mariusz8180 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich nie wiedziałam gdzie umieścić ta smutna wiadomość i przepraszam ze pisze pod tą nazwa użytkownika. Wydaje mi się że tu zagląda najwięcej osób i na pewno większość osób która Mariusza znała w dniu wczorajszym odszedł wspaniały człowiek bardzo dobry ojciec i przyjaciel na którego zawsze można było liczyć.
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Smutna wiadomość [']
Sympatycy Baltona Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przykra wiadomość [']
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 16 Stycznia 2011 Rozumiem, że piszesz z konta osoby, której dotyczy ta smutna informacja... Wyrazy współczucia [`]
mariusz8180 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak nie wiedziałam jak powiadomić o tym przyjaciół kolegów znajomych a na forach wiadomości rozchodzą się szybko tak ze przepraszam ale musiałam po prostu nie wiedziałam jak mam to zrobić jest mi ciężko o tym mówić pisać nie mam do tego głowy Mariusz odszedł nagle zaskoczył nas wszystkich nikt tego się nie spodziewał nie wiemy dlaczego tak się stało przepraszam ale już nie mogę o tym mówić ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2011 ['] Wyrazy współczucia rodzinie oraz wszystkim bliskim
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2011 [*] Jeszcze kiedyś się spotkamy.
mariusz8180 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mariusz zakupił listopadzie swój wymarzony Maxi skuter Yamaha T-Max niestety nie zdążył się nim pochwalić motocykl zostaje w moich rekach ze względu na pamięć i miłość jaka go darzyłam . Za jego namowa poszłam na kurs prawa jazdy zdałam i to Mariusz zaraził mnie pasja do tego typu motocykli. Chciałam prosić moderatorów o zamkniecie profilu Mariusza nie wiem ale wydaje mi się że tak należy dziękuje wszystkim że pomagaliście mu w pierwszych krokach na tym wspaniałym forum dziękuje wszystkim z całego serca...
eMKa Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 W modlitwie będę pamiętał o Mariuszu. Mam do Ciebie prośbę - gdy minie ten największy, niewyobrażalny jak widzę, ból - napisz nam kilka słów o Mariuszu, bo większość z nas nie miała okazji poznać Go osobiście. Tak krótko tu był... Jeśli będziesz miała taką wolę - zostań z nami. Może kiedyś będziemy mogli się spotkać, porozmawiać... Bądź przekonana o wsparciu i serdeczności wielu, bardzo wielu z tych, którzy tworzą tę społeczność. A jeśli możemy w czymś pomóc - daj choćby sygnał na PW. Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... ['] ['] [']
BiG Z Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 sercem i modlitwa jestesmy przy Tobie i bliskich Mariusza choc nie wszyscy go znalismy
jackdent Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 z postów wynika ,że to dobry Człowiek był ................
voit Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 To naprawdę bardzo smutna wiadomość. Mariusza miałem przyjemność poznać kiedy szukałem skutera dla siebie, i nawet przejechałem sie jego Burgmanem 150. Potem kilkukrotnie kontaktowaliśmy się ze sobą telefonicznie, gratulował mi nabycia mojego B400. Składam szczere wyrazy współczucia dla Jego rodziny i bliskich. Mariusz spoczywaj w Pokoju. [*] [*] [*]
Klubowicze Doktorek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2011 Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich, łączę się w bólu, będę pamiętał o nim w modlitwie, wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... [`][`][`]
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2011 [*] wyrazy współczucia.
Rekomendowane odpowiedzi