Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zlot - Wisła, Ustroń - lipiec 2011 - propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego:

nie masz skutera...

planujesz imprezkę...

jesteś od 2 tygodni.....

straszą Ciebie Orzechem....

nie pozostaje Tobie nic innego jak tylko zaprosić nas do Ustronia!

Przekonamy się jak "świeżak" wkupuje się w brać skuterową.

Głowa do góry i do roboty.... burgmaniacy wymagający są..

Powodzenia.

Krystalizuje mi sie plan, w musze jeszcze troche podzwonic !yeah

Mam jedynie problem, gdzie mozna by przeprowadzic jednoczesnie zawody dla rodzin w formie zabaw i zawody dla kierownikow na skuterach.

Oj wymagający, wymagający... I pamiętaj - cheers.gif zabraknąć nie może - policz po kegu/koło smile.gif

Jak sie uda wiecej osob zebrac, to bedzie catering i na na pewno z :D

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mikemat

15

• MariuszBurgi

4

• Wrzonio

4

• kaktus83

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie zawody ? Wiem ze przez lato roznego rodzaju imprezy robi sie w Ustroniu na rynku.

• Klubowicze
Opublikowano
Jak sie uda wiecej osob zebrac, to bedzie catering i na na pewno z  :angry:

Więcej to znaczy ile?

A jeśli się nie zbierze to będzie bez kateringu i bez :D ? :D

A tak poważnie podaj jakieś konkrety a nie tylko jakieś domysły, życzenia i kombinacje. Wątek ma już 4 strony i ani jednej informacji co gdzie kiedy i za ile. Bez konkretów trudno sie zapisywać na jakąś listę.

I może zapisz się na Burgmanię.

Opublikowano

Mam juz wstepnie wytypowane hotele, standard 2 do 3*,

- dosc tanie, cena za spanko w okolicach 60-90 zł / osoba / doba, dzieci w wiekszosci maja znizki

- spore parkingi,

- w jednym nawet maja dosc duzy basen,

- boiska do kosza/tenisa

- wszystkie maja grilowiska,

- place zabaw (ew. dla dzieci)

Sa polozone w granicach 1-2 km od centrum Ustronia, fajne widoki.

Ale musze jeszcze je sprawdzic, pomysl sie zrodzil w sobote, daj troche czasu na obadanie mozliwosci :angry:

Opublikowano

- dosc tanie, cena za spanko w okolicach 60-90 zł / osoba / doba, dzieci w wiekszosci maja znizki

- spore parkingi,

- boiska do kosza/tenisa

Ale musze jeszcze je sprawdzic, pomysl sie zrodzil w sobote, daj troche czasu na obadanie mozliwosci ;)

Podaj o jakie hotele czy pensjonaty ci chodzi a znajde tansze i lepsze B)

Opublikowano

- spore parkingi,

- boiska do kosza/tenisa

Ale musze jeszcze je sprawdzic, pomysl sie zrodzil w sobote, daj troche czasu na obadanie mozliwosci ;)

Podaj o jakie hotele czy pensjonaty ci chodzi a znajde tansze i lepsze :P

Hotel Jawor: http://www.jawor.ustron.pl/

Hotel Beskid: http://www.wdw-beskid.pl/onas.php

Kryteria jakie musza spelniac obiekty wyzej, dodatkowo liczy sie takze ilosc pokoi, ktora powinna byc na tyle duza, zeby nawet wieksza grupa sie zmiescila w 1 miejscu.

Jesli okaze sie, ze ilosc chetnych jest wieksza, to jeden z duzych hoteli mozna potraktowac jakos centrum zlotu, reszta jako po prostu sypialnie.

---------------------------------

Mam prosbe o rade, robimy z kolega kaktus83 rekonesans.

Napiszcie jaka jest maksymalna kwota za 1 nocleg do zaakceptowania.

Pojawila sie mozliwosc zrobienia imprezy w lepszych hotelach po rabatach, ale musimy miec jakies widelki do ustalenia cen.

