Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 10 Stycznia 2011 W najnowszym miesięczniku Motocykl (01.2011) pojawiła się o nas wzmianka. !piwko
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to... w takim razie.... po co ruszać silnik forum !w00t Ale miło przeczytać takie superlatywy !OKK pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2011 !OKK Strona poświęcona "Suzuki Burgmanowi ..." - wypraszam sobie Co do kursora ... cieszę się że nie tylko mnie wk...wia !w00t
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Właśnie miałem napisać o tym kursorze !w00t ale wzmianka miła i cieszy
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2011 Akurat kursor bardzo mi odpowiada. Szkoda tylko, że jednak tak mało o nas w mediach.
magduska Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 W najnowszym miesięczniku Motocykl (01.2011) pojawiła się o nas wzmianka. !OKK !w00t A co do kursora to mi osobiście nie przeszkadza, ale za to mój chrześniak jak go zobaczył to siedział jak zaczarowany "jeżdżąc" nim po całym ekranie
kmodzele Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oczywiście Właścicieli forum, może to mało obchodzić, ale... może zrobimy sondę? - Kto chce utrzymania kursora burgmana? - Kto chce zwykły kursor strzalkę? - Kto się wsztsymuje od głosu? Jakby co, jestem za. Strzałką. :-)
Bobas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 To miłe, że stajemy się rozpoznawalni !w00t
jack daniels Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja tam lubię pośmigać SQUTEM po monitorze. Jak najbardziej za... J.D.
GrzechoCnik Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sama esencja informacji. Ale przynajmniej o nas piszą!
Administrator Artix Opublikowano 11 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2011 No rozumiem ze nazwa Burgmania moze kojarzyc sie z Suzuki Burgmanem, ale te "wszelkie skutery" troche mnie rozbawily. Moze sie czepiam, ale milo ze jednak pisza o nas. Choc w dalszej czesci jest ze sa testy sa roznych marek
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2011 A mnie się kursor podoba
Administrator Tetsuo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2011 No mi się podoba , raczej pozytywna ocena. A kursor już był dyskutowany )) zawsze wzbudzał dużo kontrowersji ...
Barti Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Stronę chyba obejrzeli po łepkach i dlatego to info że jest poświęcona głównie Burgmanowi i jakiejś reszcie kmodzele uważam tak jak ty jeśli chodzi o kursor, sonda to fajny pomysł Szanowna administracjo może spróbujemy?
Administrator Tetsuo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2011 sonda na temat kursora już była i nowej nie będzie ... http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...c=148&hl=kursor
Marcino1 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 E tam, kursor z burgim jest fajny. I piszę to jako użytkownik piaggio i osoba, która generalnie nie wie, co wszyscy widzą w skuterach suzuki. Moje motto ciągle brzmi: "co Japońce mogą wiedzieć o skuterach..."
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale o co ten szum z kursorem ? Akurat użytkownicy forum, najczęściej siedzą na forum a nie na stronie głównej. A tu już, subiektywne poczucie estetyki, nie jest wystawiane na próbę i mamy prostą, zwykłą i neutralną światopoglądowo strzałkę. pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2011 sonda na temat kursora już była i nowej nie będzie ...http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...c=148&hl=kursor Nawet na http://rroarr.blog.pl/ kursor już normalny
kmodzele Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ale o co ten szum z kursorem ? Akurat użytkownicyforum, najczęściej siedzą na forum a nie na stronie głównej. A tu już, subiektywne poczucie estetyki, nie jest wystawiane na próbę i mamy prostą, zwykłą i neutralną światopoglądowo strzałkę. Opinia Szorstkiego mnie przekonuje. Tam gdzie trzeba, kursor jest normalny. A burgmanek lata tylko na stronie pierwszej i to rajcuje nowych gości, a nas - starych wyjadaczy nie drażni już.
Lucjan73 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Napisali o nas również w Swiecie Motocykli. W zasadzie jest to wywiad z Sidneyem w którym nas pozdrawia. Ja również pozdrawiam Sidneya i zapraszam do lektury wywiadu bo miło jest poczytać coś mądrego i sensownego !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2011 Fakt... interview !happybth Czuć, że wypowiada się osoba / fascynat tematyki 2oo !happybth Pozdro Sidney !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2011 Myślałem, że będę pierwszy, który to zauważy... Pozdro Sidney! Masz jakieś zdjęcia z wyprawy do Norwegii, o której mówisz?
Pollacco Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wycieczke opisywaliśmy w temacie Norwegia/Francja - Pollacco/Pollacca w roku 2008. Zdjec mamy sporo ale nie umiem wstawiac zdjec na forum:( Wyjazd nie doczekal się takze przyzwoitej relacji - byly wazniejsze sprawy:) pozdr.pollacco
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2011 (...)Zdjec mamy sporo ale nie umiem wstawiac zdjec na forum:( (...) Jarek, nic prostszego, na picassie masz chyba konto, więc rzuć tylko okiem do tego poradnika -> Jak wstawiać zdjęcia na forum BTW: Wywiad w SM czytałem, szacuneczek !pomidor pzdr
Rekomendowane odpowiedzi