Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Grudnia 2010

Mój faworyt to:  

82 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uczepiliście się tego grudniowego śniegu :P Co ma maxiskuter wspólnego ze śniegiem ?

Będzie krytyka !happybth Ale spoko, to tylko moje zdanie :P

Mało mamy fot w tym głosowaniu !happybth Moje mi nie wyszło tak, jakbym chciał, ale nie miałem co wstawić. Lucjana choinka super, ale skuter słabo widoczny. Wrzonia SW przytłoczyły kolory grafiki, ale nie łatwo na takim tle zrobić dobre zdjęcie. Krzytra pomysł fajny, jedynie użyłbym statywu i nie włączał lampy. Smerfetki zdjęcia nie będę komentował, Grzesiu jedynie miejsce się zgadza, ujęcie zupełnie inne i nawet nie pytaj ile kółek musiałem zrobić, żeby cokolwiek wyszło :huh:

Najlepsze moim zdaniem jest zdjęcie nr 6. Gdyby warunki dopisały byłoby idealne. Barti !happybth

Opublikowano

Abach spoko !w00t

Jakoś najbardziej z tych okazanych zdjęć twoje przypadło mi do gustu.

• Sympatycy
Opublikowano

Abach

• Sympatycy
Opublikowano

Na Abachowym dziele:

przęsła mostu przypominaja konstrukcje choinki,

a lampy - światełka na niej. !happybth

Głos oddany !happybth

Opublikowano

W grudniu WRZONIO - jest śnieg, jest główna !happybth

Opublikowano

!happybth Wrzonio

• Administrator
Opublikowano

Glos oddany na skuter !happybth

oby w styczniu dopisala wieksza frekwencja

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Zostały jeszcze 2 dni na oddanie głosu. W tej chwili mamy remis. !w00t

To jest ostatnia chwila na wskazanie swojego faworyta. Klikać, klikać, klikać.... whist

• Administrator
Opublikowano

Oddałem głos na Lucka... zdjęcie może nie jest perfekcto whist ale tematyka tła i aktualny okres trafiony w 10tkę !w00t

Opublikowano
Lucjana choinka super, ale skuter słabo widoczny.

Oddałem głos na Lucka... zdjęcie może nie jest perfekcto

No niestety mój aparacik nie dał rady whist . Jak było jasno to choinka była wyłączona a jak się zrobiło ciemno i załączyli to aparat ma za słabą lampe. No nic trzeba chyba zainwestować w sprzęt :lol: Może uda mi się cykać fotki jak Abacha :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Gratuluję Abachowi !OKK Na jego zdjęcie zostały oddane 22 głosy i tym samym czarne SW będzie na grudniowej kartce kalandarza. :ph34r:

Należą się także gratulacje dla Wrzonia. !OKK (21 głosów)

Edit: taki był wynik o godz. 24-tej 31-12-2010 i nie zmienił się do chwili pisania tego postu. Następne dodane głosy uważam za nieważne.

"Ciacho" Grudnia.

fot. Abach

2010.10.29%20SW01.jpg

I tak 1/3 kalendarza na 2012 rok już jest. Dla przypomnienia wygrane fotki z poprzednich miesięcy:

wrzesieńwrzesie%C5%84.JPG październikpa%C5%BAdziernik.jpg listopadlistopad.JPG

Opublikowano

Minelo pare godzin i wynik sondy troche sie zmienil:

- Abach 24 glosy

- Wrzonio 22 glosy

- Lucjan73 14 glosow.

Temat zamykam aby nie bylo juz mozliwosci glosowania.

Gratulacje dla zwyciezcow !OKK .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...