Skocz do zawartości
Forum Burgmania

W jakim terminie chciał byś przyjechać na Bieszczadzkie Spotkanie  

86 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IX

jak kiedyś...

ja-rek

Opublikowano

Marku - nawet nie wiesz jak się cieszę!

Na tą chwilę wiem że nie pasuje mi majowy weekend.

Reszta terminów nie powinna raczej z niczym kolidować.

Pozdrawiam

Mamuśka

Gość senior60
Opublikowano

Z wielką chęcią ja też pisał bym sie na taką wyprawę bez wzgledu na termin, tym bardziej że nie znam z "grona" nikogo. Nim jednak podejmę taką decyzję i zostanie przez Was zaakceptowana, to wpierw muszę godniejsze "jeździdło" sobie sprawić w zgodzie z moimi bardzo skromnymi "mocami przerobowymi". Posiadanym obecnie skuterkiem nie zdążył bym dojechać na miejsce przed zakończeniem spotkania. Gorąco pozdrawiam.

Opublikowano
Proszę napiszcie swoje sugestie co do terminu Spotkania. Może uda się ustalić dogodny termin. Oczywiście wyniki sondy nie są wiążące.

Pilot, czy mógłbyś napisać coś bliżej o tym planowanym spotkaniu w Bieszczadach (gdzie, jak długo, jakie zakwaterowanie).

Dzięki :D

• Klubowicze
Opublikowano

Witam Marku

Najchętniej wrzesień i I polowa

Pozdrawiam

Opublikowano

Chwilowo tylko we wrześniu mam jeszcze luźne terminy.

A w Bieszczadach na !happybth jeszcze nie byłem.

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to termin jest mi obojętny, postaram się być na 100% ponieważ tam mieszkam. !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

wrzesień jade

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie wrzesień to dobry termin. I z chęcią się ponownie z wami spotkam w Bieszczadach. !happybth

Opublikowano

Marzy mi się eskapada na około Soliny, pewnie do września już coś nabędę, więc też chętnie pojadę.

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli wypali wrzesien to na weekend wpadne sie spotkac i troszke posmigac po bieszczadach. Z urlopu sie niestety wypstrykam w sierpniu (podróż poślubna :D - skuterem :lol: ).

• Sympatycy
Opublikowano

Wrzesień :o

Fajnie Pilot, że jest szansa na Bieszczady'2011

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Zaglosowalam na sierpień, bo wtedy jest największa szansa, że nie będzie padać. !OK Ale kiedy by nie bylo to jesteśmy chętni calą rodziną. Oby tym razem w końcu się udalo!

Opublikowano

Wrzesień to dobry miesiąc na odwiedziny w Bieszczadach !piwko

• Administrator
Opublikowano

Wrzesien bo tak !piwko

Opublikowano

Dziękuję wszystkim którzy zabrali głos w sondzie.

Patrząc na wyniki główne spotkanie Bieszczadzkie odbędzie się we wrześniu.

Zostało więc ustalenie dokładnej daty spotkania co chciałbym też ustalić poprzez kolejną sondę.

Dla zainteresowanych przyjazdem w maju też mam miłą wiadomość że w długi weekend osoby które chcą spotkać się w Bieszczadach będą miały tą możliwość gdyż jest parę osób z małopolski który tam się chcą spotkać. Więcej informacji w oddzielnym poście.

• Sympatycy
Opublikowano

Pilocie, nawet nie wiesz jaką frajdę mi sprawiłeś tymi Bieszczadami !OKK

Opublikowano
Pilocie, nawet nie wiesz jaką frajdę mi sprawiłeś tymi Bieszczadami !OKK

Czy będzie to frajda to jeszcze się okaże ale postaram się aby tak było. No i jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa czyli postu który by takie spotkanie ogłaszał ale wszystko przed nami. !OKK

Opublikowano

wybrałem Wrzesień (bo w tym terminie idę 2gi raz na urkop zwyczajowo)

• Klubowicze
Opublikowano

Wrzesień narazie by odpowiadał ale zobaczymy czy finansowo wyrobie. kwiecien ciasny, maj w sumie też lipiec to wczasy z katamaranem. Zobaczymy co z tego wyniknie