Gość Lech Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Adaś TY się staraj bo spadnież z ; Opiekuna; !!!
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2011 A może chcesz Lechu na Abacha miejsce wskoczyć???
Gość Lech Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Po pierwsze nie będzie Nam ;warszawka ; opiekunów wybierać, potrafimy w naszym regionie dokonać tego sami ,bez odgórnych wytycznych z centrali!!!! Jeśli zaś chodzi o moją skromną osobę to nie będę się chwalił ale jestem za !scooter, za leniwy ,zbyt zobojętniały ,sam wymagający opiekuna\ lepiej młodej opiekunki\ .
Abach Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Co tu się wyrabia !scooter Leszek zadziwiasz mnie coraz bardziej Co do tematu, nie mam skąd spaść, bo nigdzie się nie piąłem
pidzam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Adas narazie bedziesz "delegatem z powiatu" ale moze z czasem pchniemy Cie na I-szego sekretarza !scooter ....a za pare lat.....?....sztandar wyprowadzic !
dr.big Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Abach na prezydenta!! Lepiej na papieza !happybth ... Papiez Adam XVIII -> brzmi zacnie !happybth .
Mareczek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Popieram kandydaturę Adama , na jakie kolwiek stanowisko by nie kandydował.
Tomekgdz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ładnie Adasia nam windujecie cieszę się, że znam taką figurę Kiedy jakaś impreza związana z Wakatem Jestem za gościem
Gość Lech Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Papiez Adam XVIII Papież Adamus XVIII będzie lepiej, a od maja
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam z rana !YES . Adam ale Cię pchają na te stanowisko , ja jak najbardziej jak Koledzy jestem na tak . P.S Ech pierwszy sekretarz , jak to kiedyś brzmiało !w00t .
jack daniels Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Z przeciwnego krańca kraju wychodzą głosy aby nadać przewodnikowi z okolic zalewu wiślanego : tytuł SUPERADAMUSA co środowisko rozrusa. !YES !w00t Pozdrawiam północne krańce J.D.
Klubowicze dziadek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2011 Kolega z obszaru delty Wisły jest nie tylko super koleżeński, towarzyski, Foto-artysta .A zaproponowana ksywka SUPERADAMUSA bardzo mu pasuje, jestem za i gratuluje pomysłu DZIADEK
Rekomendowane odpowiedzi