GrzechoCnik Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Właśnie jestem świeżo po lekturze filmu "22 bullets". Śpieszę donieść, że główny bohater grany przez Jeana Reno w jednym z najistotniejszych fragmentów filmu jedzie ratować swojego synka właśnie na Królu Maxiskuterów! Na dodatek ma prawą rękę niewładną, ale jak widać w prowadzeniu B650 to nie przeszkadza. Film polecam. pzdr PS @Szorstki - żaluzju ja poniał i cudzysłowy wstawił !happybth
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dwa razy zaczynałem ten film i nie dotrwałem do tej sceny. Muszę się jednak wzmóc aby na to zerknąć...a może to dobry film - zobaczę. Na początku filmu jest dużo tego !happybth i tego !piwko
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja też już po, polecam film, choć jeżdżę Piaggio !happybth
GrzechoCnik Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dla niecierpliwych mogę podpowiedzieć, że opisywana scena jest w okolicy 1h25
Marcino1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Właśnie jestem świeżo po lekturze filmu 22 bullets. A jakżeś Ty czytał ten film??? !happybth
GrzechoCnik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Licencja poetica !happybth Właściwie to film miałem z lektorem, bo ostatnio to jakiś leniwy jestem i nie chce mi się szukać napisów do oryginałów. pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2011 A ja polecam fajne dzieło Luca Beson-a, pt. "From Paris with love". Coś dla miłośników "zacnej marki", w początkowych sekwencjach, ulicami Paryżewa, przemieszcza się śliczne "srebrne skrzydełko" !OKK pzdr BTW: Cudzysłowy ("") nie mają na celu nikogo obrazić ani dzielić...
Rekomendowane odpowiedzi