (znajomymi) odniosłem wrażenie... wyczekiwania i ostrożności. Z tematów nieskuterowych- ciekawa nowość GTL 1600.
bartosz108 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Nie wiem jak jest z Piaggio i Peugeotem ale Kymco nie jest reprezentowane przez firmę Kymco tylko przez importera któremu ostatnia zapaść nie pomogła w biznesie. Poza wymienionymi wyżej nie było jeszcze KTMa którego stoisko pojechało na inne targi. Mam nadzieję, że za rok będzie więcej wystawców i firmy zaprezentują jakieś nowości. Człowiek z BMW coś napomkną o tym, że w przyszłym roku może pojawić się jakiś skuter. !happybth Jak dla mnie to impreza była udana o tyle, że mogłem po przymierzać sporo ciuchów. I co nieco kupiłem. !happybth
malina666 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Miło było Cie poznąć Bartosz na żywo. Dzięki za zdjęcia bo teraz mogę znajomym pokazać jak wygladaja tego typu targi. Dzięki
bartosz108 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Miło było Cie poznąć Bartosz na żywo. Dzięki za zdjęcia bo teraz mogę znajomym pokazać jak wygladaja tego typu targi. Dzięki Cała przyjemność po mojej stronie Dodaję link raz jeszcze. DUŚ Foty zostały podmienione i są pełne trzy dni imprezy. marcin62 wielkie dzięki za namiar na kurtkę przeciwdeszczową, jest naprawdę OK a kosztowała tyle co skarpetki !scooter
SimonWarka Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Podrzucam swoją mini relacje z fotkami z targów: III Wystawa na MARSA Tutaj polecam fotki mojego kolegi, który śmigał z lepszym sprzętem ode mnie: Galeria by Tamull A to najciekawsze fotki
Rekomendowane odpowiedzi