stefanekmac Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Już 22 stycznia w sobotę,w Łodzi motoweteranbazar.Kto ma czas warto zajrzeć.A i okazja spotkania kumpli też jest.
dragon513 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja się piszę kto jeszcze będzie?
Gość konradskce Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Byłem dziś na MWB katamaranem wraz z 3 osobową ekipą. Szkoda że nie ma już hali namiotowej (aktualnie jest tam jakaś budowa) przez co wystawę grup rekonstrukcji historycznej zepchnięto na dalszy plan a była to wcześniej bardzo ciekawa cześć imprezy. Maxi nie widziałem nic, kilka sztuk jakiś 50 ccm, troche biegowców w różnym stanie technicznym, bardzo ciekawe auto American La France z 1910r, Mercedesa 170 do odbudowy, Opla w wersji dla straży pożarnej i ... całą masę przedziwnych rzeczy. Następny MWB w maju - ciepło, słonecznie, można pojechać na moto / squcie (... przy okazji motocyklistki zrzucą te "zimowe maskujące" ubrania ...). Ps. Kupiłem nowe buty z demobilu wojskowego - trzeba je teraz "rozchodzić" :-/
Rekomendowane odpowiedzi