kruszyn Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaświeciło słonko i tak przyszło mi na myśl żeby zadbać o większym serwisie swojej yp !OKK Możecie mi podpowiedzieć gdzie najlepiej kupić graty do napędu , rolki, pas, może całe vario. Sprawdzałem linki które podawaliście w innych postach ale większość z nich nieaktualna a nie ukrywam zależy mi na dobrych cenach (jak każdemu chyba). Nie zależy mi na podnoszeniu mocy tylko bezawaryjnym śmiganiu także wszystko w oryginalnej konfiguracji na oryginałach lub dobrych zamiennikach. Pozdrawiam i dzięki
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jeżeli ma być bezawaryjnie to tylko oryginały więc kłania się serwis Yamahy. Wiele już było o zerwanych paskach karbonśmarboncośtamcośtam. Vario będzie pewnie bardzo drogie więc najpierw sprawdź czy musisz je zmieniać.
Marynarz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 tak, tak - tylko orginalne części !OKK
kruszyn Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 dzisiaj dostałem info z serwisu w Szczecinie z kilku innych miejsc niestety po telefonach i mailach cisza... Pas napędowy - 290 zł Rolki wariatora - 162 zł Ew. kompletny wariator -3168 zł Poza wario kpl (kosmos) reszta to dobre ceny czy za wysokie bo nie wiem czy się decydować czy szukać gdzie indziej ?
Rekomendowane odpowiedzi