Gość dragilla Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Hej, W Niedzielę wybieram się na drugie już oględziny skuterka Yamaha X-city 250 do Zielonki pod Warszawą. Wstępna godzina 15:00. Skuterek zrobił na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie, ale chciałbym żeby obejrzał go ktoś kto trochę bardziej niż ja zna się na rzeczy. Właściciel zgodził się nawet na drobne rozkręcenie skutera na miejscu żeby zajrzeć sobie pod plastiki. Zwracam się więc do Was, skuterowa braci , z prośbą o pomoc w obejrzeniu skuterka. Najchętniej ktoś kto ma x-city, albo x-max (bo to ten sam silnik). Wstępnie swoją pomoc zaoferował mi Kmodzele, ale z tego co mi sam mówił nie zna się na mechanice, więc chętnie zgarnę dodatkowo kogoś oblatanego w tym temacie. Skuterek jest z rocznika 2007. Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki!
romulus Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jeśli skuter jest z tego roku,to co tam oglądać. Musiał by właściciel wyjątkowo o niego nie dbać.pozdrawiam
Gość dragilla Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 A byłem pewien, że mamy 2011, a nie 2007 !OKK
Gość Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 romulus, trzeba zbadać każdą używkę, nawet miesięczną. Rozbić skuter można pierwszego dnia po wyjeździe z salonu i w trzy tygodnie poskładać. Chciałbyś kupić taki skuter?
Rekomendowane odpowiedzi