Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile sekund do 100km/h?

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Corleone7 przyspieszenie masz super ale weż pod uwagę fakt, że i TY ważysz tyle co rolki Dr Pulley-a :)

• Sympatycy
Opublikowano

Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. :)

Corleone, pomiary masz imponujące thumbup1.gif . I nie przejmuj się "pewexem" tomato.gif , nieważne ile się waży, ważne jak szybko da się odjechać.

Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ...:) Już zrzucam wagę :)

Opublikowano

Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. :blink:

Corleone, pomiary masz imponujące thumbup1.gif . I nie przejmuj się "pewexem" tomato.gif , nieważne ile się waży, ważne jak szybko da się odjechać.

Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ...:D Już zrzucam wagę :)

W takim razie masz jeszcze cztery dni na odchudzenie;). Ja już nie mam z czego !w00t . W czwartek na pewno będę, to zrobimy jakąś ćwiartkę. Oczywiście mili :)

Corleone7 przyspieszenie masz super ale weż pod uwagę fakt, że i TY ważysz tyle co rolki Dr Pulley-a :P

Baltona jak pozbędziesz się swojego zarościku, to również będziesz miał lepsze przyspieszenie ;)

Opublikowano

O, to ja chętnie zobaczę, co mi dało to co doszło :)

!wchair !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Coś właśnie słyszałem, że jakiś nowy wymiatacz pojawił się na spotach. :)

(...)

Mam nadzieję, że wpadniesz w czwartek na spot . Może się wykroi jakaś mila, albo 1/4 ...:) Już zrzucam wagę :)

Gratulacje dla wszystkich posiadaczy nowych "wymiataczy"

@szorstki, a co to ja jestem jakiś "testownik sprintownik" ?? :)

Zajefajne jest to "multicytowanie" ... !OKK !w00t

Juz się nie mogę doczekać czwartku i startów na 1/4 !OKK

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Juz się nie mogę doczekać czwartku i startów na 1/4 !OKK

pzdr

Może jakiś filmik nakręcicie dla potomnych - będzie na pewno ciekawie !OK bieganie20_(www.e-gify.pl).gifbieganie11_(www.e-gify.pl).gifbieganie8_(www.e-gify.pl).gif