Dzieki.

Opublikowano

podbijam do gory, bo po edycji wyglada jakby nic od 03.02 nie zostalo dodane...

• Sympatycy
Opublikowano

Napiszcie jaka jest maksymalna kwota za 1 nocleg do zaakceptowania.

Pojawila sie mozliwosc zrobienia imprezy w lepszych hotelach po rabatach, ale musimy miec jakies widelki do ustalenia cen.

@mikemat, żartujesz czy to pytanie jest na poważnie ?? :lol:

To Ty musisz napisać jakie będą koszty imprezy, atrakcje i takie tam, a akceptacja pojawi się w ilości wpisów chętnych na tę imprezę. B)

• Sympatycy
Opublikowano

Nie ma co podbijać. Nie ma uniwersalnej kwoty za nocleg. Jedni zapłacą 50, inni 100.

Dajcie znać kiedy, gdzie i ile trzeba zapłacić.

Pierwsza sprawa, nic o Was nie wiemy, nigdy się nie widzieliśmy więc ciężko nam zaufać. Moim zdniem - musicie być na Burgmanii, przedstawić się, pokazać a potem zobaczymy co ze zlotem.

Opublikowano

Zaufanie - jesli ktos bedzie chcial placic, to bezposrednio w hotelu, jesli beda koszty dodatkowych imprez to kazdy moze na miejscu, jezeli bedzie mial jakies obawy...

Na burgmanie nie dam rady przyjechac, bo mam juz niestety w planach wyjazd sluzbowy na medyczna impreze w tym czasie.

Chetnie spotkam sie z chlopakami ze Slaska i okolic w czasie mini zlocikow na kilka osob o ktorych slyszalem.

Jesli ktos ma ochote zobaczyc jak pracujemy, to moze wpasc do Golebiewskiego do Wisly i zobaczyc jak to sie kreci na imprezie, ktora mamy pod koniec marca dla juz ponad 1350 ludzi, poza Golebiem mamy juz obsadzone wszystkie okoliczne hotele...

Pytam o ceny, bo jak rozumiem, tutaj kazdy placi za siebie i raczej nie bedzie zbyt wielu osob, ktore bede mialy ochote zaplacic np. 490 zl za dobe w Golebiu za pokoj 2 osobowy, czy Belweder za okolo 350 zl / doba, juz predzej hotel typu JurGast, ktory ma bardzo fajny standard i 2 os pokoj wyceniaja na okolo 160 zł...

Wszystkie hotele spelniaja zalozenia: ladny, duzy, parking..., ale widelki cenowe strasznie duze.

Moze ktos wierzyc lub nie, ale mam ambicje zorganizowac Zlot dla czystej satysfakcji i w taki sposob, zeby uczestnicy byli zadowoleni i mieli pozytywne wspomnienia z poludnia Polski.

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie osobiscie liczy sie bardziej cena niz standard. W pokoju na spotkaniu/zlocie w zupelnosci wystarczy mi łóżko. Wc i prysznic mile widziane w bliskiej odleglosci.

Z regułu w pokoju spedza sie mało czasu.

:lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Grześ ale historycznie :lol:

Popatrz na tegoroczną Burgmanię - koszt a liczba osób chętnych na liście - to da Ci do myślenia...

Opublikowano

Tak sobie to wszystko czytam i widze, ze chyba sie lekko rozmijamy :lol: ...

Nie mowmy tu o zlocie, bo ja pod tym pojeciem rozumiem cos calkiem innego -> patrz zloty Burgmanii, Bieszczady, Lebork, Stegne czy inne...

Wydaje mi sie, ze w tym przypadku mowic mozemy o spotkaniu, ale nazywac cos takiego zlotem, wydaje mi sie lekko na wyrost.

Byc moze sie myle, ale mam takie nieodparte wrazenie...

