Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 Chyba miał betonowy łeb - jak mu sie nic nie stało. Kasku toże niet. !OK
czaro69 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ruscy potrafią !OK Śmieszne, ale tragiczne zarazem, mam nadzieję, że nikt nie będzie miał takiej "fantazji"
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 Dawno temu, jak jeszcze byłem młody i trochę głupszy, przewiozłem gościa na Jawie, chciał bez kasku no i przy ruszaniu prawie spadł, ale przytrzymał się tablicy rejestracyjnej !w00t (troszku ją wygiął ) - nie wiem jakim cudem , ale nic mu się nie stało.
Gość Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja pamiętam, jak przy ruszaniu na ETZ 250, kącikami oczu zobaczyłem nagi laski, którą miałem jako plecak. Dałem natychmiast po heblach i poczułem na plecach, że wróciła na miejsce.
Bobas Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja pamiętam, jak przy ruszaniu na ETZ 250, kącikami oczu zobaczyłem nagi laski, którą miałem jako plecak. Dałem natychmiast po heblach i poczułem na plecach, że wróciła na miejsce. !w00t Fakt, Etka miała niezłego kopa z miejsca Laska miała spodnie, czy spódniczkę ?
eMKa Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Laska miała spodnie, czy spódniczkę ? No przecież napisane: "nagi" !w00t
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 Flyman, ale miałeś fajne widoki !w00t
Jurek_mwo Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 !w00t To się przejechali. No ale na miejscu kierownika nie chciałbym być .
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2011 Zazdroszczę ale tylko Flymanowi !w00t
Rekomendowane odpowiedzi