Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Stycznia 2011, głosowanie

Glosuję na zdjęcie użytkownika:  

118 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano
Panowie krzytro i szorstki, rozumiem, że was boli wynik żółtka i jesteście przeciwni, żeby się znalazł na kalendarzu po raz drugi. Czy tak ? Nadmienię tylko, że sugerowanie na parę dni przed końcem, które zdjecie nie powinno wygrac jest prostacką zagrywką. Znaczy, że już osoba której fotka raz wygrała nie może brać udziału w konkursie ? A może przeczytajcie jeszcze raz zasady uczestniczenia w tym konkursie i nie psujcie fajnej zabawy.

Gresiu,bez urazu.Napisałem że to moje prywatne zdanie i nie pisałem konkretnie o twoim skuterze,tylko o ogólnym zarysie tego konkursu :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szorstki

4

• krzytro

4

• Worlan

3

• Abach

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

W tym przypadku, chciałem tylko poprzeć pomysł Krzytra, żeby w kalendarzu na 2012

rok były zdjęcia RÓŻNYCH sprzętów.

Nic prostszego, aparaty w dłoń i do roboty :) i będziemy mieli dużo różnych skuterów. Ale przecież łatwiej klikać :P niż robić zdjecia.

Uważam że to dobry pomysł, bo jak tak dalej pójdzie, będziemy mieli kalendarz

na 2012 rok, z wariacjami na temat 1 lub 2 skuterów...  !

O czym piszesz ??? :) Jaki 1, 2 skutery ???

Minęły 4 miesiące i mamy wybrane 4 różne skutery. :P:)

......dobrze by było głosować na inne skutery(to taka moja prywatna sugestia) :)

Krzysiu żadnego "urazu" nie mam. :) A jeżeli nie pisałeś o moim skuterze, to proszę napisz o którym. :):)

Opublikowano

Zalozylem temat, w ktorym mozna obejrzec dotychczasowych laureatow konkursu :)KLIK. Domyslam sie, ze po kilku miesiacach sie on przyda, bo zdjecia beda w jednym miejscu, bez potrzeby przeszukiwania forum.

Prosze nie pisac nic o 1- 2 skuterach, bo ja teraz naliczylem ich 4 w 4 miesiace :) .

Jak Worlan juz napisal -> aparaty w dlon i do dziela :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Najbardziej podoba mi się fotka Bogdiego :) .

Gość GrandDink 250
Opublikowano

Drek. Szkoda że zdjęcie bardzo słabej jakości... ale ciekawe. Pozdrawiam.

Opublikowano
Panowie i Panie ,problem polega na tym iż z konkursowych fotek będziemy robili kalendarz na 2012 rok.dobrze by było głosować na inne skutery(to taka moja prywatna sugestia) :)

Uważam że to dobry pomysł, bo jak tak dalej pójdzie, będziemy mieli kalendarz

na 2012 rok, z wariacjami na temat 1 lub 2 skuterów... !pomidor

pzdr

No tak Panowie i wtedy kalendarz będzie podobny do tego na 2011 w którym też dominuje jeden typ skutera :) W temtym nie przeszkadzało a w tym juz jest problem :)

Tyle że tutaj wybierane są zdjęcia które się podobają większości i niech tak zostanie !OK

• Sympatycy
Opublikowano
:) bogdi.. czy na !pomidor widać KO-BIE-TĘ? :)
  • Sympatycy
Opublikowano
:) bogdi.. czy na !pomidor widać KO-BIE-TĘ? :)

A ja bym zapytał: na jakim :) jedzie KOBIETA ? :) !OK

Małe Beverly ?

pzdr

Opublikowano

odpowiadam i zdradzam tajemnicę - skuter to z podpisu, czyli Renault Kouranos, na skuterze dziewczyna, miała bardzo wąską mini i aby jechać musiała ją tak wysoko podwinąć !happybth

Opublikowano

U mnie tym razem wygrała miłość do morza, szacun do Zacnej i sympatia do Adama.

Abach górą !!!! !happybth

Opublikowano

Głosowanie się skończyło i wygląda na to, że mamy dwóch zwycięzców: Worlan i bogdi - gratuluję.

Temat chyba można zamknąc, tylko kto ma utworzyć nowy na kolejny miesiąc :rolleyes: ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...