Zlot to dla mnie "pakiet", chodzic i placic wszedzie oddzielnie, "zapisywac" sie na cos, gdzie nie ma zadnego programu ani wlasciwie zadnego konkretu... hmmm, raczej nie....

• Klubowicze
Opublikowano
Jesli ktos ma ochote zobaczyc jak pracujemy, to moze wpasc do Golebiewskiego do Wisly i zobaczyc jak to sie kreci na imprezie, ktora mamy pod koniec marca dla juz ponad 1350 ludzi, poza Golebiem mamy juz obsadzone wszystkie okoliczne hotele...

Pytam o ceny, bo jak rozumiem, tutaj kazdy placi za siebie i raczej nie bedzie zbyt wielu osob, ktore bede mialy ochote zaplacic np. 490 zl za dobe w Golebiu za pokoj 2 osobowy, czy Belweder za okolo 350 zl / doba, juz predzej hotel typu JurGast, ktory ma bardzo fajny standard i 2 os pokoj wyceniaja na okolo 160 zł...

Wszystkie hotele spelniaja zalozenia: ladny, duzy, parking..., ale widelki cenowe strasznie duze.

Moze ktos wierzyc lub nie, ale mam ambicje zorganizowac Zlot dla czystej satysfakcji i w taki sposob, zeby uczestnicy byli zadowoleni i mieli pozytywne wspomnienia z poludnia Polski.

O czym Ty tu piszesz. To jest kompletne nieporozumienie. Pisałem Ci wcześniej że bywam na kongresach medycznych (zresztą będę w Wiśle na kongresie na początku marca) i jest to zupełnie inna bajka. Zamiast łapać się za orgaizację takiego przedsięwzięcia, weź udzial w paru wypadach, paru zlotach (nie kongresach) i wtedy oraganizuj. Każda inicjatywa mile widziana, ale musisz wiedzieć czego uczestnicy zlotu moto oczekują. Jeśli bedziesz wiedzial jak to wygląda, wtedy organizuj zlot i wszyscy będą zadowoleni i twoje ambicje się spełnią.

• Klubowicze
Opublikowano

Jawor mi się bardzo podoba,działaj kolego.Ja się piszę !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka. Największym problemem jest cena adekwatna do warunków pobytu i grubości portfela osób uczestniczących w danym ZLOCIE. Spotkanko kilkunastu -dziesięciou osób to odrębna "bajka". Ja osobiście w okresie letnim do spania preferuję namiot lub trawa obok namiotu czy w pobliżu, jednak w okresie jesiennym lub wiosennym preferuję pokoje - oczywiście ogrzewane !OKK Aby nie zciemiać. Max 160zł. za dwie noce na osobę, dziecko nie płaci - z pełnym wyżywieniem i to takim aby mniej niż 1/3 narzekała i zlot za nie więcej niż dotychczasowe /papierki/ z możliwością zmniejszania kosztów do minimum.

Sorki ale w tym roku lipiec mi odpada.Wcześniejsze plany których nie mogę zawalić.

Pozdrawiam Siemik.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co tam słychac w temacie??? :D

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

No i temat ;) Trudno. Myślę, że jeden duży zlot w roku jest OK. Czekam na Malbork...

Opublikowano

a takie wielki zlot sie zapowiadal :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że nie wyszło. Termin bardzo przyjazny, może udało by się w końcu wyrwać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda, że nie wyszło. Termin bardzo przyjazny, może udało by się w końcu wyrwać.

Pozdrawiam

Postaram sie wrocic do tematu w przyszlym tygodniu.

Niestety kilka osob, ktore deklarowaly pomoc sie nie odpowiada na moje wiadomosci, wiec sam musze ogarnac caly temat, zapewne nie uda sie zrobic duzej imprezy, ale mysle, ze cos ciekawe da sie rade wykroic.

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Super wiadomość! :lol: Czekamy na konkrety! Mam nadzieję, że się spotkamy w Ustroniu. !OKK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i ja też gdyby coś z tego wyszło grzeje w waszą stronę