Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję osób / firm mogących sprzedawać sól drogową w ilości 500 ton tygodniowo.

Oferta jest pilna i na gwałt tą sól potrzebuję !OK

Za wszelką pomoc dziękuje z góry !winkiss

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka Jest jakaś firma z Elbląga która sprowadza sól ze wschodu wagonami.Jeśli uda mi się ustalić numer telefonu to po południu napiszę.

Opublikowano

Będę bardzo wdzięczna !happybth

• Administrator
Opublikowano

Jest tylko jeden problem sol ze wschodu jest strasznie zanieczyszczona i bardzo kiepskiej jakosci. Glownym dostawca w Polsce soli drogowej jest kopalnia Klodawa. Zreszta sama sola nie sypie sie drogi, bo to nic nie daje, musi to byc specjalna mieszanka, a i to dopiero dziala jak poruszaja sie po tym pojazdy, samo posypanie nie wiele da. No i najwazniejsze sol czy jak wolisz mieszanka solna dziala tylko do okreslonych temperatur potem juz tylko chlorki wapnia

Opublikowano
Siemka Jest jakaś firma z Elbląga która sprowadza sól ze wschodu wagonami.Jeśli uda mi się ustalić numer telefonu to po południu napiszę.

Jak tam udało się cos z tą firmą ustalić?? !w00t

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie skromne pytanko; czy ktoś zna firmę transportową, która jeździ na trasie Grecja- Austria, chodzi o transport soli drogowej luzem albo big bag, bardzo proszę o pomoc. Krzyżówka w imieniu Półkrzyżówka, inf proszę kierować na maila : smolamichal@wp.pl lub tel. 664748874 ;)