Przemo_ST Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kilkanaście zdjęć !OKK po lekkim tuningu optycznym. http://pinktentacle.com/2010/03/custom-scooters-from-japan Tylko czy na tym się da jeżdzić po polskich drogach?
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Fajny zbiór 2oo. Zawsze fascynował mnie japoński agro tjuning !piwko
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wszystko cacy, ale większość z nich służy do jazdy na wprost.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Fajne.Tylko z takim prześwitem to bym u siebie z bramy nie wyjechał
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wow, przerabiam swojego Burka na Suzuki Sky Wave 43 . Może tylko lakier w innym kolorze. Good fun, Przemo ST - pozdrawiam z Kabat !piwko
BiG Z Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 wszystko fajne tylko tak jak wspomnielismy za nisko a do tego jedne ok a inne przesadzone ale co kraj to obyczaj..a o gustach sie nie dyskutuje !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 wszystko fajne tylko tak jak wspomnielismy za nisko (...) Nie doceniacie Panów i Pań z wysp. Wiekszość tych pojazdów ma pneumatyczne zawieszenie. Poszukajcie na Youtube !piwko
Sympatycy Baltona Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Co do wysokości to one mają zawieszenie pneumatyczne więc wysokość jast do ustawienia, a i kawałek by się pojechało i po polskich drogach. Naprawdę zazdroszczę im, że mają takie warunki do wymyślania takich zabawek !piwko
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ej, spokojnie. Warunki do wymyślania to ja mam. Na realizację nie mam.
Sympatycy Baltona Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ej, spokojnie. Warunki do wymyślania to ja mam. Na realizację nie mam. Aaaaaa widzisz i tu się temat rozmydlił !piwko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 20 Stycznia 2011 Eee tam Japan... Tu jest prawdziwy tuning... "Orient Style" !piwko A tutaj prekursor Japan Scooter Style A tak poważnie to osobiście zawsze uważałem, że japan style jest super... nawet jeśli niepraktyczny i zbyt odważny... zawsze przyciąga oko !happybth . Po prostu Japonia ma swój styl przeróbek maxi skuterów i za to ich cenię... Fajne jest też to, że dużo płci pięknej pomyka w JP na !piwko Polecam dość bogatą galerię (podział na lata i modele skuterów) tamtejszego Klubu: >>women members gallery<< Ps. Moją faworytką jest Asuka Oryginalne imię, oryginalny skuter
czaro69 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Te kierowniczki mają wspaniale "odpicowane" maszyny, odważne kolory, dużo przeróbek i gadżetów !piwko Bardzo podobają mi się niektóre egzemplarze Hondy Forza, tylko gdzie u nas znaleźć takich fachowców???
kruszyn Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mój faworyt zauroczył mnie zanim jeszcze nabyłem swoją majkę. !piwko znalazłem też stronę z takimi gadżetami jeżeli chodzi o body i nie tylko ale ceny... powiedzmy zdrowe http://japan.webike.net/?ref=gm110111
iQ! Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Flyman: masz na myśli tylne koła niektórych egzemplarzy?
dr.big Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Tutaj jeszcze lepszy tuning "low&long" !happybth :
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2011 Tutaj jeszcze lepszy tuning "low&long" !happybth : Tuning menel style !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Coś w temacie...+ dobry dźwiek Idą grubo! Szacun za fantazje !YES Jeszcze takie coś... I wystawa tuningowa RAGE 2011. Niektóre projekty powalają na piersi !w00t
Rekomendowane odpowiedzi