Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Corleone7 przyspieszenie masz super ale weż pod uwagę fakt, że i TY ważysz tyle co rolki Dr Pulley-a
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. Corleone, pomiary masz imponujące . I nie przejmuj się "pewexem" , nieważne ile się waży, ważne jak szybko da się odjechać. Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ... Już zrzucam wagę
Corleone Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. Corleone, pomiary masz imponujące . I nie przejmuj się "pewexem" , nieważne ile się waży, ważne jak szybko da się odjechać. Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ... Już zrzucam wagę W takim razie masz jeszcze cztery dni na odchudzenie;). Ja już nie mam z czego !w00t . W czwartek na pewno będę, to zrobimy jakąś ćwiartkę. Oczywiście mili Corleone7 przyspieszenie masz super ale weż pod uwagę fakt, że i TY ważysz tyle co rolki Dr Pulley-a Baltona jak pozbędziesz się swojego zarościku, to również będziesz miał lepsze przyspieszenie
monk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 O, to ja chętnie zobaczę, co mi dało to co doszło !wchair !wchair
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. (...) Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ... Już zrzucam wagę Gratulacje dla wszystkich posiadaczy nowych "wymiataczy" @szorstki, a co to ja jestem jakiś "testownik sprintownik" ?? Zajefajne jest to "multicytowanie" ... !OKK !w00t Juz się nie mogę doczekać czwartku i startów na 1/4 !OKK pzdr
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Juz się nie mogę doczekać czwartku i startów na 1/4 !OKK pzdr Może jakiś filmik nakręcicie dla potomnych - będzie na pewno ciekawie !OK
Rekomendowane odpowiedzi