Jurek_mwo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 No ładnie..... Ta pni myślę,ze bardziej była wystraszona:) dobrze ze zawału nie miała
Gość Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 A wiecie jakie tam są odszkodowania z cywilki? Jak człowiek odpowie I'm OK, to tak jakby Ci 25 000 dolców z polisy oszczędził.
Pollacco Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Mnie kiedys w Chicago pies zaatakowal w nocy, uczepil sie nogawki, podarl ja, wyskoczyl zza wegla wlasciel, przywolal psa, i spytal sie are you ok??? ja oczywiscie - okey, okey, zaraz przybieglo hotelowe security (bo to bylo w hotelu mariott co mial forme bungalowow i alejki pomiedzy nimi) i sie pyta czy bede go skarzyl, ja mowie - jakie skarzyl, jestem okey, a oni ze dziwne, bo wszyscy w stanach to po takich wypadkach maja bojazn przed psami do konca zycia i w smiech:):) pozdr.pollacco
Gość Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Widzisz Pollacco, straciłeś co najmniej 5000 zielonych, a może i dożywotnią emeryturkę.
Rekomendowane odpowiedzi