Sympatycy Baltona Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzięki Orzech za fajną Wigilię pozdro dla wszystkich, których poznałem i tych, których znałem już wcześniej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 18 Grudnia 2010 Prosiłbym o inną galerię, bo na fotkach wrzuconych przez Worlana wygląda jakby wszyscy byli zaspani albo wystraszeni a wiemy jak było... Nasz mistrz ceremonii wigilijnej - Orzech, dopilnował wszystkiego więc oficjalne THX Dziękuje również wszystkim przybyłym . Ravenka ma słuszność... Za rok możemy się nie pomieścić w C66 !sciana Raz jeszczę życzę Zdrowych, uśmiechniętych i bezpiecznych Świąt dla Was wszystkich Oby Nowy Rok przyniosł nam same pozytywne doznania oraz obfitował w wiele wypraw na naszych Ps. Lamus + Rav.... dzięki za transport
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzieki za mile spotkanko, bylo super, choc bylem wyjatkowo krotko. pzdr
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 ucienta napisał(a): Dzieki za spotkanie. Szkoda, ze panie jakies takie nerwowe byly Alee oooo soooo choodzi....czegos nie pamietam Dzieki za spotkanko.Było jak zwykle !sciana
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzięki za spotkanko,impezka ok
malina666 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dziękuje za spotkanie, dopiero do siebie dochodzę. Było bardzo miło. Trochę przesadziłem z tymi sledziami Mam nadzieję ze sie pożegnałem i wyszedłem drzwiami :)Ptaku rozumiem ze zona Monka ma mój kalendarz? Odbiorę przy okazji. Pozdrawiam i Wesołych świąt wszystkim życzę!
ptaku_1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Razem z zona Monka dziekujemy wszystkim za spotkanie, dodatkowe podziekowania dla Areckiego za transport. @Malina, gdy wychodzilismy, dostales od Antenki do raczki kalendarz...
DIAMANDA2002 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Fajnie było !!!!!! Dzięki Orzechu. Specjalne buziaki dla ekipy Arkadiusza że wpadli w taką srogą zimę do Wawy ! (jak ty bracie tą kobietę namówiłeś ?????) Moje Małe wstało dopiero rano i nie wie co, gdzie i jak.....Kochane dziecko. PZDR
malina666 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ptaku_1 napisał(a): Razem z zona Monka dziekujemy wszystkim za spotkanie, dodatkowe podziekowania dla Areckiego za transport.@Malina, gdy wychodzilismy, dostales od Antenki do raczki kalendarz... Aha:) no to widocznie gdzies zgubiłem po drodze. Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem, Bo pamiętam wszytko do momentu kiedy siedze z Orzechem przy barze i narzekam, a później tylko pamietam moment jak obudziłem się rano...
Arkadiusz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 DIAMANDA2002 napisał(a): Specjalne buziaki dla ekipy Arkadiusza że wpadli w taką srogą zimę do Wawy ! (jak ty bracie tą kobietę namówiłeś ?????) Ja namówiłem ? !happybth To jak ona mnie namówiła !happybth !happybth !piwko
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam serdecznie, Tu jest trochę obrazów widzianych okiem Flymana i Flymanowej. Fotki
dr.big Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 No, Twoje foty pokazuja przynajmniej "rozmach" imprezy !happybth . PS. Kurcze, za rok C66 moze okazac sie za mala !happybth ...
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2010 dr.big napisał(a): PS. Kurcze, za rok C66 moze okazac sie za mala !happybth ... Co prawda nie dałem rady dojechać ale z opowieści obecnych - już się okazała !happybth
Rekomendowane odpowiedzi